Hehku Wellness - kokonaisvaltaista hyvinvointia etsimässä

Minnean muruja

Kävin eilen illalla hehkuvassa tapahtumassa, joka sai kaiken kiireen ja väsymyksen keskellä rentoutumaan ja suupielet nousemaan ylöspäin. Laura pyysi minua mukaansa viehättävässä The Local Culture Hostel & Cafe:ssa järjestettävään Hehku Naisten Ilta-tapahtumaan. Koska järjestäjä Hehku Wellness ei ollut minulle tuttu, googlettelin hieman lisätietoja siitä, mistä oli kyse. Tyttöjen päivänä järjestettävässä Naisten illassa olisi tapahtuman kuvauksen mukaan luvassa:

"Upeiden naisten rentouttava ilta, jossa saat nautiskella ja kuulla voimaannuttavasta ravinnosta, rentoutua, löytää uusia välineitä itseesi ja omaan kehoosi ja tulla aidosti kohdatuksi.

Illan aikana jaamme kokemuksia hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, hemmottelemme herkullisella ravinnolla, annamme konkreettisia vinkkejä itsensäkehittämiseen ja vietämme aikaa naisten kesken rennolla fiiliksellä. Pääset myös tutustumaan Hehku Wellnessin hyvinvointivalmennuksen osa-alueisiin: Ääni, Liike, Ravinto&uni ja Mieli lyhyiden esittelydemojen kautta."

Torstai-iltana olin ihan poikki. Viikko oli ollut raskas monellakin tapaa, eikä energiaa mihinkään ylimääräiseen ollut. Pojan järjestämä laajamittainen kiukkukohtaus imi minusta viimeisetkin voimanrippeet, ja sai minut melkein perumaan koko jutun. Mielummin olisin vain ottanut pitkän kuuman suihkun, rojahtanut sohvalle, ja napsauttanut Netflixin päälle. Ja unohtanut koko kuluneen päivän. Päätin kuitenkin tsempata, ja pyöräillä paikalle.

Ja miten mahtavaa, että menin! Seminaarinkadulla sijaitseva kulttuurikahvila The Local on niin kotoisa ja kutsuva, että tulin paremmalle tuulelle välittömästi sisään astuttuani. Kynttilät, pehmeät sohvat ja hersyvä puheensorina tekivät olon tervetulleeksi. Etsimme Lauran kanssa sopivat istumapaikat, ja jäimme odottelemaan, mitä tuleman pitää. Päätin osallistua tapahtumaan avoimin mielin. 

Ilta oli täynnä hyvää oloa ja hemmottelua. Hehkun yrittäjä Tiina Mustonen otti meidät lämpimästi vastaan, ja kertoi, minkälainen ohjelma meitä odottaisi. Saimme nauttia ihanista ja terveellisistä herkuista samalla, kun Hehkun Eeva Pääkkönen kertoi meille tarinansa. Eeva on ravitsemukseen erikoistunut hyvinvointiasiantuntija, joka oman vointinsa parantamiseksi alkoi kiinnostua siitä, mitä syömme, ja miten se meihin vaikuttaa. Mieleen jäi monta hyvää juttua myöhemmin kotona testattavaksi.

Koko nelihenkisen Hehku-tiimin positiivinen energia oli tarttuvaa, ja he saivat iltaan osallistujat heittäytymään mukaan testaamaan ravintoon, liikkeeseen, mieleen ja ääneen liittyviä harjoituksia. Maistelin kurkusta, omenasta, inkivääristä ja lehtikaalista tehtyä tuorepuristettua mehua, opettelin hauskojen mielikuvien avulla pienen voimaannuttavan tanssin sekä harjoittelin rentouttamaan stressin jäykistämiä leukalihaksia. Huomasin, miten pienilläkin jutuilla voi parantaa omaa hyvinvointia. Aina ei tarvita isoja ja vaikeilta tuntuvia muutoksia. On silmiä avaavaa, kuinka monet asiat omassa hyvinvoinnissa ovat retuperällä.  Nyt olisi korkea aika tehdä asialle jotain, ja ilta antoi tähän sekä ideoita että motivaatiota.

Puolitoistatuntia vierähti nopeasti lämminhenkisestä tunnelmasta nauttien. Illan päätteeksi saimme vielä mukaan pienet pussukat, joiden sisällä oli monta inspiroivaa juttua oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Sisältöä en kerro, vaan suosittelen menemään itse paikalle kokemaan ja nauttimaan, tai kurkkaamaan Hehku Wellnessin sivuille. Tiina kertoi, että tulevaisuudessa on lisää inspiroivia iltoja tulossa! Ja mikä parasta, tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia :)

Koko illasta jäi ihana fiilis. Juuri tällaista hehkua sateinen ja pimeä syysilta tarvitsee.

Iloa ja inspiraatiota perjantaihisi!

 

Kommentit

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://www.optimismiajaenergiaa.fi

Local on niin ihana ja Hehkukin tuttu. Rakastan tuollaisia tilaisuuksia, joissa on skumpan sijaan vihermehua ja hyvinvointia. Niistä saa hurjasti energiaa! <3

Minnea
Minnean muruja

Local on kyllä oikea helmi kahviloiden joukossa :) Pitäisi käydä useammin!

Vihermehut oli ihan uusi juttu minulle, ja otankin idean käyttöön!

Mukavaa viikonloppua, Katja!

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Kiitos vielä seurasta ️. Mä olen viime aikoina havahtunut yhä enemmän näihin pieniin juttuihin, joiden avulla voi arjessa voida ja jaksaa paremmin: lenkkeilen, teen vähemmän töitä ja pyrin olemaan tekemättä liian paljon suunnitelmia illoille ja viikonlopuille. Ruokavalion kanssa pitäisi vielä skarpata. Lihaa syön enää pari kertaa viikossa, mutta sokerin määrä pitäisi saada vielä johonkin kontrolliin. Ehkä tällaiset mehut ja smoothiet voisi olla mun juttu!

Kommentoi