Bette Box - elokuu 2018

Minnean muruja

Elokuun  Bette Box saapui tällä kertaa lähiärrälle supernopeasti! Elokuun boxin teema oli arvatenkin paluu arkeen.  Kesän kuivattamia hiuksia ja ihoa luvattiin helliä kosteuttavilla tuotteilla. Mielestäni teema on osuva ja ensinäkemältä suurin osa tuotteistakin sopivat teemaan hyvin. Boxi vaikutti mukavan täydeltä!

LOVE BEAUTY AND PLANET VOLUME & BOUNTY SHAMPOO JA HOITOAINE

"Love Beauty and Planetin vegaanisertifioidut shampoo ja hoitoaine sisältävät luonnollista kookosvettä ja eettisesti hankitua Mimosan kukkaa. Tuotteet auttavat pitämään hiuksesi kosteutettuina ja jättävät ne tuuheiksi. Pullot ovat 100% kierrätetyistä materiaaleista ja koostumus ei sisällä silikooneja, parabeeneja tai väriaineita."

Shampoo ja hoitoaine saivat minut innostumaan välittömästi! Merkki on uusi tuttavuus, mutta enemmän kuin mielelläni kokeilen luonnonkosmetiikkaa myös hiustenhoitotuotteissa. Kylppäristä löytyy tällä hetkellä Garnierin kookosvettä sisältävät shampoo ja hoitoaine, jotka tuoksuvat trooppisen raikkaalta, joten odotukset näitä Love Beauty and Planetin tuotteita kohtaan olivat korkealla. Täytyy kuitenkin ikäväkseni todelta, että tuotteet tuoksuvat omaan mieleeni aivan liian kookosmaiselta. Hiustuntuma pesun ja hoitoaineen jälkeen jättää myös toivomisen varaa. Ainakin omat hiukseni tuntuivat hieman kuivilta. Kätevät matkakokoiset pullot tulee varmasti kuitenkin käytettyä uimahallissa käydessä. 

Lisää shampoita ja hoitoaineita? Hell yes!HOHDE TEHOVOIDE

"Kotimainen tehovoide, jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Hohde -tuotteissa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit."

Jes, kotimainen tuote! Yövalvomiset ja stressi näkyvät ikävästi kasvoissa, joten tehovoide kuulostaa juuri siltä, mitä ihoni kaipaa! Kiinteytystä ja hehkua, kyllä kiitos! Harmillisesti tuote on todella pieni näytekoko, joten kunnollista kuvaa tuotteen toimivuudesta ei tästä näytteestä valitettavasti saa. Lisää Hohteen tuotteita tuleviin boxeihin!

LANVIN MODERN PRINCESS TUOKSUNÄYTE

Tyttömäisen kukkaisa tuoksunäyte oli mieluisa yllätys. Vaikka kyseinen tuoksu on omaan makuuni liian makea, on aina mahtava päästä testaamaan uusia tuoksuja. Olen todella huono valitsemaan itselleni uusia tuoksuja, ja Bette Boxista aikaisemmin tullut Kenzon World ihastutti niin, että sen voisin hyvinkin seuraavaksi ostaa :)

DOVE REPLENISHING RITUAL -VARTALOVOIDE

"Dove Nourishing Secrets Replenishing -vartalovoide on saanut inspiraationsa Afrikasta. Se sisältää mangovoita ja marolaöljyä ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Nopeasti imeytyvä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille."

Tykkään Doven tuotteista, ja tämäkään tuote ei ollut poikkeus. Vartalovoide tuoksuu todella miellyttävältä, ja levittyy iholle kivasti. Ainoa miinus siitä, että laiskana vartalonrasvaajana minulla on kaapissa jo aika monta purkkia odottelemassa. En siis todellakaan tarvitse enää yhtään uutta vartaloa kosteuttavaa tuotetta. Viime boxissa tullut Dermosilin mintuinen vartalovoi oli heittämällä parempi tuote kuin tämä Dove, ja onkin ollut viikottaisessa käytössä. 

Ei vartalovoiteita vähään aikaan kiitos!

YES TO -KASVONAAMIO (pitkäaikaistilaajat)

"Yes To -kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan parabeenia tai myrkyllisiä aineita. Merkin kasvonaamioita löytyy erilaisiin tarkoituksiin, tasapainottavista kirkastaviin ja epäpuhtauksia poistaviin. Tuotesarjan pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista."

Kasvonaamioita on boxeissa ollut erilaisia, ja itse sain epäpuhtauksia puhdistavan ja trendikästä hiiltä sisältävän version. Tuote kuulostaa mielenkiintoiselta, ja tämän testaamista odotan innolla! Puhdistava naamio oli omalle rasvaiselle iholle nappivalinta! Kasvonaamioita lisää!IBERO MEIKKISIENI 8KPL (pitkäaikaistilaajat)

"Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä meikkivoide levittyy tasaisesti kasvoille ja erityisesti vaativiin alueisiin kuten nenänpieliin. Tuote on monipuolinen ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. "

En käytä meikkisieniä, joten nämä olivat minulle boxin turhin ja epäkiinnostavin tuote. Kaapista löytyy meikkisieniä ja beauty blendereitä aikaisemmista boxeista ja mm. Lumenen joulukalenterista, joten nämä luovutan jollekkin, jolla on oikeasti käyttöä näille. Ei jatkoon!

Sellainen boxi tällä kertaa. Enemmän hyvää kuin huonoa. Varsinkin hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet olivat mieleeni! Jos en olisi pitkäaikaistilaaja, olisin kyllä ollut hieman pettynyt boxin sisältöön. Vai oliko ei-pitkäaikaistilaajilla joku eri tuote?

Mitä sinä tykkäsit boxista?

Syyskuun boxissa kerrotaan olevan ihana meikkituote, monikäyttöinen puhdistustuote sekä tehokas vartalotuote. Syyskuu voi olla hyvinkin mainio boxi, varsinkin jos meikkituote on värikosmetiikkaa, ja jos puhdistustuote on kasvoille tarkoitettu! Peukut pystyyn!

Oman Bette Boxisi voit tilata TÄÄLTÄ! Koodilla SYYSBETTE saat mukavan 15% alennuksen :) Syksy on mitä parhainta aikaa piristää itseään pienllä hemmotelulla!

Iloa maanantaihisi!

 

*sisältää mainoslinkkejä

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä käytän noita sieniä ainoastaan kynsiä lakatessa. Jos haluaa laittaa kahta sävyä, ni eka vaikka vaalea lakka alle. Ja sit sen kuivuttua töpöttelee tumman lakan meikkisienellä kynnen kärkeen. :)

Yhtä sirkusta!

Mä olen jonkun blogon lukenut tästä ja sinä taidat olla ainoa, joka on tyytyväinen boxiin, mut niinhän se tietty on parempi.

sharks
by a mile

Heh, mä pistin tilauksen katkolle kun alkoi nyrppiä tän boksin jälkeen. Ei-pitkäaikaistilaajalle boksin arvo jäi aika matalaksi, vaikka olihan tuossa myös positiivista. :)

jubone (Ei varmistettu) https://searsfeedback.xyz/www-searsfeedback-com/

The operation began as a mail ordering catalog company and began opening retail locations in 1925.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.