Ihonhoitorutiinit uusiksi!

Minnean muruja

Tiedätkö sen tunteen, kun kerrankin päättää panostaa laadukkaaseen kosmetiikkatuotteeseen, ja käyttää suuren summan kasvovoiteeseen tai vaikka mascaraan, ja sitten kotona tuotetta testatessa huomaa, ettei se sovikaan itselle ollenkaan? Ja sitten harmittaa, kun rahat meni ihan hukkaan.

Minä tiedän sen tunteen niin hyvin! En ole niitä kauneusbloggaajia, joilla on kosmetiikka hallussa, ja jotka tietävät tasan tarkkaan, mitkä tuotteet omalle iholle tai omiin sävyihin sopivat. Haparoin pimeässä. Siksi olinkin niin iloinen, kun kuulin, että tulin valituksi aikaisemmin loistavaksi toteamani kauneuskonsulttipalvelun Glamlinin heinäkuun brändilähettilääksi. Jippii!

Suurin kauneuspulmani taitaa olla epäpuhdas ja rasvoittuva kasvojen iho. Olen aikaisemmin saanut Glamlinin kautta loistavia iholleni sopivia tuotteita. Smashboxin superhyvä primeri on edelleen käytössä, samoin Absolutionin puhdistava ja tasapainottava seerumi.  Primerit ja seerumit ovat siis kunnossa. Tällä kertaa päätin keskittyä ihonhoitoon ja erityisesti epäpuhtaan ihon puhdistukseen. 
 

Aluksi täytin kauneusprofiilin Glamlinin sivuilla, ja kerroin, mihin tarvitsisin apua. Tämän jälkeen pääsin kertomaan toiveistani ja ongelmistani kauneuskonsultilleni messingerissä. Kauneuskonsulttini Heidi osasi kysyä juuri ne oikeat kysymykset tarpeitani ajatellen. Myös ne, joita en itse olisi osannut mainita tai tulla ajatelleeksi. Jälleen kerran palvelu oli ilahduttavan ystävällistä ja sujuvaa. Kerroin, että olen pitkään etsinyt sopivaa puhdistustuotetta päivittäiseen käyttöön, sekä hyvää kuorintaa viikoittain käytettäväksi. Kaikenlaisia tuotteita olenkin ehtinyt kokeilla, mutta en suoraa sanottuna ole ollut täysin tyytyväinen käyttämiini tuotteisiin.  Minulta puuttuu asiantuntemus siitä, mitä ihoni oikeasti tarvitsee. 

Kaunis paketti saapui nopeasti! Ja suurella jännityksellä avasin mustat nauhat, jotta pääsin kurkkimaan sisälle. Ensimmäiseksi tuotteeksi Heidi oli valinnut Lumenen Harmonia -sarjan Purifying Peat-to-foam Cleanser -puhdistustuotteen. Minulta löytyy kaapista saman sarjan kasvonaamio (johon olen ihastunut), joten tämä tuote ilahdutti suuresti! Olen tainnut tätä joskus kaupassa hipelöidä, mutta aika suolainen hinta sai minut jättämään tuotteen kauppaan sillä kertaa.

Harmonia -sarja on turvepohjainen, ja sen kerrotaan vaahtoutuvan ja irrottavan iholta öljyä, likaa ja meikkiä. Tuotteen luvataan syväpuhdistavan ja kirkastavan ihoa. Noin viikon testaamisen jälkeen olen todella tyytyväinen tähän puhdistustuotteeseen. Eron ihon kunnossa huomaa selvästi. En kylläkään saa tuotetta millään vaahtoutumaan, kuten pakkauksessa luvataan, vaan tuote on enemmänkin voidemainen. Ja minähän siis pidän puhdistuksessa juuri vaahtomaisista tuotteista, mutta koska tämä on muuten niin hyvä, niin annan vaahdottomuuden anteeksi. Nähtäväksi jää, raskinko jatkossa ostaa tätä päivittäiseen käyttöön. Nappivalinta!

Kauneusguruni muistutti minua kasvoveden käytön tärkeydestä. Toisena tuotteena hän olinkin valinnut Mádaran Clarifying Toner -kasvoveden. Myönnän olevani hieman laiska ihonhoitaja, ja kasvoveden olen suosiolla skipannut ihonhoitorutiineistani sen vaivalloisuuden vuoksi. Olen ajatellut, että kasvovesi on yksi turha ja "ylimääräinen" vaihe puhdistuksessa, jossa pitää vielä näperrellä vanulappujenkin kanssa. Nyt olen kuitenkin skarpannut, ja käyttänyt tätä tujulta (alkoholilta?) tuoksuvaa kasvovettä aina iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Mádaran kasvoveden kerrotaan virkistävän ja kirkastavan öljyistä ja epäpuhdasta ihoa. Se vähentää ihon kiiltelyä, supistaa ihohuokosia ja ehkäisee epäpuhtauksia. Kasvoveden luvataan myös tehostavan kasvovoiteen vaikutusta. Kuulostaa juuri siltä, mitä ihoni kaipaa! Pienemmät ihohuokoset, yes please! Voimakkaasta tuoksusta ja ihon nahkeasta fiiliksestä huolimatta tämä on jäänyt käyttöön. Uskon, että kasvovedellä on myös osansa ihoni nykyisen paremman kunnon kanssa. Nappivalinta tämäkin!

Mossan Skin Solutions Pore Clarifying Charcoal Scrub - kasvokuorinta kuulostaa hyvin jännittävältä, sillä se sisältää aktiivihiiltä! Olen kuullut paljon hyvää Mossa -luonnonkosmetiikkamerkistä, ja ihan mahtavaa, että pääsen sitä nyt itsekin testaamaan. Kuorintaa voi käyttää muutaman kerran viikossa, ja sen pitäisi kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa hellävaraisesti. Aktiivihiili toimii magneetin lailla vetäen puoleensa tukkeutuneiden ihohuokosten epäpuhtaudet ja ympäristön vaikutuksesta kertyneen kuonan. Tuote sisältää mustaherukkauutetta (tuoksuu hurmaavalta), jonka kerrotaan paranatavan ihon omaa suojautumiskykyä sekä kosteuttavan ihoa.

Olen ehtinyt käyttää kuorintaa vasta kahdesti, mutta molemmilla kerroilla iho on tuntunut ihanan raikkaalta ja puhtaalta. Voin oikein mielessäni nähdä, miten aktiivihiili vetää epäpuhtauksia ihostani :D Rakastan tätä tuotetta, eli valinta oli täyskymppi!

En tiedä kuinka suuri osa ihoni loistavasta tämänhetkisestä kunnosta kuuluu auringolle ja kuinka suuri osa näille uusille ja oikeanlaisille puhdistustuotteille, mutta en voisi olla tyytyväisempi tilanteeseen. Jos ihoni pysyy näiden tuotteiden ansiosta näin hyvänä, niin ehdottomasti jatkan niiden käyttöä! Ihonhoitorutiinini todellakin kaipasivat uudistusta. Jos sulla on kysyttävää tai kaipaat apua johonkin kauneuteen liittyvään, niin laita rohkeasti viestiä Glamlinille <3

Kiitos taas kerran Glamlin ja ammattitaitoiset kauneusgurunne! En tiedä, miten sen teette, mutta jatkakaa samaan malliin! Heinäkuun brändilähettiläänä sain neuvoja ja uudistusta myös meikkipussiin. Tästä kuulette lisää seuraavassa postauksessa :)

Minkälaiset ihonhoitorutiinit sulla on? Oletko löytänyt omalle ihollesi sopivimmat tuotteet?

 

* Tuotteet ja palvelu saatu osana brändilähettiyttä

* Sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Sanni Miettinen (Ei varmistettu) http://sanniijuliaa.blogspot.com/2018/07/kasvoveden-tarkeys.html?m=1

Oon itsekin halunnut testata glamlinin palvelua, mutta mulla on ihonhoitorutiini oikein hyvässä kunnossa! Sitten kun ihonhoitotuotteet alkaa olla vähissä niin voisi testata tätä!

Mä kirjoitin blogiini jonkin aikaa sitten kasvivedestä ja sen tärkeydestä ihonhoidossa sekä ylipäätänsä siitä miksi se jopa olisi tärkein osa koko ihonhoitorutiinia! Ihana kun oot alkanut skarppaamaan sen kohdalla! Jos kasvoveden vaikutukset iholla kiinnostaa niin lonkkaa tohon blogin osoite kohtaan postausta! :-)

Minnea
Minnean muruja

Hei Sanni, kiva kun kommentoit ja linkkasit postauksesi! Käyn sen ehdottomasti lukemassa! Ja Glamliniä voin kyllä lämpimästi suositella, ihan mihin tahansa kauneusongelmiin tai siihen, että saa uusia näkökulmia kauneudenhoitoonsa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.