Black Week – Bette box puoleen hintaan

Black week on alkanut, ja joka paikka on täynnä mitä mainioimpia tarjouksia. Muuten en tänä vuonna perehdy tai osallistu mustaan viikkoon, mutta en malttanut olla vinkkaamatta Bette boxin loistavasta black week tarjouksesta!

Bette box on kulkenut mukanani jo pidemmän aikaa, ja vaikka pidän välillä taukoa boxin tilaamisesta, tunnun aina palaavan tilaajaksi. Tykkään siitä, miten Bette box uudistuu tasaisin väliajoin, ja onnistuu aina yllättämään. Jokainen boxi ei ole täyttä timanttia, mutta kokonaisuus on lähes aina ollut positiivinen. Mukavia ekstra yllätyksiä boxissa ovat olleet esimerkiksi Betten oma kangaskassi sekä Fazerin uutuus omenanmakuinen kauralaku! Olen myös onnistunut voittamaan muutaman kerran ekstratuotteita.

Olen löytänyt boxin kautta monta nykyistä luottotuotetta. Varsinkin Ziajan vuohenmaitoa sisältävät tuotteet ovat onnistuneet yllättämään positiivisesti. Ziaja ei ollut ennen Betteä minulle tuttu merkki, ja jos olen ihan rehellinen, niin en usko, että olisin ulkonäön perusteella itse ostanut merkin tuotteita.

Tänä vuonna boxista tuli mm. Ziajan seerumi, jonka käytin loppuun, ja ostin jo uuden loppuneen tilalle. Seerumi on mainion kevyt meikin alle. Samoin Dermosilin kevyt kasvovoide löytyi aikoinaan Bette boxista. Sitä olen käyttänyt jo useamman tuubin.

Parasta boxissa ovat uutuustuotteet, joita pääsee testaamaan ensimmäisten joukossa. Näistä esimerkkinä tälläkin hetkellä käytössä oleva Lumenen pinkki ripsiväri.  Monta uutta merkkiä, joita en muuten olisi tullut testanneeksi, ovat löytäneet luokseni Betten ansiosta. On mahtavaa, että Bette nostaa esille uusia merkkejä, ja varsinkin ilahdun kotimaisten merkkien nostamisesta boxeihin.Jatkuvan tilauksen ensimmäisen Bette boxin saa nyt puoleen hintaan  Black Weekin ajan koodilla BLACKWEEK!

Joulukuussa on boxissa varmasti luvassa taas jotain spesiaalia! Jos haluat testata Betteä, tai tilata boxin lahjaksi, niin kannattaa olla nopea, tarjousboxeja on tarjolla vain sadalle ensimmäiselle!

Tilaa Bette box täältä!

Kivaa mustaa (tai ei niin mustaa) viikkoa! Oletko tehnyt black week löytöjä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *