Bette Box - tammikuu 2018

Minnean muruja

Aloitetaan päivä kauneusyllärillä! Tammikuun Bette Box tuntui ihmeen kevyeltä, kun hain sen pakettiautomaatista. Syykin selvisi kotona, sillä boxissa oli melko vähän ja melko pieniä tuotteita. Marraskuun boxi on viimeisin, mikä minulle tuli, ja niin nappiin onnistuneen boxin jälkeen tämä tammikuinen tuntui pieneltä pettymykseltä. Varsinaisia tuotteita oli neljä, joista vain yksi oli täysikokoinen. 

 

SIMPLE EYE MAKE-UP REMOVER SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT

"Palkitut silmämeikinpoistolaput puhdistavat meikin hellävaraisesti, herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise meikki kevyesti pois – älä hankaa!"

Simplen puhdistusliinoja on tullut ennenkin, ja minulle ne eivät sovi. Siksipä harmistuin, kun huomasin saman merkin silmämeikinpoistolaput boxissa. En valitettavasti usko, että näille on itselläni käyttöä.

 

LUMENE NORDIC SEDUCTION HUULIKIILTO

"Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmiltä ja tuntumaan pehmeämmiltä."

Lumenen huulikiilto on oikein tervetullut tuote! Rakastan Lumenen tuotteita, ja innolla otan tesiin tämän uuden sävyn. Tumma, hieman fuksiaan taittava sävy on kaunis! Sain hieman samanoloisen, mutta kuitenkin erilaisen huuliöljyn Lumenen joulukalenterista. Onneksi sävy on eri tässä huulikiillossa. Ja huulikiiltojahan ei voi olla liikaa!

 

LIERAC HYDRAGENIST SEERUMI

"Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle."

Ah, seerumi! Olen ihan hurahtanut seerumeihin, ja tämä söpönnäköinen vaaleanpunainen tuubi pääsee kyllä ehdottomasti testiin! Ihoa uudistavat hapot kuulostavat lupaavalta! Lieracin seerumi nousi suosikikseni tästä boxista!

 

IBERO RIPSIHARJA JA -KAMPA

"Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsipidennysten selvitykseen."

Ajattelin tämän olevan kulmakarvoille, ja hieman hymähdin ensin. En tiedä, onko minulla ripsikammalle käyttöä, mutta testaan toki! Ihan en ymmärrä, miten kätevää harjaosalla olisi levittää ripsiväriä, sillä sehän pitäisi sitten aina pestä käytön jälkeen. Ja ripsareissahan tulee aina oma harja mukaan joka tapauksessa. Käytätkä sinä ripsiharjaa?

 

PEPSODENT LONG ACTIVE WHITE FRESH HAMMASTAHNA + TWININGS INFUSO TEE

Äh, hammastahnasta en jaksa kiinnostua, ja tee ei mielestäni kuulu tähän boxiin ollenkaan! Näistä extroista miinusta :/

Mitä sinä tykkäsit tammikuun Bette Boxista? Oliko tuotteet hittejä vai huteja?

Muiden Lilyläisten fiiliksiä tammikuun boxista voi käydä kurkkaamassa ainakin Kirsikan ja Idaemiliin blogeista. Helmikuun boxi kuulostaa lupaavalta, sillä siinä on kerrottu olevan ainakin täysikokoinen ihoa uudistava tuote, Lumenen naamio sekä täysikokoinen uutuushiustuote! Oman Bette Boxin pääset tilaamaan kätevästi Bette Boxin sivuilta!

Kaunista tiistaita, ystäväiset! Miten viikko on lähtenyt käyntiin?

 

*sisältää mainoslinkin

Kommentit

Dressylady

Mullekin tuo boksi oli ehkä vähän pettymys. Seerumi oli kyllä kiva, aion kokeilla sitä kunhan edellisestä boksista tullut seerumi loppuu. =D Ajattelin käyttää tuota ripsikamman harjaosaa kulmakarvoihin, niin kuin siinä mainittiinkin että voi käyttää :) Tuota kampaosaa en tosin ymmärrä yhtään.. miksi ripset pitäisi erikseen kammata :D

Minnea
Minnean muruja

Minä en edes kampaile kulmakarvoja, joten tämän käyttö jää varmaankin melko vähäiseksi. Ensi kuun boxia odotellessa :)

Heiduska87 (Ei varmistettu)

Tosi kivan näkönen boksi tässä tammikuussa, kelpais kyllä tännekkin!!! :)

Minnea
Minnean muruja

Onneksi oli kivojakin juttuja :) Ihanaa saada yllätys, vaikka kaikki tuotteet ei aina menisikään itselle nappiin!

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Hih, oiskohan noista teepusseista tarkoitus tehdä "teepussit silmille"- temppu. Nyt voi kokeilla eri makuja.. hih.. Ja onhan hauska jos hammastahna toimii koko päivän.

Mut on kyllä vähän jännä boksi.

http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

Hei, teepussit silmille vois toimia! Pitää ajatella luovasti!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Perjaatteessahan tuossa oli kolme täysikokoista, Lumene, Simple ja tuo ripsiharja :). Mulle tuli vielä pitkäaikaistilaajalahja roots kuoriva shampoo, joka pelasti boksissa paljon. Ilman sitä tämä olisi tosiaan tuntunut aika tyhjältä :/ Harmi, ettei sulle osunut kuin tuo huulikiilto! Se taas oli mulle varmaan tylsin varsinaisista tuotteista, hammastahnasta ja teepusseista en viitsi edes mainita :D

Minnea
Minnean muruja

Totta! Sanoin ehkä vähän kärjistetysti :D Tuo shampoo olisi ollut loistava lisä! Kuulostaa niin mielenkiintoiselta!

Tiinumaria (Ei varmistettu)

Minusta tämä boxi oli tosi kiva! Tämä oli minun ensimmäinen, joten oli ehkä siksikin tuntui niin mieleiseltä! Toivottavasti helmikuun boxi olisi yhtä hyvä tai parempi!

Minnea
Minnean muruja

Mukana kuulla, että ensimmäinen boxi miellytti! Se ensimmäinen boxi oli kyllä kaikessa jännittävyydessän ihana ylläri! Ja toki jokainen boxi on edelleenkin ihana ylläri, ei vain ehkä enää ihan niin yllättävä :)

Niina Maria V.

Tuo Liracin seerumi ja Lumenen huulikiilto kuulostivat kyllä hyviltä tuotteilta! Teepussit ja hammastahna vähän jänniä :D uusia tuotteita on kiva aina saada testiin :) toivottaavsti seuraava boxi on mieleisempi! Kivaa iltaa sinne!

Minnea
Minnean muruja

Ihana on aina yllättyä, vaikka?kaikki tuotteet ei niin osuiskaan nappiin :) Kivaa iltaa myös sulle!

Kommentoi