Joulukalenteri maaliskuussa - 24 huulipunaa

Minnean muruja

"Kolme yötä jouluun on...eikun hetkinen!" Instaseuraajat ovat saattaneetkin seurailla mun joulukalenterin luukkujen avausta, ja uusien NYX huulipunieni testausta. En siis ole sekaisin, ja elä joulukuuta, vaan jäin joulukalenterikautena miettimäään tätä ihanaista NYXin Lippie Countdown Advent Calenderia. En raskinut sitä silloin ostaa, mutta vuoden vaihtumisen jälkeen olen pitänyt muutamaa sivustoa tiukasti silmällä alennusmyyntien tiimoilta.

Soudin ja huopasin, mietin ja jahkailin - ja viimein tämä kalenteri tuli isoon alennukseen, ja tilasin viimein omani :D No, kannattiko?

Ette usko, miten innoissani olin, kun sain kalenterin reippaasti alle puoleen hintaan, ja pääsin testailemaan uusia huulipunia. Kolmekymppiä 24:stä huulipunasta ei ole paha diili. Minulla on päivittäisessä käytössä noin kolme NYXin punaa, joten uskoin, että kalenteristakin löytyisi monta hyvää uutta suosikkia. Ja vaikka kaikki sävyt eivät varmasti osukaan kohdalleen, on kuitenkin hauskaa päästä testaamaan erikoisempiakin sävyjä, joita ei muuten tulisi ostettua.

24:stä punasta 15 oli sellaisia, jotka sopivat itselleni, ja jotka jäävät käyttöön. Eniten ihastuin persikkaiseen Creme Brulee- sävyyn, melkein jokapäiväisessä käytössä olevaan Root Beer Float-sävyyn ja kauniin ruusunpunaiseen vivahtavaan Sao Paulo-sävyyn. Monta herkullisen kirkkaapunaista sävyäkin on mukana suosikeissa, ihan kaikkia kirkkaanpunaisia en vielä ehtinyt testata.

Löytyykö näistä sun suosikkia? Ovatko omat valintani tylsän turvallisia?

Tummat ruskeaan ja tummaan violettiin taipuvat sävyt taas ovat liian voimakkaita itselleni. Mielenkiinnolla kyllä nämäkin testaan, ja ehkä johonkin päivän asuun voisi saada hauskaa kontrastia erikoisemmalla huulipunalla. Nudet Lingerie-sävyt eivät sovi kasvojeni sävyyn ollenkaan, joten ne taitavat kyllä jäädä käyttämättä. Kirkkaan babypinkki sävy Seashell näyttää omilla huulilla tuksumaiselta (pahoittelen, mutten keksinäyt parempaa sanaa).Kalenterin takana on kätevästi kaikki sävyt esiteltynä. Jos olisin avannut kalenterin luukkuja joulukuussa, olisin välttänyt katsomasta näitä etukäteen, jotten olisi pilanut yllätystä :)

Tulisiko sulla käytettyä tummanruskeaa Simply Vamp-punaa? Haluatteko nähdä, miltä tämä näyttää huulilla?

Olen kuin lapsi karkkikaupassa näiden punien kanssa :D Uskokaa tai älkää, mutta mulla ei ole koskaan ollut näin paljon huulipunia! Kalenteri oli siis mielestäni kannattava ostos, ja punat ovat kätevän kokoisia, eli melko pieniä. Juuri sopivia testaamiseen! Muutaman suosikin ostan varmasti normaalikokisena, kun pienet matkakoot loppuvat.

Ostaisiko ensi jouluna NYXin kalenterin uudelleen? Ehdottomasti! Tosin Lumenen kalenterikin oli todella todella hyvä, joten valinnasta tulee vaikea. Jos sulle tuli tunne, että tämä kalenteri on saatava, niin omani ostin Booztilta. Hinta on hieman noussut, mutta alle 40 eurolla lähtee :)

Ruusunpunaista uutta viikkoa!

Kommentit

Jeannays (Ei varmistettu) http://jeannays.fi

Ompa ihanan sävyisiä kaikki! :)

Minnea
Minnean muruja

Tästä löytyi kyllä monta uutta suosikkia :)

Kirsikka W.

Olisi varmaan itsekin pitänyt aleista napata joku kiva kalenteri! Olis kyllä helpottanut noita vesiräntäkelipäiviä ihan kunnolla :) Mä tykkään kyllä kovasti nimenomaan noista tummista ja nudeista, jotka sulla on tuolle "no no" -listalla. Violetit sen sijaan ei iske, niiden sävyistä multa löytyy jo ne pari toimivaa valmiiksi.

Minnea
Minnean muruja

Tämä oli kyllä ihan huippujuttu! Ja tästä riittää iloa vielä pitkäksi aikaa! Nudeista tykkään kyllä yleensä, mutta nuo kaksi eivät sopineet itselleni ollenkaan :D

Hanna-MariA (Ei varmistettu) http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

Oi, tällainen olisi kiva. Olen tosi huono käyttämään mitään väriä huulissani, joten olisi kiva päästä testailemaan erilaisia vaihtoehtoja :)

http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

Minnea
Minnean muruja

Minäkin olen vasta viime aikoina uskaltautunut kokeilemaan eri sävyjä! Voin kyllä suositella tätä kalenteria :)

Isivuosi (Ei varmistettu) http://isivuosi.blogspot.com/

Pitääpä laittaa muistiin tämä joulukalenteri-idea. Voi olla käyttöä, kunhan tyttö tuosta kasvaa ja aikanaan löytää meikit.

Minnea
Minnean muruja

Nykyään on kyllä joulukalentereita joka lähtöön :)

LiinaKoo (Ei varmistettu) http://mamalina.fi

Mietin tätä jo ennen joulukuuta... mutta nyt tuli vahvistus että tarviin ehdottomasti tämän ensi jouluksi! Huulipuna friikki meinaan täällä ilmoittautuu ! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.