Hääpäivämatkan garderobi

Minnean muruja

Innolla odotettu hääpäivämatka helteiseen Venetsiaan lähenee lähenemistään. Koska kyseessä on lyhyt, vain pitkän viikonlopun kestoinen matka, yritän pärjätä käsimatkatavaroilla. Hääpäivämatkalle olisi ihana ottaa mukaan kauniita ja romanttisia vaatteita. Sellaisia, joissa tuntee itsensä kauniiksi. 

Yhteen reppuun saa mahtumaan alusvaatteiden ja muun pakollisen lisäksi kaksi mekkoa, yhdet ilmavat housut ja pari ohutta paitaa. Koska odotettavissa on hyvinkin lämmintä säätä, ajattelin pakata kevyitä kamppeita. 

kukkainen kietaisumekko

Tähän mekkoon olen täysin ihastunut! Jotenkin tuo väri ja malli iskee suoraa sydämeen. Silmää miellyttää erityisesti vaalea turkoosi väri, jossa on yksinkertaisia romanttisia kukkakuvioita. Monikäyttöinen ja kevyt - täydellinen lomamekko! Näen itseni kävelemässä kiireettömästi Venetsian pieniä tunnelmallisia kujia käsi kädessä miehen kanssa (jolla on todennäköisesti joku eläkeläisten hellehattu päässä).

rennot housut //kevyt pusero

Culottes-housut lähtevät ehdottomasti matkaan. Olen melkein asunut hetki sitten H&M:ltä tilaamissani sinisissä ja mustissa culottes-housuissa. Niin mukavat ne ovat päällä!

Ei ole mitään yläosaa, joka ei kävisi culottesejen kanssa! Kuvan veistoksellinen valkoinen paitaliehuke on ilmeisesti loppu verkkokaupasta, koska en onnistunut sitä löytämään. Linkin takaa löytyy samantyylinen kevyt valkoinen paita. Mustavalkoinen on aina chic!

raitatoppi //culottes-farkut

Täytyy koluta oma vaatekaappi läpi kevyiden ja hihattomien toppien toivossa. Juuri nyt silmää hivelee raidat, ja hauska vyöllä sidottu malli. Tämäkin toppi käy mainiosti culottes-housujen kaveriksi. Kädestä puuttuu vain herkullinen italialainen gelato. Voi, kun osaisin käyttää lierihattuja! 

raitamekko

Yksinkertainen on usein paras. Tämä raitamekko löytyy jo kaapista, ja todennäköisesti pakkaan sen matkalle mukaan. Täytyy kuitenkin ensin tarkastaa Venetsian säätiedot, sillä mekon materiaali on melko paksua. Jos luvassa on kovia helteitä, ei mekko ole lyhyydestään huolimatta paras valinta. Jos taas lämpöasteet pysyvät maltillisessa parissakympissä, on raitamekko sujahtaa laukkuun.

Ette usko, kuinka toivottu ja odotettu tämä ensimmäinen kahdenkeskinen matka onkaan! Samalla yritän mielessäni hillitä odotuksiani kasvamasta mahdottomiin mittasuhteisiin. Kaikki ei kuitenkaan mene, niin kuin toivoo ja suunnittelee. On turha kerätä liikaa paineita matkalle. Yritämme lähteä matkaan kiireettömällä seikkailumielellä - otetaan vastaan se mitä tulee! Arrivederci!

Minkälainen pakkaaja sinä olet - vain välttämätön, vai aina mukana puoli vaatekaappia? Onko sulla kesälomamatkoja luvassa tälle kesälle?

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi/

Me kävimme mieheni kanssa huhtikuun lopussa Venetsiassa ja tuolloinkin säät suosivat, oli todella lämmintä :). Itse olin varustautunut kyllä vaatteilla, jotka sopivat helteeseen, mutta huomasin, että Venetsiaan olisin kaivannut shortsit mukaan. Kävely olisi ollut niin paljon mukavempaa shortseissa, kuin hameissa, joita sai kiskoa kokoajan alas, kun kävellessä alkoivat nousta enemmänkin kohti korvia. Ilmavat hameet ja housut olisivat olleet parempi vaihtoehto kuin kinkeät hameet :).
Mukavaa reissua! Kannattaa muuten mennä käymään Lidon saarella! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Matkasta tulee varmasti ihana!

On ihan totta, että shortsit ja kevyet kankaat on parhaita hellekeleille. 

Kivaa kesää!

Yhtä sirkusta!

Venetsia on tuttu paikka, myös miehen kanssa oltu siellä. Minulla on mukana aina järkyn iso matkalaukku, koska haluan ostaa vaatteita ja kenkiä ja myös tuliaisia muksuille, mutta minähän olenkin minä :). Korfulle mennään heti kun kesäloma alkaa heinäkuussa!

Minnea
Minnean muruja

Venetsia on kyllä niin romanttinen.

Kiva, että teillä on matka edessä loman alkajaisiksi! Minäkin haluaisin käydä joskus Korfulla! Toivottavasti kirjoitat teidän reissusta blogiin!

Tosi kivoja asukokonaisuuksia ja oikein ihanaa matkaa teille! Venetsia on takuuvarmasti upea <3

Kommentoi