Haaveasu - kimallusta juhlakauteen

Minnean muruja

Hip hei!

Joko teillä on pikkujoulut ja muut juhlakaudet tapahtumat merkitty kalenteriin? Mulla on huomenna ensimmäinen tilaisuus, jonne voi laittaa vähän fancymmät vaatteet, ja kävinkin eilen hiki hatussa kurkkimassa kauppojen valikoimaa (ai, miten niin viime tingassa). Yleensä en ole kiiltävän perään, mutta tänä vuonna kiiltävät ja metallinhohtoiset vaateet ja asusteet huutavat mun nimeä! Jotain kiiltävää oli siis saatava tälle juhlakaudelle!

Kimaltava mekko // Paljettimekko //Nilkkurit // Pikkulaukku

Päädyin ostoksille H&M:lle, ja mukaan tarttui H&M+ -puolelta musta kimalteleva vartalonmyötäinen mekko, jossa on syvään uurrettu selkämys sekä perusmustat nilkkurit. Asukuvia tästä asusta tulee varmaankin, jos saan huomenna otettua kuvia :) Saa nähdä, onko oloni epämukava vartalonmyötöisessä mekossa, sillä pyöreänä ihmisenä vartalonmyötäinen ei ehkä ole se omin malli. Mekko oli kuitenkin niin ihana, ja sovituskopissa muhkurat eivät näyttäneet pahalta, vaan peilistä katsoi hymyilevä tyyppi, joten uskalsin mekon ostaa :D

Mekkoani ei löydy jostain syystä H&M:n sivuilta, joten keräsin tähän kollaasiin samantyylisiä, ihanasti hopeisenä kimaltavia juttuja H&M:n valikoimista. Tuo paljettimekko on suosikkini! Tykkäätkö sinä mustan ja hopean yhdistelmstä? Mitä sinä haluaisit laittaa tämän kauden juhliin? Mistä sinä inspiroidut?

Mukavaa tiistaita! Sataako teilläpäinkin lunta?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ei ole vielä kertaakaan satanut ja toivottavasti ei ihan heti sadakaan!!! Jotkut juhlat on kalenterissa jo merkittynä. uusia juhlavaatteita en nyt tänä vuonna ostakaan eli vanhoilla mennään...

Minnea
Minnean muruja

Täältäkin suli jo ensilumi pois. Huippua, että sulta löytyy jo juhlavaatteet valmiina!

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Itse en kauheasti välitä noista pikkujouluista sun muista juhlista. Tykkään pörhistellä kotona. Uutena vuotenakin muut juhli ja minä katselin leffaa ja nautin omasta olosta (vihdoin yksin)

Minnea
Minnean muruja

Minäkin olen enemmän kotihiiri, mutta välillä on kiva päästä vähän juhlimaan  :) Ja kotona yksin oleminen on kyllä nykyään melkoista luksusta!

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.com

Okei, toi mekko. On. Täydellinen.

Täytyykin tehdä täsmäisku H&M:n puolelle, rrrrrrakastan kaikkea kimaltelevaa! <3

http://pisteitaruudulla.blogspot.com

Minnea
Minnean muruja

Eikö ole ihana!! Pimeä aika kaipaa vähän bling blingiä ;)

Maijup (Ei varmistettu) https://kultainensulka.com/

Hopea ja musta toimii aina yhdessä. Mun lempiväriyhdistelmä. Kiva että löysit ihanan mekon!

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, tänä vuonna musta ja hopea näyttää jotenkin erityisen hyvältä mun silmään :)

Musta ja hopea on aina olleet mun suosikkiyhdistelmä pikkujoulupukeutumisessa - ja muissakin iltamenoissa. Paljetti-/hopeamekkojen ohella tänä vuonna on ruvennut houkuttelemaan myös sametti! :)

Minnea
Minnean muruja

Samettiin on piykän aikaa ollut ihan kammo 90-luvun vuoksi. Mut nyt sekin alkaa vähän houkuttaa :)

Piiku (Ei varmistettu) http://smoothiempaamenoa.blogspot.fi

Lunta on tupruttanut ja maassa asti on. Pikkujoulukausi taitaa mennä kotosalla. En baari-ihmisiä ole. Mutta tuo mekko on upea! Ennen minulla oli kaikki kimmeltävää. :)

Minnea
Minnean muruja

Pikkujouluja voi juhlia kotonakin! Meillä on yleensä yhdet pienet pikkujoulut ihan kotosalla ystävien kesken :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.