Hullujen päivien tärpit!

Minnean muruja

Koska Jyväskylässä ei ole Stockmannia, eivät Hullut Päivät ole olleet minulle kovin suuri juttu. Toki olen kuullut huipuista tarjouksista ja hulluista ruuhkista, joissa käsirysyiltäkään ei ole vältytty. Viime vuonna tein ensimmäisen oikean Hullari-ostokseni, kun siskoni kävi hakemassa minulle Finnkinon leffalippuja. Varsin mainio tarjous, johon ajattelin tarttua tänäkin vuonna! Tämän edullisemmin en ole Finnkinon sarjalippuja nähnyt. Leffaliput kun ovat nykyään niiiin kalliita!

Koska Hullut Päivät ovat kätevästi kaikkien saatavilla netissä, kokosin muutaman suosikkini kollaasiksi. 

Kerastase-pakkaus // BOSS Ma Vie-tuoksu // Lumene Glow Boost-seerumi // Levis farkkupaita // Becksöndergaard-huivi // Toms-kengät

Hulluilta Päiviltä bongailen sellaisia tuotteita, joita en muuten ehkä raskisi ostaa, mutta hyvällä alella tartun tarjoukseen. Kerastase on kaikkien aikojen lempparishampoobrändini, mutta harvemmin raskin sitä ostaa. Hullareilla shampoon ja hoitoaineen pakkaus on varsin mukavan hintainen, joten tämä kilahtaa ostoskoriin. Oletko kokeilut Kerastasea? Ihan täydellinen shampoo!

Tuoksuista Hullareilla näyttää olevan useampikin suosikkini tarjouksessa, mutta tuo BOSSin Ma Vie on houkutellut minua pidemmän aikaa. Se sopisi ihanasti kevääseen!

Lumenen juoulukalenterista tuli matkakokoisena tuo Glow Boost-seerumi, ja olen jäänyt siihen ihan koukkuun! Seerumit on ihania, ja tämä todella tuo heleyttä ja sileyttä iholle. 

Tänä keväänä mulle on tullut farkkupaitahimo. Täytyy vain löytää täydellinen malli omalle vartalolle. Farkkupaita näyttää niin raikkaalta valkoisten tennareiden ja mustien farkkujen kanssa :) Becksödengaardin huiveja olen aina ihastellut, mutta niitäkään en ole aikaisemmin raskinut ostaa. Miten kivalta tuo pinkki ananaskuvio näyttäisikään farkkupaidan parina!

Omistatko Tomsin kenkiä? Ovatko hehkutuksen arvoisia? Olen kuullut niistä valtavasti hyvää, ja metsästyksessä olisikin omat popt kevääksi. Ovat kuulemma täydelliset jalassa, ja todella kestävät! Need I say more?

 

Oletko sinä tehnyt Hullareilta löytöjä, vai kierrätkö kaukaa ruuhkaiset alennusmyynnit?

 

*sisältää mainoslinkkejä hullutpäivät.com-verkkokauppaan 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Ihana toi huivi!

Mä olen vuosia vältellyt koko hullutusta. Pari kertaa vahingossa joskus moisen keskelle päädyin ja se oli aivan järjetöntä. :D

https://naissanelioissa.wordpress.com

Minnea
Minnean muruja

Eikö! Niin keväinen! Minä en ole koskaan päässyt todistamaan Hullareiden ryysistä, ja ehkä hyvä niin :D Onneksi verkostakin saa!

Mainioita tärppejä! Nuo Tomsin kengät kiinnostavat minuakin, olen niitä joskus sovitellut ja ainakin kaupassa tuntuivat hyviltä jaloissa.

Minnea
Minnean muruja

Kiitti! Tomsit on kehuttuja,  ja varmasti ihan syystä :)

Kommentoi