Cranberry white chocolate cookies – valkosuklaata vappubrunssille
Hei! Joko on vappubrunssin menuu suunniteltu ja eväskorit pakattu? Voi, kun tulisi sen verran lämpimät kelit, että voisimme nauttia vappulounaan puistossa viltin päällä! Mulla olisi yksi aika mehevä ehdotus eväskoriin pakattavaksi!
Nimittäin nämä valkosuklaan ja karpalon sulostuttamat suussasulavat cranberry white chocolate cookiesit! Tämä keksiresepti on itseasiassa sama kuin aikaisemmin postaamani double chocolate cookies, mutta pienin muutoksin. Helppoa ja niin hyvää! Jos valkosuklaa ja karpalo ei nappaa, niin nuo tuplasuklaakeksit on ihan taivaallisia! Keksit voi tehdä jo vaikka edellisenä päivänä valmiiksi, niin ei tarvitse sitten vappupäivänä tehdä muuta kuin pakata mukaan 🙂
Tee näin:
– Rouhi valkosuklaa. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla.
– Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Sokoita toisessa astiassa keskenään jauhot, ruokasooda ja suola.
– Lisää voi-sokeriseokseen kanamuna, ja sekoita vielä hyvin. Sitten vain jauhot joukkoon. Tässä vaiheessa taikina alkaa olla jo melko paksua.
– Lisää viimeisenä joukkoon valkosuklaarouhe ja karpalot. Itse sekoittelin ne joukkoon nuolijan avulla.
– Pyörittele taikinasta lusikan avulla pieniä palleroita ja asettele ne uunipellille. Älä litistä palleroita. Ja kannattaa jättää hyvä väli pallojen väliin, sillä ne leviävät uunissa.
– Sitten vain uuniin noin 10 minuutiksi. Keksit saavat jäädä pehmeiksi, nam! Jos haluaa säilyttää keksien pehmeyden, suosittelen säilytettäväksi rasiassa tai muussa ilmatiiviissä pakkauksessa.
Mitähän muuta sitä pakkaisi vappubrunssille? Onko sulla hyviä ehdotuksia? Nämä keksit maistuvat kivasti vaikka kuplivan kuivan kuohuviinin kanssa.
Onko sulla vappusuunnitelmia?
Pirteää maanantaita ja uutta viikkoa!