7 x satunnainen fakta minusta

Minnean muruja

1. Lempikellonaikani on 22.22. Siinä on jotain lumoavaa ja täydellistä. Usein, kun olen menossa nukkumaan, ja kurkkaan puhelimesta kelloa, näyttää se 22.22, ja olen tyytyväinen. Maailmassa on asiat kohdallaan.

2. Laimennan mehuni aina vedellä. Olen tehnyt tätä niin kauan kuin muistan. En juo kahvia tai juuri teetäkään, vaan vedän aina aamuisin lasin tuoremehua, jonka olen laimentanut vedellä. Yleensä suhteella 50/50. Saan aina kuulla, että tapa on outo :D

3. Rakastan marsuja, noita hassuja pieniä pullukoita! Meillä oli melkein seitsemän vuotta ilonamme kaksi pientä ja pyöreää marsupalleroa, jotka olivat ihan huipputyyppejä! Toinen loikoili aina parhaimmalla makuupaikalla, ja vaati herkkuja kovaan ääneen! Toinen taas oli ovela seikkailija, ja otti hatkat aina tilaisuuden tullen. Molemmat rakastivat rapsutuksia ja kurkkuviipaleita.

4. Kaikkien aikojen lempielokuvani on Sofia Coppolan mestariteos Lost in Translation. Jos siis on ihan pakko vailta vain yksi, niin tää on se! Toki elokuvakokemukseen vaikuttaa niin moni seikka. Katsoin tän suotuisaan aikaan, kun itse olin nuori, opiskelemassa, ja kärsin ehkä jonkinlaisesta eksistentiaalisesta kriisistä. Se vain osui ja upposi. Olen katsonut tän ehkä neljä kertaa. Liian usein ei kannata katsoa, ettei sen hohto kulu.

5. Mun varpaat on pitkän ja siron malliset. Varmasti ovatkin ainoa siro asia mun kehossa :) Tykkään niistä. Mieheni nimittää niitä (kaikella rakkaudella) sanoilla freaky monkey toes. 

6. Haluaisin olla halailija. Olen siis wannabe halailija :D Mikähän siinä on, että toisilta spontaani halaus onnistuu, ja itseltäni käsien ojennus halaukseen ei tule luonnostaan. Tätä harjoittelen.

7. Olen levoton nukkuja, joka tarvitsee tilaa pyöriä sängyssä. Olen ostanut niitä kuminauhallisia lakanoita(jotka pitävät alulakanan paikallaan), jotta joka aamu ei olisi lakanat ihan rytyssä. Onneksi mieheni on tottunut nukkumaan ikiliikkujan vieressä. En ymmärrä ihmisiä, jotka heräävät aamulla samasta asennosta, johon illalla nukahtivat. Onneksi en sentään kävele unissani :D

 Se olisi muuten lempiviikonpäiväni, perjantai! Huippua sellaista sinulle!

Kommentit

Enfant Terrible

Asiasta kukkaruukkuun, mutta tuo neuletakki on NIIN IHANA!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, niin minustakin! Tätä metsästettiin kissojen ja koirien kanssa muutama vuosi sitten, kun Jyväskylän Lindexiltä olivat loppu. Siskoni löysi minulle tämän lopulta Jumbon Lindexiltä, tokikin koko on itselleni vähän pieni. Tämä on niin lämmin, ettei tätä tule pidettyä kuin hyvin kylminä pakkaspäivinä.

Yhtä sirkusta!

No tuohon neuleeseen minäkin huomioni kiinnitin, IHANA! :)

Minnea
Minnean muruja

Neule on epäkäytännöllinen, mutta ihana :D

Merikapteenin vaimo (Ei varmistettu) http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

Ihanan pirteät kuvat!
Mukavaa viikonloppua :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Maria/ Nyt heti (Ei varmistettu) http://nytheti.blogspot.com

Mäkin kiinnitin huomion ihanaan neuleeseen! :) Mäkin haluaisin olla halailija, mutta en vaan osaa. Vaikuttaakohan lapsuuden halauskulttuuri tähän?

Minnea
Minnean muruja

Varmasti lapsuuden halauskulttuuri vaikuttaa!

Kirsikka W.

Tosi kivoja faktoja! Olen kyllä niin kateellinen siroista varpaista, koska itselläni on niin sanotut "vauvavarpaat". 10vee pikkusiskollani on pidemmät varpaat kuin minulla, ja kaiken lisäksi nämä ovat vielä paksuja kuin mitkä, ihan kuin prinssinakkeja. Sama pätee muuten myös sormiin, jotka ovat koomisen lyhyet verrattuna muihin kehoni mittasuhteisiin :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kaikki varpaat on erilaisia, mutta yhtä ihania <3

Torey
Näissä neliöissä

Mun mies on just noita jotka ei paljoa yön aikana pyöri. Saattaa se kylkeä vaihtaa, mut ei sitäkään aina. Sit se nauraa mulle ku mä haen oikeaa asentoa ekat 10 minuuttia. :D Ja mun äiti nimittää mun varpaita E.T. varpaiksi. Koska mulla on se isovarpaan viereinen varvas vähän pidempi ja se näyttää kuulemma E.T.ltä. :'D Ihanan värinen villatakki!

Minnea
Minnean muruja

Mulla on kans se isovarpaan vierustoveri pidempi :D

E.T.varpaat on hauska nimitys :D

Jenni S. | big mamas home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Tosi kiva postaus. :) Näitä random faktoja on aina kiva lukea.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Itsekin tykkään lukea näitä toisten blogeista!

jane / yhtä kuin kolme (Ei varmistettu)

Ihana neule ensinnäkin! Ja sitten, täälä toinen pitkävarpainen :D Niitä voi naksutella kassajonossa, jos on tylsää.. :D

Minnea
Minnean muruja

Auts, en tykkää naksuttelusta :D

Suttastiina

Tuon villatakin mie huolisin ilolla, ihanan aurinkoinen!

Meillä pyörii molemmat unissaan ja parempia unia vaatiessani - eli kun halusin erilliset patjat/sängyt, tuli sitten miehelle kauhea kriisi. Koska erilliset patjat on melkein sama kuin ero!
Toki siis sängyt ovat vierivieressä, mutta ei enää 180 senttistä yhtenäistä sänkyä, petaria ja tuplapeittoa!
Mikä autuus kun saa myllätä niinkuin tarvis ja vielä autuaampi, ettei tarvi herätä toisen mylläämiseen!

Minnea
Minnean muruja

Meillä oli Lontoo-vuosina yhteinen peitto(sellainen iso), ja se oli ihan hirveää! Minä tarvin ehdottomasti oman peiton, kun pyöriskelen yöllä!

Hih, erilliset patjat on melkein sama kuin ero :D Kauheeta :D

Omiin silmiini osuu usein kellonaika 12:34 tai 13:21 :)

Minnea
Minnean muruja

Hauska kuulla, etten ole ainoa jolla on oma aika.

Laura / Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Mun lempikellonaika on 7:47, mutta mikäs sitä Kent-fani itselleen voi... Lost in translationin olen nähnyt kahdesti ja kummallakin kerralla nukahdin kesken elokuvan :O. En vaan yhtään tajunnut sen pointtia, edes sillä toisella katselukerralla.

Minnea
Minnean muruja

Kent <3

Lost in Translation on sellainen, että siitä joko tykkää tosi paljon, tai ei kolahda ollenkaan :)

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Hih. Kun luin kuminauhalakanoista niin tuli ensimmäisenä kuva, että pyörijä laitetaan niillä sänkyyn kiinni! Hih... kiva postaus, pitäisi joskus itsekin tehdä..

Minnea
Minnean muruja

Hih, hauska mielikuva :D Onneksi ei mies vielä ole minua kuminauhoilla sänkyyn köyttänyt! Tee ihmeessä, nämä on niin mukavia lukea!

Niina Maria V.

Olipa kiva postaus! Marsut on ihania <3 ittelläki ollut niitä kolme aikanaan, jokainen niin omanlaisensa persoona :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Marsut on ihan parhaita <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.