Aikuisten värityskirja - äidin omaa aikaa

Minnean muruja

Kun syksyn tullen illat pimenee, ja ulkoiluinto vähenee, vedän villasukat jalkaan ja siirryn suosiolla sisäharrastuksiin. Silloin, kun en surffaile netissä, tai tuijota Netflixiä, kaivan värityskirjan kaapista. Tykkäsin nuorempana paljonkin maalata ja piirtää, mutta aikuisiällä kaikki taiteellinen on jäänyt. On muka niin kiire, ettei ehdi tai jaksa. Ja vähän tuntuu, että varmaan ne taidot ja mielikuvistuskin on matkan varrella ruostuneet.

Kun muutama vuosi sitten näin jossain mainoksen aikuisille tarkoitetusta värityskirjasta, ihastuin ideaan heti! Miten kauniita kuvia! Aikuisten värityskirjat näyttivät siltä, että ne ovat todella ajatuksella tehtyjä, ja kuvitukset houkuttelevat värittämään.

Miten matala kynnys alkaa tekemään jotain luovaa!

Ei tarvitse osata piirtää tai maalata, kunhan vain valitsee mieluiset värit ja alkaa värittämään. Värityskirjoja on hyvin saatavilla kirjakaupoissa ja ihan suuremmissa marketeissakin, puhumattakaan nettikaupoista. Väritysharrastus on myös kukkarolle ystävällinen, koska kirjat eivät ole kovin hinnakkaita, ja kun heti aluksi ostaa laadukkaat kynät, niin niitä ei tarvi ihan heti ostaa uusia. Itse tein sen virheen, että ostin aluksi liian pienen kynäpaketin, ja värittäessä huomasin, että kaipaan lisää värivaihtoehtoja. Joten suosittelen ottamaan sen isomman pakkauksen, jossa on enemmän eri värejä.

Värittäminen rentouttaa ja auttaa aivoja rauhoittumaan!

 

Jos kiinnostuit, niin tuon kuvassa näkyvän värityskijan löytää esimerkiksi täältä. Sitten ei muuta, kun kuppi kuumaa käteen ja värittämään!

Muita väritykirja faneja? Vai onko joku muu taiteileminen mukavampaa? Rentouttavan luovaa iltaa teille! 

Kommentit

NelliKochanie

Hei, kiva kun olit käynyt jättämässä mulle kommentin niin löysin kans tämän sinun blogisi! Hyvältä näyttää, ryhdyin heti lukijaksi :)

Minnea
Minnean muruja

Hei,Nelli! Mukavaa,että löysit blogini :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.