Bette Box - lokakuu 2018 (sis. alekoodin)

Minnean muruja

Lokakuu ei kuulu lempikuukausiini. Se on ankea kuukausi, jonka aikana kaipaa piristystä pimeyteen. Yksi loistava piristäjä on kuukausittain saapuva yllätysboxi. Ilo löytyy pienistä jutuista. Lokakuun Bette box saapui luokseni keskiviikkona, ja tänään pääsen siihen tarkemmin tutustumaan.

Odotuksia ei syyskuun loistavan boxin jälkeen oikein ollut, sillä osasin aavistaa, että lokakuun boxi ei tasoltaan tule yltämään syyskuun tasolle. Syyskuu oli niin huippu, ettei hieman tylsempi lokakuun boxi haittaa. Pimeään ja märkään lokakuuhun olisin kuitenkin kaivannut ehkä jotain hemmottelevia tuotteita. Sellaisia, jotka lämmittävät mieltä ja hellivät kehoa.

Lokakuun boxin teema oli selvästi kosteutus, sillä boxi sisälsi jopa kolme rasvaa! Mielenkiintoisin näistä oli Lumenen uutuus, Ajaton seerumi. Tuotteen kerrotaan yhdistävän seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Lumene- ja seerumifanina olen tästä tuotteesta todella innoissani. Kaupiisti pakattu tuote lupaa häivyttää näkyviä juonteita ja ryppyjä. Katsotaan miten käy!

Toinen kasvovoide boxissa oli kotimaisen Herbinan kevyt kasvovoide, joka sekin kuulostaa varsin sopivalta omalle rasvoittuvalle iholleni. Tuotteen luvataan kosteuttavan ja virkistävän ihoa. Geelimäinen ja kevyt koostumus on itselleni miellyttävin päivittäisessä käytössä. Mielenkiinnolla testaan, josko tästä olisi Dermosilin päivittäisessä käytössä olevalle Faces moisturizing creamille. Herbinan kasvovoide tuoksuu todella miellyttävältä ja raikkaalta.

Pakkauksen kolmas voide on voiteista itselleni vähiten kiinnostava. Taiga Daily Protection suojaava käsivoide Natura Sibericalta tulee varmasti testattua ja käytettyä talven aikana, kun käsien iho alkaa kuivumaan. Tuote sopii boxin teemaan ja tähän vuoden aikaan, mutta itse en siitä kovin innostu.

Meikkejä toivon boxilta aina, joten on mukavaa, että toiveita on kuunneltu! Tässä boxissa meikkituotteena oli itselleni mieluisa huulikiilto. Manna Kadar merin bestseller tuote LipLocked Priming Lip Wand sävyssä Rouge vaikuttaa pigmenttinsä ansiosta enemmänkin huulipunalta kuin huulikiillolta. Sävy on kaunis syvän punainen, ja näin talvea kohti mentäessä juuri sopiva. Tästä tuotteesta iso plussa! Tykkään!

Boxin viimeinen kiinnostava juttu on Novexpertin kaksiosainen näyte, jossa on mukana ensiksi käytettävä kasvokuorinta ja toisessa pakkauksessa kuorinnan jälkeen käytettävä kasvonaamio. Tykkään kaksivaiheisesta ideasta. Toki tällaisen voisi toteuttaa itsekin valitsemillaan tuotteilla, mutta minulla ei riitä siihen mielikuvitus, joten ilahduttaa, kun boxi sisältää itselleni uusia ideoita. Tämä näyte vastaa hemmotteluhetken kaipuuseeni. 

Boxin muut tuotteet olivat  o.b. uusi ProComfort tamponi sekä jo aikaisemminkin boxissa nähty Flower by Kenzo tuoksunäyte. Kumpikaan näistä ei saanut kiinnostustani heräämään. Tamponit tulevat käyttöön, mutta tuoksunäyte on makuuni liian makea.  Lokakuun boxi jäi mieleeni hieman tylsänä boxina, jossa oli kaksi tuotetta, jotka tekivät boxin. Olisin ostanut boxin jo ihan tuon Lumenen uutuuden ja Herbinan lupaavalta tuntuvan kasvovoiteen vuoksi. Mitä sinä tykkäsit boxista?

Jos et tilannut lokakuun boxia, ja nyt harmittelet asiaa, niin arvaa mitä? Tilaamalla marraskuun boxin, saat lokakuun boxin kaupan päälle koodilla LAHJA1. Marraskuun boxi kannattaa tilata jo ihan sen vuoksi, että saa toisen boxin ilmaiseksi :) Jos tarjous houkuttelee, niin suosittelen olemaan kuitenkin nopea, sillä lokakuun boxeja on tarjolla rajoitetusti. 

edit! Sunnuntaina 14.10 saa 10 euron alennuksen 3kk ja 6kk tilauksista koodeilla MARRAS3 ja MARRAS6!

Bette boxin pääset tilaamaan täältä!Linkin takaa paljastuu myös vinkkejä marraskuun boxin sisällöstä ;)

Meillä alkoi juuri syysloma, ja aloitan sen viettämällä siskon kanssa tyttöjen päivää kaiken kivan merkeissä! Ihanaa viikonloppua!

 

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentoi