6 x hehkuva huulipuna kevääksi!

Minnean muruja

Haha, tiedättekö mitä? Mua on jäänyt pahasti kaivelemaan yks juttu, nimittäin se marraskuussa haikailemani NYXin joulukalenteri:D

Mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä varmempi olen siitä, että mun pitäisi se vielä jostain hankkia! Siinä oli niin paljon hyviä sävyjä, joita olisi ollut mahtavaa päästä testaamaan! Kalenteria löytyy vielä muutamasta nettikaupasta, mutten ole antanut itselleni lupaa sitä ostaa hinnan vuoksi. Ja uskokaa, että sisäistä vääntöä on käyty monta kertaa, hah!

Se, miksi tämä on nyt ajankohtainen ongelma, on se, että valon lisääntyessä ja kevätfiiliksissä mieleni on tehnyt ostaa ihania uusia vaaleita ja hehkuvia huulipunasävyjä, mutta joka kerta, kun olen huulipunaan kaupassa tarttunut, olen muistanut sen NYXin kalenterin, jossa olisi 24 huulipunaa! 24 mahtavaa sävyä testattavaksi.

Nyt olen kuitenkin miettinyt, että sillä 40-64 eurolla, mitä siitä kalenterista pyydetään, voisin ostaa muutaman kauniin kevätsävyn. Tänä keväänä huomioni on kiinnittynyt ihaniin melonin ja nuden sävyihin.

Vai mitä tykkäätte näistä Marimekon ja Cliniquen yhteistöpunista? Aika herkkuja, eikö?Melon Pop // Nude Pop

Samoin kuin hiusväriä tekee mieli keväisin vaalentaa, tekisi huulipunan sävyäkin mieli heleyttää. Tälle kevälle haluaisin meikkipussiin jonkin kauniin nuden sävyn, kuten tuo Nude Pop tai Lumenen Valon hehku. Ostoslistalla on myös koralliin taittava sävy, kuten Melon Pop tai Valon säde, sekä jotain metallinhohtoista, kuten tuo NYXin herkullinen tummasävyinen Madrid. Upea täyteläinen sävy!

Madrid// Manila

Valon säde // Valon hehku

Nuo Lumenen sävyt näyttävät varmasti kauniilta hieman auringon päivettämän ihon kaverina.

Löytyykö näistä sun suosikkia? Mitä sävyä sinä himoitset tälle keväälle? Parhaat kevätpunat jakoon!

Ja hei, jos sulta löytyy tuo NYXin kalenteri kaapista pölyyntymästä, tai oot bongannu sen edullisesti nettikaupasta, niin vinkkaa!!!

Valoa tiistaihisi!

* sisältää mainoslinkkejä 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mä haluan kyllä ostaa jonkun ihanan nuden värisen huulille :). Taidan jättää sen oston ens kuun lopussa tapahtuvalle Kanarian saari-lomalle. Kanarian saaret on verovapaa-alue, olen sieltä löytänyt halvalla, tosi edullisesti meikkejä! Oi, että odotankin kevättä!!

Minnea
Minnean muruja

Voi vitsi, teet varmaan hyviä löytöjä edullisesti! Minä myös odotan innolla kevättä! Ihanaa, kun valoa riittää jo nyt pitkälle iltaan!

crazycatmom

Tuo Lumenen valon hehku näyttää just mun jutulta! Oi, kuinka odotan kevättä!

Minnea
Minnean muruja

Se on kaunis sävy! Pitää ehkä käydä Sokoksella sitä testaamassa :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tää huulipunia rakastava on innoissaan aina uusista huulipunista - voisin kotiuttaa nuo Marimekon kuosiset putilot omaan meikkihyllyyn <3

Minnea
Minnean muruja

Huulipunat on ihan parhaita (ilmeen) piristäjiä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.