Dubrovnik kutsuu!

Minnean muruja

Muutaman yön kun malttaisi vielä nukkua, niin koittaa se ihanainen päivä, jolloin lähdemme perhelomalle Dubrovnikiin, Kroatiaan!

 

Tätä matkaa on suunniteltu pitkään ja hartaasti. Meitä lähtee reissuun oman perheeni lisäksi siskoni perhe sekä vaari vaimoineen. Dubrovnik vaikuttaa häikäisevan kauniilta turkooseine vesineen ja jylhine torneineen. Olen kuullut ystäviltä ja tutuilta Dubrovnikista lomakohteena paljon hyvää. En malta odottaa! Laukut on pakattu ja liput polttelee takataskussa. Katsoin säätiedotuksesta, että matkan ajankohdalle on luvattu mukavan lämmintä säätä. Pienten lasten kanssa matkatessa ajoitimme matkamme syksyyn, jotta välttyisimme sekä sesonkiruuhkalta että liian tukahduttavan kuumalta ilmalta. Myös hotellien ja lentojen hinnat olivat huomattavasti edullisemmat lokakuussa kuin esim. kesä-syyskuussa.

Matkan jälkeen tarkoitukseni on postailla kauniiden Dubrovnikin maisemien lisäksi myös kokemuksiani vauvan ja taaperon kanssa matkustamisesta. Poikamme onkin ollut jo yhdellä ulkomaanmatkalla, mutta saa nähdä miten tämä matka sujuu. Vauhdikkaan taaperon saattaa olla hankala pysyä lentokoneessa paikallaan kolmea tuntia. Toivotaan, että rusinat, kirjat ja tabletti pitävät pikkumiehen tyytyväisenä perille saakka.

Kuvat lainattu www.rantapallo.fi/kroatia/dubrovnik

Nyt saa antaa parhaan Kroatia tai Dubrovnik vinkkinsä kommenttikenttään! Minne kannattaa mennä, ja mitä tehdä?

Minkälaisia kokemuksia teillä on Kroatiasta ja Dubrovnikista? Entä vauvan ja taaperon kanssa matkustamisesta?

Mukavaa syksyistä tiistai-iltaa juuri sinulle!

Ps. Blogi löytyy nyt myös instasta ja bloglovinista!

Kommentoi