Äiti ja poika ihan Muumeina!

Minnean muruja

"Äiti, varo sitä krokotiilia!"  "Hyppää näin!", kolmevuotias hyppää ja näyttää mallia kuinka vältytään kauhean krokotiilin puremalta.

Kyseessä ei ole Amazonin sademetsä, vaan ihan tavallisen Prisman leikkipaikka, mutta pienelle pojalle se on melkoinen paratiisi krokoineen, viidakkoineen ja autoratoineen. Lapsen maailmassa riittää ihmeitä ja seikkailuja sielläkin, missä aikuinen ei niitä näe.

Hauskan leikkisiä ja vauhdikkaisiin seikkailuihin kutsuvia ovat myös kotimaisen Martinexin Muumi-malliston vaatteet! Kohta kolmivuotisen äidin urani aikana olen saanut kerran jos toisen pähkäillä lastenvaatteiden ihmeellistä viidakkoa! Jotain olen onneksi jo oppinut, ja kun löydän kestävän, toimivan ja pojan vartalonmallille sopivan vaateen, siitä on pidettävä kiinni!

Poika sai viime syksynä lahjaksi Martinexin Muumi-paidan ja saman sarjan housut, ja ihastuimme pojan kanssa molemmat niihin - poika muumeihin ja äiti kauniiseen värimaailmaan sekä vaatteiden täydelliseen istuvuuteen pitkän ja hoikan pojan päällä! Varsin monet eri valmistajan housut kun olivat liian leveää mallia, tai lahkeensuut liian lepattavat. Ei ole kiva juosta rallia, jos housuista pitää pitää kiinni, tai ne tippuvat :D Haisulin kuvalla varusteuista housuista tuli luottohousut, jotka näyttävät hyvältä, ja mikä tärkeintä, pysyvät hoikan pojan päällä! Muistette ehkä, että myös syyslomaristeilyltmme hamstrasin Muumi-mallistoa pojalle :D

Martinexin vaatteissa ihastuttaa myös se, että monesta ( siis todella monesta) pesukerrasta huolimatta värit ja printit ovat pysyneet hyvinä! Nämä syksyllä saadut muumi-vaatteet ovat edelleen meillä käytössä, vaikka moni muu samalla kokolapulla varustettu vaate on jo jäänyt pieneksi. Haikeudella pakkaan ne kuitenkin kohta kaappiin, sillä poika kasvaa kuin pieni pavunvarsi! Vastahan ostin läjän 98cm kokoisia housuja, ja nyt ne uhkaavat jo jäädä pieniksi!

Hyvien kokemusten vuoksi olin erityisen iloinen, kun saimme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Martinexin kanssa, ja pääsimme pojan kanssa valitsemaan sekä hänelle että minulle muutaman vaatteen uudesta Muumi-mallistosta. Itselleni Martinexin naistenvaatteet ovat uusi tuttavuus, mutta mielelläni lähdin merkkiä testaamaan, sillä tiesin merkin lastenvaatteet niin toimiviksi. Lisäksi yksi blogini lukija vinkkasi joku aika sitten, että on ollut tyytyväinen Martinexin tunikoihin. Mietin hetken hauskan Pikku Myy-tyylisen Myy-rusettimekon ja tämän värikkään Huiske-tunikan välillä, mutta Huiske voitti valloittavan värimaailmansa vuoksi! Tunika on todella miellyttävä päällä! Mitä tykkäät väreistä? Entä sopiiko lastenhahmot sinusta aikuisten vaatteisiin?

Poika sai itse ehdottaa, minkä paidan hän haluaisi, ja muutamasta suosikista valikoitui tuo kauniin harmaa Kevätpäivä-paita. Housuiksi valitsimme yhdessä tuumin Haisuli-housut, sillä niiden nimi naurattaa poikaa joka kerta. Pojan muumi-innostus ei ota laskeakseen, vaan meillä luetaan edelleen lähes päivittäin Muumi-kirjoja iltasaduksi, ja pelataan hauskaa Muumipeikon kalastuspeliä äidin kyllätymiseen saakka :) Voin muuten suositella tuota kalastuspeliä perheen pienimmille, sillä se on tosi helppo, ja sopivan koukuttava, että pieni villiviikarikin jaksaa keskittyä!

Onko Martinex jo sulle tuttu? Löytyykö teiltä pieniä tai isoja Muumi-faneja?

Iloista ja leikkisää perjantaita, ja mitä mahtavinta viikonloppua! Ollaanko siellä menossa pulkkamäkeen laskiaisen kunniaksi?

 

* Muumi-vaatteet sekä Muumipeikon kalaretki-peli saatu yhteistyössä Martinexin kanssa

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Olen aina sanonut, että pukeutumisen ei kuulu olla niin kauhean vakavaa, vaan se voi olla hauskaa leikittelyä. Siksipä ne hahmotkin toimii aikuisten vaatteissa ihan hyvin.

Minnea
Minnean muruja

Samaa mieltä, pukeutumisen tulisi olla hauskaa! Ja pääasiahan toki on, että itse viihtyy ja tykkää!

Yhtä sirkusta!

Meilläkin käytettiin paljon muumia, kun muksut oli pieniä. Tykkään itse vieläkin, vaikka en omistakaan mitään vaatteita itse. Voi miten paljon katsottiin muumia VHS-kaseteilta ja sitten DVD:ltä :D

Minnea
Minnean muruja

Meiltäkin löytyy monta Muumi-dvd:tä, joita poika on katsonut ahkerasti :D Muumit on ihanan rauhallinen ja filosofinenkin sarja nykymaailman liiankin räiskyviin lastensarjoihin verrattuna!

Torey
Näissä neliöissä

Muumit on ihania! Meillä on molemmat tytöt tykänny katsoa niitä. Ja mä olen kasvanut niiden parissa. :D Meidän pienemmälle Mörkö-pehmo on rakas!

Minnea
Minnean muruja

Meiltä löytyy niitä jonkun juhltavuoden bambusta tehtyjä muumi-pehmoja, ja niistä Muumipeikko ja Muumimamma on suosikkeja :) Martinexin taitavat olla nekin.

Minna -Ku ite tekee (Ei varmistettu) http://www.kuitetekee.com/

Mä en edes ensin huomannut, että toss sun tunikassa oli muumiaihe! Hauska! Eikä ollenkaan liian lastenvaatemainen.

Minnea
Minnean muruja

Nuo muumit on kyllä sopivan piilossa tuossa tunikassa, hauska lisä silti :) Kiva, että tykkäät!

Torey
Näissä neliöissä

Löytyy! Itselläni on tunika ja legginsit, äidiltäni löytyy useampikin tunika. :)

Mun mielestä hahmot sopii aikuistenkin vaatteisiin. Ja etenkin noissa Martinexin muumeissa ne on kivasti laitettu. Mun tunikaa kehuttiin kerran, ja katsoja sanoi bonganneensa vasta tarkemmin katsottuaan siitä ne muumit. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiva, että sieltäkin löytyy faneja :)Mun tunikaa on myös kehuttu, niin töissä kuin kavereidenkin osalta :) Ja samaa kommenttia sain, ettei noita hahmoja edes erota, ellei tiiraile tarkemmin :D

ElizabethRinne

Mä en myöskään ihan heti bongannut noita muumeja! :D Ja aivan ihana lookki -sopii myös aikuiselle muun muassa siksi, että pukeutumisen kuuluu olla hauskaa! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Pukeutumisen todella tulisi olla hauskaa!

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Martinex ei ole ennalta tuttu. Mukavan näköiset ja varmasti tuntuiset nuo pojan vaatteesi. Tunikasi on kaunis väreiltään ja muodoltaa.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Mukavat ovat kyllä päällä :)

manicfatmom
Manic Fat Mom

Rohkea tuo tunika mutta toimii :) uskaltaisin ehkä jopa käyttää kun on niin mukavan ja tyylikkään näköinen. yt. Paulina www.lily.fi/blogit/manic-fat-mom

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Jostain syystä värikkäät jutut on viime aikoina miellyttäneet silmää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Muumit on <3

Ihana tuo sinun tunikasi! Ja poikasi muumi-vaatteet myös.
Matrinex on tullut tutuksi Mungolife-blogin tiimoilta :)

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Muumit ovat kyllä suloisia hahmoja!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Oi miten ihana tunika! Täällä yksi muumifani ilmoittautuu, voisin hyvin hankkia tuon tunikan itsellenikin :)

Minnea
Minnean muruja

Tätä tunikaa voin kyllä lämpimästi suositella :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.