Hauska joulukalenteri taaperolle

Minnean muruja

En aikonut hankkia puolitoistavuotiaalle joulukalenteria vielä tälle vuodelle, kun en usko hänen vielä ideaa ymmärtävän. Suklaakalenteria en halunnut, koska en halunnut taaperon syövän joka päivä makeaa. Eikä hän oikeastaan ole vielä juuri suklaata tai karkkia syönytkään muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ja parempi niin, koska makeaa hän ehtii kyllä vanhempana syödä enemmän kuin tarpeeksi. Monet kaupasta saatavat valmiit kalenterit sisältävät paljon pieniä osia, jotka eivät vielä taaperolle sovi.

Muutin kuitenkin mieltäni kalenterin suhteen, kun näin Marian blogissa ihanan  DIY kalenterin jonka hän oli itse tehnyt. Niin hieno! Katsoin kalenteria ihastellen, ja mietin, että pienistä rusinapaketeista ja tarroista meidänkin taapero innostuisi varmasti! En kuitenkaan ole kovin näppärä käsistäni, joten askartelu ei oikein innostanut. Ratkaistu löytyikin yllättäen Lidlistä! Kävimme nimittäin eilen ruokaostoksilla Lidlissä, ja näin tämän söpön kalenterin, jonka voi itse täyttää mieleisillään pienillä kivoilla jutuilla. Valinta olikin sillä selvä, ja ostin kalenterin edulliseen 4,90 euron hintaan. Kokonaishinta kaikki täytteineen lähentelee varmaankin kahtaakymmentä euroa.

Lidlistä löytyi myös edullisesti muovisia lumihiutaletarroja, jotka voi liimata aina uudelleen esim. ikkunaan tai muuhun sopivaan pintaan. Muutamaan taskuun sujahtaakin näitä käteviä lumihiutaleita. Taapero tykkää hirveästi tarroista, mutta niiden ongelma on yleensä se, ettei liimapinta kestä montaa kertaa liimailua. Taapero kun haluaa liimata, irrottaa ja liimata tarroja monta kertaa :)

Flying Tiger -nimisestä kaupasta löysin pieniä sorminukkeja hauskoissa eläinhahmoissa. Samasta kaupasta ostin myös pienet väriliidut. Kalenterin täytteeksi pääsee myös pari pieni muistilehtiö, pakettia rusinoita, yksi bob the builder pastillirasia, miehen ostama pikkuauto, jouluaiheiset tarrat sekä minikoira. Näillä luulisi saavan kalenterin kaikki 24 luukkua täyteen pientä kivaa taaperolle :) Nähtäväksi jää, miten taapero ymmärtää, että saa avata vain yhden luukun päivässä... Voi olla, että tämä on se suurin ongelma kärsimmättömän taaperon ja joulukalenterin toimivuuden kanssa.

Oletko hankkinut joulukalenterin? Minkälaisia joulukalentereita teiltä löytyy? Itsetehtyjä vai kaupan valmiita kalentereita?

Leppoisaa sunnuntaita!

Kommentit

NelliKochanie

Ihana kalenteri ja hauskoja juttuja olet keksinyt täytteeksi! Mäkin niin odotan, että pääsen tekemään lapsille kalentereita, tänä vuonna jäi vielä välistä kun on vielä niin pieni. Mutta ensi jouluna ja ehdottomasti joku tällainen itsetehty! Tänä vuonna tän tyyppinen kalenteri meillä on vain meille vanhemmille ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.