Hiusidoli - Elizabeth Olsen

Minnean muruja

Salainen intohimoni on selailla somea tai pinterestiä, ja ihailla kauniita hiuksia! Älkää kertoko kenellekään! Yksi hiusidoleistani on amerikkalainen näytteljä Elizabeth Olsen. Onko Olsen sulle tuttu? Olsenia tutumpia saattavat olla hänen isosiskonsa Mary-Kate ja Ashley Olsen jotka hekin aloittivat uransa näyttelijöijä, ja jotka sittemin ovat siirtyneet muodin pariin.

Olsen on paitsi vaikuttava näyttelijä, niin käsittämättömän kaunis! Hän pystyy rokkaamaan niin platinablondin, lämpimän vaalean kuin suklaanruskeatkin hiukset. Ja olempa tainnut joskus bongata hänet punahiuksisenakin. Toki ammattilaisen stailaamana kuka vaan voi näyttää hyvältä missä vain hiusvärissä, ainakin melkein :) Keräsin tähän postaukseen inspiraatiokuvia minua miellyttävistä hiustyyleistä, joita Olsenilla on nähty. Pitkistä hiuksista en unelmoi, vaan polkka ja pitkä polkka näyttävät edelleen silmiini freeseiltä ja ihanan ilmavilta. Kaipuu vaaleampaan kuontaloon nostaa taas kevään tullen päätään.

Kuva, josta tämä postaus sai ideansa, on tämä kuva, jossa Olsenilla on ihana pitkä polkka. Yllättävää tässä hiushaaveessa on se, että Olsenin väri on hyvin luonnollinen, lähellä omaa luonnollista hiusväriäni, ehkä jopa hieman sävyltään paljon parjattu maantienharmaa. Miksi tuo sävy näyttää hänellä niin hyvältä, mutta itselläni (omasta mielestäni) täysin tylsältä? Luin, että luonnolliset sävyt ovat tämän kevään hiustrendi!

Nyt olen kuitenkin alkanut haaveilemaan luonnollisemmasta hiussävystä, ehkä hitusen vaaleammasta kuin oma luonnollinen hiusvärini on. Tai mistä minä edes tietäisin, mikä minun luonnollinen värini olisi, sillä sitä ei ole nähty vuosiin! Ja sitten on ne harmaat! Jaiks, en ehkä osaisi elää niiden kanssa. En ole valmis!

Kuvat: Pinterest

Innostaako luonnollisuus tai oma luonnollinen hiusvärisi sinua? Millaisista hiuksista sinä haaveilet?

Jos kiinnostuit Elizabeth Olsenista, niin vinkkaan, että katso ainakin naisen debyyttileffa Martha Marcy May Marlene sekä Very Good Girls.

Leppoisaa lauantaita! Huomenna pääsenkin toimimaan oman elämäni supermallina, iiiks! Supermalleilun tuloksista kuulette ja näette enemmän myöhemmin!

Kommentit

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Mä lopetin hiusteni värjäämisen viime vuonna enkä voisi olla tyytyväisempi: pääsin pois vuosien värjäyskierteestä ja säästän rahan ja luonnon lisäksi kehoani ylimääräsiltä kemikaaleilta. Kävi myös ilmi, että oma hiusvärini oli aika makea, luonnostaa "raidoitettu" eikä ollenkaan niin valju, mitä olin kuvitellut. (Ja pelkkää plussaa, että nyt luonnollisuusbuumissa olen myös ihan aallonharjalla ;)....)

http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi/2017/09/kuinka-lopetin-hiu...

Minnea
Minnean muruja

Täytyypä käydä lukemassa tuo sun juttu! On mahtavaa, jos joku saa kasvatettua oman värinsä ja vielä pitää siitä! Uskaltaisinkohan kokeilla...

Torey
Näissä neliöissä

Mä olen kokeillut kaikenlaista hiuksissani. Eri värejä ja erilaisia leikkauksia. On ollut punaista ja ruskeaa. Lyhyttä, pitkää, polkkaa, pari rastaa sekä muuten pitkä tukka joka päältä oli lyhyt, jotta sen sai irokeesiksi. :D Kuitenkin huomaan aina palaavani pitkiin hiuksiin, jotka ovat lähellä omaa vaaleaa sävyäni. :) Kirjoitinkin asiasta jokin aika sitten.

https://naissanelioissa.wordpress.com/2018/01/11/hiusjuttuja/

Minnea
Minnean muruja

Eikös sitä sanota, että ihmiselle sopiikin usein parhaiten juuri se oma sävy...

Täytyy käydä lukemassa sun juttu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kasvatin oman hiusvärini takaisin reilu 2 vuotta sitten. Sen jälkeen olen ottanut hiuksiini kerran raitoja. En kadu projektiani, sillä rahaa säästyy useita satasia vuodessa ja myös oma luonnollinen väri oli iloinen yllätys. :) Maantienharmaasta ei ole tietoakaan ja väri muuttuu hieman vuoden aikojen vaihtuessa.

Minnea
Minnean muruja

Ihana kuulla! Rahaa säästyy varmasti, ja ennenkaikkea itse säästyy kemikaaleilta!

Maisa80 (Ei varmistettu) http://www.maisanelamaa.com

Ei ole Olsen entuudestaan tuttu. On kyllä kaunis nainen! :)
Itse olen n.15v. ottanut raitoja n.kolme kertaa vuodessa. Kaksi kertaa olen värjännyt koko pääni. Oma väri on maantien harmaa. Mulla rasvoittuu hiukset niin nopeasti, joten väri on vähän kuivattanut hiuksiani. En ainakaan vielä ole innostunut kasvattamaan omaa väriäni takaisin. Näin on ollut hyvä! :) Hiukseni ovat väreistä huolimatta näyttäneet melko luonnollisilta! :)

Minnea
Minnean muruja

Mulla on ollut vähän sama, että päänahka ja hiukset rasvoittuu nopeasti, ja värjääminen on hieman auttanut tähän ongelmaan. Minäkin laitoin pitkän aikaa vain vaaleita raitoja, ne piristää sitä omaa sävyä kummasti!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mulla on nyt kasvanut oma luonnollinen hiusväri takaisin, ja taitaa olla etten aio värjätä tätä enää piiloon. Koen, että oma väri sopii minulle parhaiten kaikista - mulla on ollut platinablondista aina tummaan ruskeaan. :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

ps, hän on kaunis!!

Minnea
Minnean muruja

Oma värihän varmasti sopii itse kullekin parhaiten :) Vielä, kun oppisi itse sen ymmärtämään :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ehkä jonain päivänä ;) Mutta sullahan on upea hiusväri juuri nyt!

Written by Neea (Ei varmistettu) http://writtenbyneea.blogspot.fi

Mun oma luonnollinen hiusväri on perus Suomi-tyyliin maantienharmaa, joten se ei kauheasti inspiroi. Nuo Elizabeth Olsenin hiukset inspiroi kyllä muakin!

Minnea
Minnean muruja

Mulla on vähän sama ongelma! Olsenkin hiukset näyttävät aina niin hyvältä! Toki varmasti niihin paljon panostaakin.

Välisuon Prinsessa (Ei varmistettu) http://valisuonprinsessa.blogspot.fi

Mun tukassa on kyllä nähty lähes kaikki mahdolliset värit ja mallit mitä vaan löytyy. Väriä on ollut ihan sieltä vaaleimmasta mahdollisesta kaikkien sateenkaaren värien kautta pikimustaan ja lyhyestä irokeesista, sivusiilin ja polkkatukan eri variaatioista aina sinne takamukselle saakka yltävään luonnonkiharaan jätti pehkoon.

Oma väri, joka on jotain punapigmentillä varustettua kastanjan ruskeaa, on kasvatettu välissä useamman kerran takaisin. Tällä hetkellä myöskin hiusten kasvatus meneillään ja päässä roikkuu mukana 70-80cm violetin kirjavaa kuiturastaa koko pään täydeltä. Niiden alle kätkeytyy omaa tukkaa lapoihin saakka ja natural väri ylettyy johonkin leuan korkeudelle saakka latvojen ollessa hailakan sinisen ja blondin sekamelskaa.

Minnea
Minnean muruja

Mullakin on ollut ajan saatossa melko laaja väriskaala ja malli, mutta irokeesia eikä sinistä ole vielä löytynyt :) Rastoja en ole koskaan edes tullut harkinneeksi. Vaikuttavat melko epäkäytännöllisiltä. Tsemppiä hiustenkasvatukseen!

Millie's
Randomilla

UUuuu, mitä sulla on tiedossa, mikä supermalli-päivä? Menikö joku teksti ohi kun vilkuilin tekstin läpi vai onko tämä suuri salaisuus vielä? :)

Minnea
Minnean muruja

En ole vielä paljastanut, mutta huomenna selviää ;)

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Luonnollisuus innostaa kyllä, mutta kun se minun hiuksissani ei ole ollenkaan nättiä. Kevättä kohti minullakin tulee mielihalu vähän vaalentaa hiuksia.

Minnea
Minnean muruja

Mikähön siinä onkin, että keväisin tekee mieli vaaleampaa kuontaloa!

Kirsikka W.

Mä olen juurikin keskellä hiustenkasvatusprojektia, jotta saisin tuon oman maantienharmaani näkyviin. Suurin syy sille kuitenkin on se, että haluan vaaleat hiukset pastellisävyjä ja shokkivärejä varten, enkä saa sitä näihin nykyisiin monivärjättyihin hiuksiin sitten millään. Aina menee oranssiksi. Puolisen vuotta tässä on nyt värjäämättä menty, ja matka on viel TOSI pitkä!

Minnea
Minnean muruja

Oi, hiustenkasvattajan aika on aina niiiin pitkä! Ja ärsyttävä se vaihe, jossa on paljon juurikasvua! Tsemppiä kasvatukseen! Pastellisävyt on ihania!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Upeita hiustyylejä! Mun omat hiukset on aina tasaisen tylsät, joten tykkään kanssa ihailla muiden kauniita hiuksia. Olsenin kaksoset tuli tutuiksi omassa nuoruudessa, muistan katsoneeni paljon heidän nuoruusvuosien elokuvia :D Tästä pikkusiskosta en muista edes kuulleeni aikaisemmin.

Minnea
Minnean muruja

Minäkin tutustuin ensin kaksosiin 90-luvulla. Vasta muutama vuosi sitten löysin Elizabethin, ja ihastuin hänen tyyliinsä, ja vakuuttaviin näyttelijäntaitoihin!

Olsenin hiukset näyttävät aivan ihanilta, etenkin nuo alimmat (tosiaan siihen "maantienharmaaseen vivahtavat"). Itsekin olen ruvennut kaipaamaan luonnollisuutta, ja nyt onkin oman värin kasvatusprosessi meneillään :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.