Kanto design - ensimmäisen malliston suosikit!

Minnean muruja

Suloista sunnuntaita! Kesäkuun puolessa välissä kuvasimme siskoni Kanto design -yrityksen ensimmäisen vaatemalliston, ja täällä blogin puolella kirjoittelinkin innoissani hauskoista kuvauksista. Eilen oli superjännittävä päivä, kun Juhla -mallisto viimein julkaistiin, ja verkkokauppa avasi ovensa. Nyt, kun bisness on virallisesti pyörimässä, pääsen näyttämään kuvauksen tuloksia, ja esittelen samalla omat suosikkini tästä ihastuttavasta Juhla -mallistosta!

Lasten Soma-tunika pirteän keltaisessa sävyssä Aamunkoi. Soma-tunikan hauska pallomainen muoto sopii kivasti niin lapsille kuin aikuisille. Minulla on itselläni tämä kesäversiona, eli lyhythihaisena.

Lasten Särmä-paita rouheassa sävyssä Routa on upea! Suloinen poikamallimme näytti varsin komealta Särmä-paidassa, ja mustissa Siro-leggingseissä, eikö?

Tämä kuva on varmasti yksi lemppareistani koko kuvauksista! Mikä poseeraus! Musta Särmä-paita ja Aamunkoi-sävyiset Siro-leggingsit ovat skarppi ja graafinen yhdistelmä!

Naisten Särmä-tunika on hieman pidemmän mallinen kuin Särmä-paita, ja siinä on kivat 2/3-hihat. Tunika sopi niin väriltään kuin malliltaan täydellisesti tummahiuksiselle mallille. Laatikkomallinen tunika on supertrendikäs :)

Kesäsoma-tunika Routa-sävyssä istui vaalealle mallille kauniisti. Haaveilen hankkivani itselleni Soma-tunikan tässä jännittävässä sävyssä. Roudan sävyt sopivat täydellisesti mustien tai deminsävyisten farkkujen kanssa. 

Todellinen yllättäjä eilisellä Jyväskylän designtorin ensimmäisenä päivänä oli hempeän Usva-sävyn suosio. Sisko arvioi ennakkoon, että vaaleanpunaista sisältävä Usva olisi suositumpi lastenvaatteiden puolella, mutta sitä ihasteltiin ja ostettiin paljon myös aikuisille. Väriyhdistelmä miellyttää kovasti myös omaa silmää, joten valitsin nämä kauniit leggingsit myös omalle suosikki-listalle. 

Siinä omat suosikkini! Olen todella tyytyväinen kuvauksen kuviin, ja iloinen siskon puolesta, että uusi mallisto on saanut loistavan vastaanoton! Lisää kuvia voi käydä kurkkimassa (ja ostoksia tekemässä) uudessa verkkokaupassa :)

Rentoa sunnuntaita! Me suuntaamme siskon kanssa vielä tänäänkin Jyväskylän designtorille, joten meitä voi tulla sinne moikkaamaan!

P.S. Osallistuitko jo hemmottelevaan kesäarvontaan?

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Haluan tunikan sekä itselle, että tytöille. Ja nuo legginsit! Siis haluan! Hempeän ihanat! 

Minnea
Minnean muruja

Kiva kuulla, että tykkäät :) Mulla on itsellä Routa-leggingsit ja tuo Aamunkoi-tunika lyhythihaisena. Ne on kyllä ihania päällä!

Torey
Näissä neliöissä

Kävin vielä sivuilla katsomassa ja pitkähihainen tunika olisi ihana!

 

Mä pukeutuisin niiiiin mielelläki kotimaisiin ja käsityönä tehtyihin tuotteisiin, voisin varmaan pukeutua vaan niihin, jos olisin lottomiljonääri. Löysin yhden ihanan yrityksen jolta saisi mitä ihanimpia välikausitakkeja. Mutta 300€ kirpasisi pikkasen liikaa meikäläisen kukkaroa. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.