Helsingin ostokset

Minnean muruja

Viime viikonlopun visiittini Helsinkiin ei ollut mikään varsinainen shoppailureissu, vaan päätarkoitus oli nähdä ihania ystäviä ja läheisiä sekä nauttia aurinkoisesta pääkaupungistamme.

Sain kuitenkin aikatauluuni mahdutettua pienen ostoskierroksen. Hihii! Kävelin läpi ne muutamat kivat putiikit, joita ei Jyväskylästä löydy. Sen suurempia ostoksia en tehnyt, mutta jotain pientä ja kivaa löysin :) Erityisesti halusin käydä blogeissakin paljon hehkutetussa ja vasta Helsinkiin avatussa &Other Stories -liikkeessä. Netistä katsoin, että heiltä löytyy kauniita ja siroja koruja. Löysinkin onnekseni tuon kuvassa näkyvän Circle braceletin ja olisin ostanut myös saman sarjan kaulakorunkin, mutta se oli loppunut. Tykkään aika minimalistisista koruista, joten tämä oli juuri sopiva. Plussaa myös siitä, että koru oli myös kätevästi säädettävissä eri kokoisille ranteille. Omat ranteeni eivät ole sieltä kapoisimmasta päästä.

Kävin myös nappaamassa Lindexiltä tuon aikaisemmassa haaveasu-postauksessa intoilemani puuteriroosan sävyisen pikkulaukun. Niin söpö! Tämä laukku saa enemmän käyttöä, kun ilmat lämpenevät, ja kun paksun toppatakin saa heittää kaapin perukoille.Tosin mulla on viikonloppuna tulossa yksi älyttömän kiva juttu, johon tämän saatan ottaa mukaan :)

 

Molemmat ostokseni olivat mielestäni tosi edullisia, joten lompakkokin kiitti. Kiva viikonloppu antoi kummasti energiaa taas uuteen viikkoon!

Mitä tykkäät ostoksistani? Puuteriroosa; ihana vai kamala? Oletko sinä jo käynyt &Other Stories -liikkeessä?

Kivaa keskiviikkoa sulle!

Kommentit

Emma Anni
Minua kohti

Aivan ihanat ostokset ja kauniit kuvat <3 Näyttää kivalta kaupalta tuo &Other Stories, täytyypä piipahtaa kun kerran Helsingissä asunkin! Kiitos vinkistä. :)

Kommentoi