Jotain pehmeää ihmisen ja marraskuun väliin

Minnean muruja

Huonosti nukuttuja öitä, liian aikaisia aamuja, kiirettä, polvissa asti roikkuvia silmäpusseja ja marraskuun kolea pimeys. Kuulostaako tutulta?

Arkiaamut voivat olla melko ankeita. Ja raskaita. Varsinkin marraskuussa. Tarvitaan jotain pehmeää ihmisen ja marraskuun väliin. Pojan yöheräämisiin ja aikaisiin aamuihin ei välttämättä voi itse vaikuttaa, mutta on pieniä tekoja, joilla aamuihin saa hieman lempeyttä.

Teimme Sukhimattojen kanssa yhteistyötä viime keväänä, kun pojan huone sai iloisen ja värikkään huopapallomaton. Ihana huopapallomatto ihastutti koko perhettä ja tuntui lämpimältä niin pienten kuin isojenkin varpaiden alla.

Siksi olimmekin iloisia, kun meille avautui mahdollisuus jatkaa onnistunutta yhteistyötä Sukhin kanssa. Tiesimme miehen kanssa heti, että Sukhin uutuus, pyöreä ja pehmoinen Beni Ouarain -villamatto tulisi meidän makuhuoneeseen varpaita lämmittämään.

Pääsimme siis yhteistyön myötä tilaamaan meille Sukhin uutuusmaton, pyöreän Beni Ouarain - paimentolaismaton. Nimeltään mattomme on Naima. Matto on 100% villaa, ja tuntuu jalan alla pieneltä pörröiseltä halaukselta. Makuhuoneemme on pieni, joten 90cm halkaisijaltaan leveä matto istui kivasti sängyn viereen.

Matto on valmistettu käsin Marokossa. Aikaisemmasta kokemuksesta tiesimme, että nämä eettiset, käsintehdyt matot kestävät kulutusta ja ovat ajattomia. Lisää tietoa Suhkin periaatteista ja näistä upeista matoista voit käydä lukemassa Sukhin sivuilta! Nämä matot tekevät niin tekijät kuin omistajansakin onnelliseksi! Tiesitko muuten, että voit suunnitellma maton myös itse, jos valikoimassa ei ole juuri sinulle sopivaa mallia?

Mitä pieniä asioita olen siis ottanut käyttöön pimeiden aamujen selättämiseksi?

- Lämmin villamatto, johon on ihanaa upottaa uniset varpaat heti ensimmäiseksi aamulla! Todellakin pehmeä lasku aamuun!
 
- Jos juot aamulla kahvia tai teetä, niin vaihda normikahvisi joulukahviin, suklaakahviin tai muuhun maustettuun versioon! Herätä aistisi kanelin, uuniomenan tai vaikka toffeen hurmaavalla tuoksulla ja maulla. Chilillä maustettu kahvin luulisi antavan potkua väsyneempäänkin zombieen!
 
- Vitamiinit ovat pimeällä tärkeässä osassa hyvinvointia. Nappaa pohjoismaista superfoodia tyrnimehushotin muodossa. Tyrni on oikea terveyspommi, joka ohittaa terveyshyödyissään jopa mustikan ja puolukan. Tyrnin terveysvaikutuksia on paljon, mutta erityisesti alkutalvella tärkeää on tyrnistä saatavat c-vitamiinit ja vastustuskykyä parantavat ominaisuudet.
 
- Osta yöpöydälle leikkokukkia tai kirkasvalolamppu. Viikonloppuisin mies ja poika antavat minulle silloin tällöin hyggeilyaamun jolloin saan herätä rauhassa, vetää pehmoisen aamutakin päälleni ja nauttia aamupalaa ilman kiirettä ja hässäkkää. Silloin leikkokukat maljakossa ilahduttavat, ja muistuttavat, ettei kevät ole kuitenkaan loputtoman kaukana.
 
Arkiaamun pimeässä kukat eivät pääse oikeuksiinsa, ja siksi luonnollisesti herättävä kirkasvalolamppu on ostoslistalla!
 
- Pue lämpimästi! Osta laadukas villapaita tai mekko, valitse se lämpimämpi pipo ja varmista että kengät ovat sään mukaiset! Mikään ei ole niin inhottavaa kuin kylmässä hytiseminen pimeässä ja viileässä ulkoilmassa!

Lämpöä ja lempeä suloiseen sunnuntaihisi! Pidä huolta hyvinvoinnistasi! Mitä keinoja sinulla on pimeyden karkoittamiseksi?

Onko Sukhin matot jo sulle tuttuja?

 

* Sukhimatto saatu yhteistyössä

Kommentit

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Sukhin matto vaikuttaa niin ihanalta, pehmeältä ja lämpöisältä. Join yhteen aikaa tyrnimehua, mutta vaihdoin sen granaattiomenamehuun.

Minnea
Minnean muruja

Sitä se kyllä on! Granaattiomenamehu on varmasti myös todella hyvä! Muistan blogistasi lukemani terveysvaikutukset!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mikä mattorakkaus!
Hyviä vinkkejä näin jouluaodotellen ja kaamoksen alla - toteutan ainakin tuon kahvikohdan, nams kun joka-aamun aloittaa herkkukahvilla niin uskon että päivästä tulee hyvä! xx

Minnea
Minnean muruja

Niimpä <3

Kiva, että vinkit tulee käyttöön! Mitäpä sitä ei tekisi tämän pimeän ajan piristämikseksi!

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Kiva postaus. Samaistun niin tuohon väsymykseen :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Väsymys taitaa olla ikävän yleistä tähän aikaan vuodesta!

Vierailija (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Oi miten ihana matto! Todella kaunis. Ihanaa sunnuntaita!

Minnea
Minnean muruja

Niin se kyllä on <3 Ihanaa sunnuntaita myös sinulle!

Milla Sukhilta (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

Kiitos, taas niin ihana fiilis joka kirjoituksesta välittyä. Lämpöä loppuvuoteen!

Minnea
Minnean muruja

Lämmin kiitos ihanasta matosta ja inspiroivasta yhteistyöstä! Varpaat kiittävät!

Sami-Petteri (Ei varmistettu) http://www.samipetteri.fi

Näyttää niin ihanan pehmeältä tuo matto! &lt;3 Voin samaistua siun väsymykseen! Mulla on marraskuu ollu tosi väsyttävä - paljon töitä ja opiskelua. Pitää varmaan käydä tuo kirkasvalolamppu ostamassa. Tuoreita kukkia mulla on aina pöydällä, koska ne piristää opiskelua niin mukavasti. =)

Minnea
Minnean muruja

Yritetään selättää tämä pimeä aika jotenkin, niin päästään taas kevääseen ja valoon! Tuoreet kukat piristää kyllä kummasti :)

såfin (Ei varmistettu) https://lapsiparkki.blogspot.fi

Ihana matto! Minä tässä imen itseeni kaikkia ideoita meidän tulevaa kotia varten ja tällainen matto sopisi sinne aivan täydellisesti juuri makuuhuoneeseen! &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Ihanaa, kun pääsette suunnittelemaan uutta kotia! Tämä matto sopii ajattomuudellaan kyllä monenlaiseen tilaan!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Vaikuttaa ihanan pehmoiselta tuo matto! :) Meillä se olisi heti koirankarvojen peitossa, niin houkuttelevalta pediltä näyttää :P

Minnea
Minnean muruja

Hih, veikkaan et tää ois myös koirien suosikki :D

Oi miten ihanannäköinen matto! Vaikuttaa juuri sellaiselta, jolla on mukava tallustella koleina aamuina :)

Minnea
Minnean muruja

Tämä on kyllä täyttä rakkautta <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.