ERDEM x H&M suosikit

Minnean muruja

Huomenta! Muutama päivä sitten H&M:n nettisivuille ja Helsingin Aleksanterinkadun ja Forumin myymälöihin saapui (ja ilmeisesti myös hävisi samantien) H&M:n tämän vuotinen designer-yhteistyömallisto ERDEM x H&M. Minulle Erdem ei ollut nimenä entuudestaan tuttu. Pienen tutkiskelun jälkeen selvisi, että yhteistyön takana on kuuluisuuksien ja muotivaikuttajien rakastama lontoolainen ( <3) muotisuunnittelija Erdem Moralıoğlu.

Tämä romanttinen mallisto on saanut inspiraationsa historiasta sekä Englannin maaseudusta. Täytyy myöntää, että yhteistyömallistot eivät yleensä aiheuta minussa sen suurempaa kiinnostusta, mutta tämä oli todella onnistunut. Ja muutamat vaatekappaleet olisin mielelläni itselleni ostanut, jos ne olisivat olleet helpommin ja vähemmällä hysterialla saavutettavissa :) 

Omaksi suosikiksi tästä mallistosta nousi tuo valkoisella pohjalla ja ihanilla kukilla koristettu krepattu paita! Aivan hurmaava! Ihanan leikkisät kaulukset! Samantyylinen mekko mustalla pohjalla olisi myös ollut ostoslistalla! Musta takki kakkikaikessa söpöydessään ja rusettivyössään on älyttömän kaunis! 

Löytyikö mallistosta omaa suosikkiasi?

Kuvat:H&M

Itse en lähtenyt tämän yhteistyömalliston vaatteita metsästämään, sillä veikkaan, että ne menivät kuin kuumille kiville :) Ainakin H&M:n nettisivut eivät pelanneet koko päivänä.

Mitä sinä tykkästi tästä mallistosta? Onnistunut yhteistyö vai liiallista hypetystä? Onnistuiko joku jopa saamaan jonkun vaatekappaleen? 

Suloista sunnuntaita! Me suunnataan uimaan!

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Suurimmaksi osaksi mallisto näytti aivan h i r v e ä l t ä, mutta oli siinä muutama omaakin silmää miellyttävä tuote. Ostamatta jäi (ja jää) kyllä nekin. :)

Minnea
Minnean muruja

Hih, minuakaan ei en pyjaman näköiset vaatteet innostaneet :D Onneksi nämä meni niin nopeasti, ettei tarvitse miettiä ostamaista.

Siri H
Still Life

Ihan ei omaan tyyliin sopivia olleet nämä vaatteet, mutta minusta tämän malliston mainoskampanja kuvineen ja videoineen oli aivan älyttömän kaunis ja tunnelmallinen!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä oli munkin suosikkeja :)! Yritin saada niitä kukkakuvioisia sukkiksia ja yhtä kukkakuvioista mekkoa, mutta ei ollut mitään mahdollisuutta. Menivät ohi suun. Kampanja on kyllä kaunis ja olen fiilistellyt sitä useaan otteeseen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.