Äitienpäivälahjavinkki - Bette Box alennuskoodilla!

Minnean muruja

Kevättä on jo ilmassa, ja toukokuun lempeä lämpö ja vihertävä nurmi jo ihan nurkan takana! Toukokuu tarkoittaa iloista juhlintaa eli vappua ja äitienpäivää!

Siskon kanssa aloitimme perinteiset äitienpäivälahjapohdinnat jo hyvissä ajoin. Koska äitimme asuu kaukana, on kaikki isot lahjat sekä yhteiset ravintolaillalliset laskuista pois. Tarvitaan jotain, joka on helppo postittaa! Olemmekin vuosien saatossa tilanneet lahjaksi niin lehtitilauksia kuin kukkakimppuja netin kautta. Mutta välillä tuntuu, että kaikki ideat alkaa olla jo kohta käyty läpi! Kunnes...

Bette Box!

Muistatteko, kun kirjoitin, kuinka jännittävä ja ihana yllätys kauneusboxi Bette Box oli? Kuinka en olisi malttanut odottaa omaa boxiani, ja päästä kurkkaamaan, mitä ihanuuksia sieltä löytyy? Kuinka tilasin sen sitten innoissani siskollekin kotiäidin arkea piristämään?

Tänä vuonna pääsemmekin helpolla! Ei tarvitse pohtia päätä puhki ideoiden puutteessa, eikä tarvitse miettiä, kumpi käy ostamassa ja postittamassa paketin! Tilaamme kauneutta rakastavalle äidillemme Bette Boxin, jonka postittamisesta ei tarvitse itse huolehtia, vaan kauniisti pakattu yllätys ilmestyy äidille muutamalla klikkauksella! Superhelppoa ja nopeaa! 

Ja mikä parasta, Bette Boxilla on nyt vielä kampanja, jolla saa 10% alennuksen! Tämän sulostuttavan lahjan äidille, siskolle tai vaikka itsellesi pääset tilaamaan kätevästi täältä, ja alennuskoodilla Kevät10 saat vielä sen 10% alennuksen tilauksestasi 30.4.2017 saakka! Voit tilata yhden yksittäisen boxin*, tai vaihtoehtoisesti 3kk tai 6kk määräaikaisen ilahduttajan!

Ilahtuisiko sun äiti kauneusboxista?

Ensimmäinen kuva Bette Boxin sivulta, toinen ja kolmas kuva on omasta Bette Boxistani ja sen tuotteista :) Huhtikuun boxi on saatu blogin kautta.

Miten sinä muistat äitiä äitienpäivänä? Jos olet malttamaton niin kuin minä, ja aloit heti arvailemaan, että mitähän siellä toukokuun boxissa on, niin käy kurkkaamassa tänne!

 

*sisältää mainoslinkkejä

*Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa. Etu koskee kaikkia Bette Box -tilauksia, Green Boxia ja Miesten Boxia, myös lahjatilauksia. Jatkuvan tilauksen voi perua milloin vaan. 

Kommentit

TiinaliinaS (Ei varmistettu)

Kiva idea! Ja kiitti alekoodista :)

Kirsikka W.

Mä olen tilannut nyt muutaman kuukauden BetteBoxia, ja muuten voisinkin harkita äidille äitienpäivälahjaksi, MUTTA boxissa on sekä omaan makuun että äidin huomioiden ihan liikaa tuotteita hiuksille. Viime boxissa oli toki vain shampoo, mutta sitä edellisessä oli kaksi lähes saman asian ajavaa tuotetta, ja nyt vihjeiden perusteella ensi kuun boxissakin tuntuisi olevan useampi hiustuote. Äidillä kun on aika lyhyet ja ohuet hiukset, niin niihin ei mitään sen ihmeellisempää tarvitse/voi käyttää.

Minnea
Minnean muruja

Ihan totta. Näissä on se ongelma, että kaikki tuotteet ei innosta tai sovi kaikille. Mekin siskon kanssa mietimme, että tykkääköhän äiti näistä tuotteista, mutta päätimme ottaa riskin, koska tykkäsimme siskon kanssa molemmat kovasti huhtikuun boxista (muista meillä ei ole kokemusta).

Peukut pystyyn, että toukokuun boxi olisi mahdollisimman mieleinen :)

Kivaa päivää!

Yhtä sirkusta!

Minä olen tilannut useampaan otteeseen itselleni ja kahdelle jo kotoa pois muuttaneelle tyttärelleni tätä boxia..Pitää kuitenkin sanoa, että siinä vaiheessa kun vielä kotona asuva nuorin tyttö muuttaa pois kotoa, en tätä voi enää tilata, koska me jaamme aina tyttären kanssa boxin sisällön. Minä en esim. käytä kuivashampoota, mutta hän käyttää jne. Siellä on liikaa tuotteita minulle itselleni, joita en käytä tai en halua alkaakaan käyttämään (juurikin tuo kuivashampoo ja kaikki tyvikohottajat ym). Muuten kyllä kiva, jos ain voi jakaa pois, mitä ei käytä ja ilahduttaa niin muita :)

Minnea
Minnean muruja

Minäkin mietin, että mitä jos tulee sellaisia tuotteita, joita en käytä, mutta onneksi on sisko, äiti ja muutama kaveri, joille niitä voi lahjoittaa. Ja yksi vaihtoehtohan on, että pistää blogiin arvonnan pystyyn, jossa palkintona niitä tuotteita, jotka ei itselle sopineet (käyttämättömiä tietenkin).

Kommentoi