Joulufiilistä Jyväskylän designtorilta

Minnean muruja

Tänään painoin tupsupipon syvälle flunssaiseen päähäni, ja suunnistiin Jyväskylän jouluiselle designtorille. Aurinkoinen päivä sai nuutuneen mielenkin piristymään ja suupielet kääntymään ylös. Jätin pojat kotiin, jotta saan rauhassa kierrellä ja hypistellä kaikkia ihanuuksia.

Kankaan vanhassa pergamenttihallissa oli iloisen jouluinen tunnelma. Paikalla oli kivasti ihmisiä, mutta kulkemaan ja katselemaan mahtui silti hyvin. Miten ihania koruja,vaatteita ja sisustusjuttuja paikka pullollaan. Joululahjat ovat onneksi jo ostettuna, joten paineita löytää kivoja lahjoja läheisille ei ollut. Useammankin ihanaisen korun olisin mielelläni kotiin kantanut, vaan yritin ostaa järkevästi näin joulun alla.

Korut ja muut jätin tällä kertaa siis muille. Itselleni ostin näissä kuvissakin vilahtavan Riimingan kauniin keltaisen tunikan. Tunika olkoon joululahja itselleni :) Ehkäpä esittelen sen paremmin vielä toisessa postauksessa.

Kun olin paikan kiertänyt rauhassa läpi, nappasin pop up-kahvilasta itsetehdyn kaurasämpylän ja kaveriksi herukkamehua, nam! Evästelyn aikana mietin tunikan hankkimisen plussia ja miinuksia. Plussat voittivat :) Ja niin pienen herkuttelun jälkeen kävin hakemassa tunikan mukaan ennenkuin palasin takaisin sairastuvalle poikia hoitamaan.

Mitä sulle kuuluu? Kävikö kukaan ostoksilla Jyväskylän designtorilla? Mitä aarteita löytyi?

Kivaa lauantai-iltaa sulle!

Kommentit

kan_iid (Ei varmistettu)

Niin kivoja tommoset design torit! Täällä pääkaupunkiseudullakin järjestetään aina kaikenlaisia design tori tempauksia, mutta liian harvoin tulee eksyttyä sinne(ehkäpä uuden vuoden lupaukseni on korjata tilanne!). Olen ehdottomasti kotimaisen käsityön kannattaja, vaikka hinnat välillä päätä huimaakin. Nykyään vaan tulee osteltua enemmän tuolle pienokaiselle kuin itselleen.

Kommentoi