Bette Box - SENSAI (Limited Edition)

Minnean muruja

Mukavaa joulukuista huomenta!

Minulle ei tule joulukuun Bette Boxia, joten oli ihanaa, että sain yhteistyössä testiin luksusmerkin SENSAI Limited Edition boxin!Bette Boxin tilaukseni jatkuu taas tammikuussa, mutta nyt joulukuun hemmotelen ihoani ja testailen näitä SENSAIn SAHO tuotteita, joilla on tarkoitus saada virheetön ja silkkinen iho!

SENSAI Boxissa on viisi tuotetta, joista kaksi on puhdistustuotteita, ja yksi on hoitovesi. Hoidon viimeistelee hoitoemulsio sekä yleellinen voide. Boxissa tuli myös pienet testerit SENSAIn Luminous sheer foundation -meikkivoiteesta. Boxi oli tyylikkään musta, ja hyvin aistikkaan näköinen mustine silkkipapereineen ja kiiltävine esitelehtisineen.

Silky Purifying Cleansing Oil, 30 ml (Ovh 53,20 € / 150 ml)

Silkinpehmeä öljymäinen puhdistus, poistaa hellävaraisesti kaiken öljyliukuisen lian ja meikin kasvoilta.

Silky Purifying Creamy Soap, 30 ml (Ovh 53,20 € / 125 ml

Vaahtopuhdistus poistaa iholta vesipohjaisen lian ja antaa täydellisesti puhdistuneen ja raikkaan tunteen iholle.

Cellular Performance Lotion II (Moist), 20 ml (Ovh 73,15 € / 125 ml)

Täyteläinen, kiinteyttävä anti-ageing hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten tehostaen niiden vaikutusta.

Cellular Performance Emulsion II (Moist), 20 ml (Ovh 107,50 € / 100 ml)

Ylellinen anti-ageing hoitoemulsio on täyteläinen 24h hoito, joka verhoaa ihon pehmeään ja kosteuttavaan huntuun. Hoitoemulsio ravitsee aiukuisen naisen ihoa, ja ylläpitää kiinteyttä, nuorekkutta ja heleyttä.

Cellular Performance Extra Intense Cream, 6 ml (Ovh 329,55 € / 40 ml)

Extra Intensive -tuotteilla luvataan nopeasti konkreettisia tuloksia. Voide on kuin energiabuusteri iholle, se auttaa ihoa saamaan takasisin elastisuuden, kiinteyden, kosteuden ja heleyden. Iho muuttuu silkkisemmäksi päivä päivältä.

Miltäs kuulostaa? Aika lupaavalta, eikö?

Testasin eilen ensimmäistä kertaa tätä monivaiheista  ja hemmottelevaa hoitorituaalia, ja iho tuntuu kyllä silkkiseltä ja ihanan kosteutetulta! Kuin pieni kotispa olisi hemmotellut kasvojeni ihoa! Jännityksellä jään odottelemaan, mitä useampi hoitokerta tekee iholle! Tämä monivaiheisuus tuntuu vähän työläältä tällaiselle laiskalle (yleensä vain puhdistustuotetta ja voidetta  käyttävälle) ihonhoitajalle, mutta ajattelin kuitenkin testata hoitoa näiden pienten aloituspakkausten verran.

SENSAI on merkki, johon minulla suoraa sanoen ei olisi normaalisti varaa, joten on erityisen jännittävää päästä testaamaan sitä tällaisen pienen testiboxin myötä! Kiitos siis Bette Box! Toivon Bette Boxilta ehdottomasti lisää näitä spesiaaliboxeja, joissa pääsee testaamaan hinnakkaamman merkin tuotteita edullisesti!

SENSAI boxeja on vielä myynnissä, joten jos innostuit tästä edistyksellisestä japanilaisesta kosmetiikasta, niin vielä ehdit tilata omasi!

Kaunista sunnuntaita! Joko osallistuit ihanaan joulukalenterin 1.luukun arvontaan?

* boxi saatu yhteistyössä Bette Boxin kanssa

*sisältää mainoslinkkejä Bette Boxin sivuille

Kommentit

Kirsikka W.

Mä jätin tämän boxin väliin, vaikka aluksi olinkin tosi innoissani Sensai -boxista. Tuotteen nähtyäni totesin, että tämä ei ihan ehkä ole tarpeellinen mun parikymppiselle pärställeni, joten parempi käyttää rahat mielummin itsellen sopiviin tuotteisiin. Sensain meikkituotteista olisin kyllä ollut tosi kiinnostunut!

Minnea
Minnean muruja

Hihii, tässä esitteessä kyllä mainostettiin (kauniisti sanottuna) aikuiselle iholle, joten ehkä sun nuori iho ei vielä kaipaa näitä tuotteita :D

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Mä olen aika pihalla kaikista tämmösistä jutuista :) Kauniita purnukoita tosin. Itse pitäisi hakea lasipurkkeja, että saa kuorinta-aineita tehtyä joululahjaksi.

Minnea
Minnean muruja

Itse-tehdyt kuorinta-aineet ovat loistava lahjaidea!

Laurajuliapaukkonen (Ei varmistettu)

Oi että nuo vaikuttaa ihanilta! Enkä oo koskaan edes kuullut tuollaisesta boxista, pitääpä käydä katsomassa ja ottamassa ehkä testiin :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, tämä taisi olla ensimmäinen tällainen spesiaalimpi boxi! Toivottavasti tulee lisääkin tällaisia! Tykkäsin!

tuulanneli (Ei varmistettu) https://tuulanneli.blogspot.fi/

Näyttää todella ylelliseltä.

Sensai kuului aikoinaan minun suosikkeihin ennen herkistymistäni.
Nykyään käytän ihan luonnonkosmetiikkaa.

Nämä erilaiset kauneuboxit ovat todella kivoja, kun sinä voit kokeille tuotteita ja näin löytää itsellesi hyviä luottotuotteita!

Minnea
Minnean muruja

Ompa harmillista kuulla, että herkistyit näille! Luonnonkosmetiikka on kyllä hyvä valinta!

Jenni S. | big mamas home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Kiva tällainen luksus teemaboxi tavallisten välissä. Hyvä idea.

Minnea
Minnean muruja

Samaa mieltä! Tämä spesiaaliboxi oli oikein onnistunut :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.