Hei, Minnea täällä!

Minnean muruja

Tässä se nyt on, mun ikioma blogi ja ensimmäinen kirjoitus! Hurraa!

Kuten asiaan kai kuuluu, aloitan kertomalla hieman itsestäni. Olen Minnea, kolmekymppinen nainen. Ikuinen taivaanrannamaalari. Minulla on vilkas pieni poika ja ihana energinen englanniksi höpöttävä mies.

Elämäni pyörii aika pitkälti perheen, kodin, työn ja ystävien ympärillä. Rrrrrakastan valokuvausta, ja niin rakastaa miehenikin. Minä tykkään kuvata ihmisiä ja maisemia, nähdä arkisissa asioissa kaunista. Mieheni taas on hurahtanut luontokuvaukseen, ja pyörii metsässä kamera kädessä lintuja bongaillen. 

 

Matkustaminen ja uusiin paikkoihin tutustuminen on myös lähellä sydäntäni. Aikana ennen poikaamme matkustelimme mieheni kanssa paljon. Vaikka tässä ja nyt omassa pienessä rivarikämpässämme on ihan hyvä olla, minua vaivaa ikuinen kaukokaipuu muille maille. Onneksi myös lasten kanssa voi matkustaa! Seuraava matkamme on jo ihan nurkan takana, enkä malta odottaa!

Olen pitkään lukenut muiden blogeja, ja saanut niistä valtavasti inspiraatiota ja ideoita! Luen blogeja laidasta laitaan, muotiblogeista perheblogeihin ja matkablogeista ruokablogeihin. Blogit ovat loistavaa ajavietettä ja niiden lukeminen tuo paljon iloa, mutta ennenkaikkea niistä saa loistavavia vinkkejä ja vertaistukea. Ollessani vauvavuonna kotona kolikkivauvan kanssa, netistä saamani vertaistuki oli kultaakin kalliimpaa! Miksi en siis kirjoittaisi blogia itsekin? 

Pitkällisen harkinnan jälkeen päätin perustaa blogin, jossa pääsen kirjoittelemaan minua kiinnostavista aiheista. Vielä en ole varma, kuinka paljon haluan itsestäni paljastaa, ja mitä jättää kertomatta. Blogi hakee siis näin aluksi vielä muotoaan. Toivon bloggaamisesta mukavaa harrastusta. Olisi huippua, jos kirjoituksistani heräisi mielenkiintoista keskustelua! Ja näen, että blogi voisi olla hyvä paikka jakaa kuviani ja tunteitani. Mukavaa olisi, jos joku saisi itsellensä iloisen mielen tai mielenkiintoisen idean kirjoituksistani. Tai sitä arvokasta vertaistukea!

Kommentointi ja palaute on siis erittäin tervetullutta! Tästä se lähtee! Onko siellä ruudun toisella puolella joku, jonka blogini ensimmäinen kirjoitus tavoitti? 

Kuvat on napattu tämänpäiväiseltä kävelylenkiltä. Luonto on nyt hurmaavan värikäs!

 

Kommentit

Käsi ylös paikalle osumista merkiksi. Kauniita kuvia!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos blogin ensimmäisestä kommentista!

CCONOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Kauniita kuvia! <3 Kirjoittamisen iloa syksyyn! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos Noora! Kiva, kun löysit blogini ja jätit terveiset! Mukavaa syksyä myös sulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.