Avainnauha - työpäivän tärkein asuste

Minnean muruja

On yksi asuste, jota ilman en töissä pärjää. Voin suoriutua työpäivästä jokseenkin kunnialla ilman kännykkää tai jopa ilman silmälaseja, mutta avaimet on aina oltava mukana. Koska avainnauha on minulla joka päivä kaulassa, olisi kiva, jos se myös miellyttäisi silmää. Työpaikan omalla logolla varustettu nauha ajaa asiansa, mutta olen halunnut panostaa nauhan esteettisyyteen.

Minulla on muutaman vuoden ollut käytössä ihastuttava Miosa designin avainnauha, mutta kovasta menosta johtuen se alkaa olla jo parhaat päiväänsä nähnyt. Lisäksi sen hempeä värimaailma oli sellainen, ettei se sopinut kaikentyylisiin vaatteisiin. Halusinkin seuraavaksi vaatimattomasti jotain, mikä sopisi kaiken kanssa. Käytännössä siis etsin mustaa tai nahan sävyä.

Avainnauhojahan on tarjolla netissä todella mukavasti, ja kaikkea löytyy kiiltävistä helmikoruista simppeleihin nahkaisiin avainnauhoihin. Päädyin pienen pohdinnan jälkeen tähän upeaan kierrätysnahasta valmistettuun Ventti designin sulkakuvioiseen avainnauhaan.  Nauha on näyttävä isojen mustien nahkasulkien ansiosta, mutta yksinkertainen muotokieli pitää korun tarpeeksi simppelinä asuun kuin asuun. Kerrassaan upea! Harkinnassa oli myös Sinivuokko -merkin Lehti avainkaulanauha,mutta tämä Ventti designin avainnauha miellytti lopulta enemmän siroudellaan.

On myös mukava tukea pientä kotimaista yritystä ja ostaa tuote, jonka valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, ja joka on valmistettu Suomessa. Ventti designin korujen nahka on peräisin vanhoista nahkatakeista, joten ne ovat uniikkeja. Mallistosta löytyy avainnauhan lisäksi kaula- ja korvakoruja. Törmäsin tähän merkkiin ensimmäistä kertaa googletellessani avainnauhoja. Mikä mainio löytö!

Mustahan käy kaiken kanssa, mutta tällä hetkellä se näyttää erityisen hyvältä vihreän topin ja sinapinkeltaisen jakun kanssa. Mitä tykkäät?

Käytätkö sinä päivittäin avainnauhaa? Millainen sulta löytyy?

Kivaa keskiviikkoa! Tänään on blogin virallinen synttäripäivä, ja viimeinen päivä osallistua synttäriarvontoihin blogissa ja facebookissa!

Kommentit

Anneli-79 (Ei varmistettu)

Sain tyttäreltäni ihanan lasihelmistä tehdyn avainnauhan, piristi kivasti työpäivää. Harmi vaan se meni poikki ja hankin tilalle yksinkertaisen metallisen avainnauhan. Kiva nähdä että erilaista valikoimaa löytyy ja toimii samalla asusteena ja melkeinpä koruna..

Kommentoi