Ensimmäistä kertaa kosmetologilla!

Minnean muruja

En ole ikinä käynyt kosmetologilla. En oikeastaan tiedän, miksi en ole koskaan tullut käyneeksi, vaikka ihoni varmasti olisi kaivannut ammattilaisen käsittelyä jo vuosia sitten. Ehkä olen pelännyt kosmetologikäynnin maksavan maltaita. Ehkä olen vähän pelännyt, että saan kuulla kunniani huonosta ihonhoidostani, tai vääränlaisista tuotteistani. Viikko sitten kokeilin kuitenkin jotain ihan uutta, kun suunnistin Kauneuspiste Taraan töiden jälkeen Fresh Up-kasvohoitoon. Minulla ei ollut sen suurempia odotuksia, mutta hoidon kuvaus kuulosti hyvältä ja hemmottelevalta. 

Fresh Up-kasvohoito

"Fresh Up -kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoasi ihanasti! Hoidossa käytetään laadukkaita, luonnonmukaisia ja ihoa tasapainottavia tuotteita, jotka antavat ihosi hengittää. Fresh Up -kasvohoito sisältää ihon kunnon kartoituksen, pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteen. Kasvohoito sopii loistavasti myös miehille sekä kaikille ihotyypeille, kuten herkkäihoisille. Fresh Up -kasvohoito kestää noin 45 minuuttia. Kasvohoidon lopputuloksena ihosi tuntuu raikkaalta ja elinvoimaiselta!"

Kun saavuin kauniisti sisustettuun ja harmoniseen tilaan, jossa soi hiljainen rauhoittava musiikki, unohtuivat päivän kiireet samantien. Kosmetologi Tarja Aalto otti minut hymyilevänä vastaan, ja johdatti hoitohuoneeseen. Juttelimme hetken niitä näitä ennen varsinaisen kasvohoidon aloittamista. Tunnelma oli mukava ja rentouttava. Kävin makaamaan hoitotuolille, ja sain lämpimän peiton päälleni. 

Tarja kyseli ihonhoidostani ja käyttämistäni tuotteista. Oli mielenkiintoista kuulla, että epäpuhtaana ja rasvaisena pitämäni iho onkin oikeasti hieman pintakuiva. Minulla on myös poskipäissä hieman couperosaa. Tarja kertoi, miten voisin parantaa ihoni kosteutta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Hän kertoi, että usein rasvaiselle iholle käytetyt tuotteet ovat liian happamia. Emäksisemmät tuotteet olisivat iholle paremmat ja luonnollisemmat. Hän kertoi myös käyttämästään pH Cosmetics sarjasta, joka on ph-arvoltaan iholle ihanteellinen. 

Kasvohoito oli ihana ja rentouttava kokemus. Vajaa tunti autuasta oloa ja huolenpitoa sai minut hyvälle tuulelle ja olo oli kuin olisi minilomalla käynyt. Positiivinen yllätys oli myös se, millaiselta kasvoni näyttivät hoidon jälkeen. Peilistä katsoi kasvot, joiden iho ei punoittanut, kuten yleensä. Ihon väri oli ilahduttavan normaali! Kasvohoito siis teki ihmeitä! Sovimme, että varaan ajan myöhemmin myös ihon mekaaniseen puhdistukseen, sillä ilollani todellakin on epäpuhtauksia. 

Mukaan sain vielä pienet näytteet muutamasta pH Cosmeticsin tuotteesta. Lähin kotiin uudella energialla. Olen löytänyt itselleni mukavan ja osaavan kosmetologin!

Offerillalla on kokeilemani Fresh Up -kasvohoito Kauneuspiste Tarassa nyt alle puoleen hintaan ja koodilla tervetuloa10, saat vielä extra 10% alen tuon loistavan diilin päälle! Diili on voimassa niin kauan kuin diilejä riittää. Kasvohoidon normaalihinta on 45 euroa, joten rentouttavalle 45 minuttiselle ei jää nyt paljoa hintaa. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kokeilemassa! Saatat ihastua! 

Käytkö sinä säännöllisesti kosmetologille? Millainen iho sinulla on?

Iloa tiistaihisi!

 

*diili saatu yhteistyössä Offerillan kanssa

Kommentit

Kan_iid (Ei varmistettu)

Oho, ompa aika kadehdittavaa, ettei ole tarvinut käydä kosmetologilla. Itse olen kipuillut huonon ihon kanssa teinistä asti ja käynyt suhteellisen useasti rukoilemassa ammattilaisilta apua asiaan. Rentouttavat maskit ja hieronnat on ihania mutta kokeileppas joskus mekaanista ihonpuhdistusta, auts.

Minnea
Minnean muruja

No tarvetta ehkä olisi ollut, mutta ei vain ole tullut mentyä :D Seuraavaksi kokeilen juurikin sitä mekaanista puhdistusta. 

Torey
Näissä neliöissä

Mä kävin 7 vuotta sitten muutaman kerran kosmetologilla. Mutta kun joka kerta kosmetologi sanoi "vielä 3 kertaa" niin meni lopulta maku. Tuli turhan rahastusfiilis. Tiedän, että parasta olisi käydä tasaisin väliajoin, mutta kuukausittaiseen käyntiin totesin, että ei kiitos... :D

Minnea
Minnean muruja

Höh, aika inhottavaa! Sanoisi suoraa, jos oma iho vaatii monta käyntikertaa, niin voisi sitten itse päättää, haluaako mennä.

Torey
Näissä neliöissä

Ja siis kun mun iho ei oo koskaan ollu huonossa kunnossa! :D Mustapäitä toki nenässä ja leuassa, mutten oo koskaan kärsiny ihon kanssa mistään ongelmista. Niin en tosiaan suostunu hänen rahastukseensa. :D Ja itseasiassa siitä on 8 vuotta! Koska aloin odottaa meiän esikoista ja totesin etten pysty pahoinvoinnissa edes siinä höyryssä enää makaamaan. :D

CougarWoman
CougarWoman

Mä käyn n. kuuden viikon välein. Otan ikääntymisen vaikutuksia hidastavan kasvohoidon (joka myös rauhoittaa couperosaa), mekaanisen puhdistuksen, kulmakarvojen epiloinnin ja ripsien kestotaivutuksen ja -värjäyksen.

Näiden lisäksi kynsihuolto + mani/pedi ja kampaaja myös kuuden viikon välein. Mä olen kuin vanha auto: tarvitsen paljon ja säännöllistä huoltoa :D

Minnea
Minnean muruja

Hauskasti sanottu :D Sulla on sitten hyvä rutiini muodostunut noihin huoltotoimenpiteisiin :D

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Mä olen miehelle monesti tilittänyt, että ahdistun aina missä vaan hoidossa, kun sieltä tulee läjä ohjeita ja neuvoja siitä, että pitäisi käydä näin ja näin usein. Ihan sama käytkö hierojalla, kasvohoidossa tai hammaslääkärissä. "Olisi hyvä tehdä näin ja näin ja käydä aina kun vuodenaika vaihtuu" jajaja. Itseensä saisi kyllä palamaan aikaa ja rahaa! :D

Olen pyrkinyt käymään kasvohoidossa kerran-kaksi vuodessa, mutta monesti se jää. Kasvohoidoista on ehkä eniten ikäviä kokemuksia, varsinkin Jyväskylästä (tästä paikasta ei kokemusta). Ennen häitä 13v sitten minulle tehtiin kasvohoito ja naama lehahti tulipunaiseksi, onneksi päiviä häihin oli ja rauhoittui. Kun olin lopettanut e-pillerit vuonna 2010 kasvot olivat ihan hirveässä kunnossa ja äiti tarjosi hoidon Essissä (muistaakseni se oli Essi, Väinönkadun ja Yliopistonkadun kulmassa). Jäätävän tyly palvelu ja kommentti "tämä iho on niin hirveä, että sinun pitäisi mennä lääkäriin". Ja sitten se mekaaninen puhdistus, mikään ei ole niin hirveää ja kivuliasta ja minulla on sentään kaksi lasta. :D

Anteeksi avautuminen, mutta pitäisi kyllä mennä kasvohoitoon, kun vaan päättäisi, mihin tällä kertaa uskaltaa. :)

Katja
www.optimismiajaenergiaa.fi

Minnea
Minnean muruja

Hammaslääkäri on mulla se pahin! Aina pelkää, että kuinka pahaa tylytystä sieltä tulee. Viimeisin hammaslääkäri osoittautui kuitenkin ihanaksi! Tiedän, että omassa hammashuollossa on paljon parantamisen varaa, mutta lääkäri esitti asiat kohteliaasti eikä ollenkaan syyllistävästi!

Tuo Kauneuspiste Taran Tarja oli myös niin ihanan lämmin ihminen, eikä ollenkaan syyllistävä <3 Sinne menee mielellään uudelleen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi vitsi, pitääpi laittaa tää kyllä vahvasti harkintaan! :D En nimittäin oo itsekään vielä koskaan saanut aikaiseksi käydä kosmetologilla, mutta nyt iho on alkanut oireilemaan enemmän e-pillereiden lopettamisen myötä ja oon niin turhautunut tähän, että oon jo monesti miettinyt että pakko turvautua ammattilaisen apuun. Että kiitos paljon vinkistä, tähän on kyllä ehdottomasti taruttava kun hinta on noinkin edullinen! :D

Minnea
Minnean muruja

Jos asut Jyväskylän seudulla, niin suosittelen kyllä lämpimästi! On niin loistava diili päästä testaamaan kasvohoitoa! Toki Offerillalla on vastaavia diilejä myös muissa suuremmissa kaupungeissa :)

Nina / Merikapteenin vaimo (Ei varmistettu) https://merikapteeninvaimo.blogspot.com/

Sinulla oli ihanan rentouttava hetki &lt;3
Voi minulla taitaa olla kohta 2,5-v viimeisestä kasvohoidosta. Olisikin jo aika mennä! Naantalin Kylpylässä Kauneuskeskus Bellezzassa on ihanat hoidot &lt;3
Tunnelmallisia syyshetkiä Minnea &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Oli kyllä ihanan rentouttavaa :) Kiva saada uusia kokemuksia!

Tunnelmallista alkutalvea (vai onko vielä loppusyksy?) myös sinulle!

Kommentoi