Katse korviksiin!

Minnean muruja

Hyvää syksyistä uutta viikkoa! Toivottavasti viikonloppu oli antoisa :) Käännetään tänään katse korviksiin!

Olen ollut aika laiska pitämään koruja, mutta tänä vuonna olen kokenut uuden innostuksen! Sain kotimaisen Weecos -verkkokaupan kanssa tehdyn yhteistyön myötä valita muutaman syksyisen jutun itselleni. Ihastuin näihin Unique Design by Maria -merkin kierrätetyistä pyöränkumeista tehtyihin Anni-sulkakorvakoruihin!On ihanaa, että nämä ovat paitsi kotimaista käsityötä, niin myös valmistettu kierrätetystä materiaalista! En voi uskoa, että mulla on korvisa pyörän sisäkumia :D

Olen jo pitkään miettinyt sulkakorvisten hankkimista. Sulka on muotona sellainen, että se viehättää boheemiudellaan, mutta usein sulkakorvikset ovat omaan makuuni liian isoja ja näyttäviä jokapäiväiseen käyttöön. Nämä Anni -sulkakorvikset ovat tumman värinsä ansioista näyttävät, mutta kokonsa puolesta tarpeeksi sirot. Sopivat mielestäni hyvin melkein asuun kuin asuun.

Valitsinkin nämä korvikset juuri niiden monikäyttöisyyden vuoksi.

Mustat sulkakorvikset tuovat kivasti rokahtavaa asennetta asuun, vai mitä sanotte? Nyt syksyllä, kun vaatteissa on paljon tummia värejä, pääsevät nämä mustat kaunokaiset oikeuksiinsa :) Musta on loistava pari niin viininpunaiselle, harmaalle, petroolille kuin poltetulle oranssillekin!

Onko Unique Design by Marian korut jo sulle tuttuja? Valikoimasta löytyy myös ihania kaulakoruja! Nämä ovat mielestäni tosi kohtuullisen hintaisia laatuun nähden :)

Käytätkö sinä korviksia? Minkälaisista korviksista sinä innostut?

 

* sisältää mainoslinkkejä Weecos-verkkokauppaan

* korvikset saatu bloginäkyvyyttä vastaan

 

Kommentit

Kirsikka W.

Tosi kivat! Mä olen tosi laiska pitämään korvakoruja, enkä ole enää edes varma ovatko reiät "hengissä". Tykkään toisaalta isoista ja näyttävistä kaulakoruista, ja niitähän tuolla näytti olevan vaikka kuinka :)

Minnea
Minnean muruja

Mulla on ollut korut aika lailla pannassa siitä lähtien, kun poika syntyi (pienet kädet ovat helposti repimässä), mutta nyt uskaltaa jo käyttää :D Joo, tuolla on korvakoruja ja kaulakoruja vaikka ja kuinka sekä monelta merkiltä :)

Minna M (Ei varmistettu) http://kiljustenblogi.blogspot.fi

Onpa kivat korvikset! Ja tuo kierrätys on etenkin mun mieleen. Minä en nykyään käytä juuri koskaan korviksia. En vain osaa. Enkä edes omista kivoja korviksia. Ehkä voisi opetella taas käyttämään korviksia.

Superkivat korvikset, tuovat kivasti lisäilmettä asuun! :) Tämä merkki on minulle ennestään outo, mutta pitääpä tutustua.

Itse olen viime aikoina käyttänyt lähinnä pieniä hopeapalloja, mutta tästä innostuneena pitäisikin kaivaa jotkut näyttävämmät korvikset korulippaasta!

Anniinanir (Ei varmistettu) http://www.getthetoolboxblog.com

Mäkin tykkään kaikista sulka-asioista! Mä en käytä useimpina päivinä koruja ollenkaan, en vaan muista laittaa! Tykkään simppelistä tyylistä, joten en tykkää käyttää korviksia samaan aikaan silmälasien kanssa, jotka mulla kuitenkin on useimpina päivinä päässä. Kun olin kolme vuotta ravintolassa töissä eikä siellä saanut käyttää korviksia, niiden käyttö vähän jäi ja nykyään korvat kipeytyy helposti jos vaikka nukun edes pienet korut korvissa. Mutta tykkään kyllä monenlaisista korviksista, silloin kun käytän niin mulla on yleensä isot puiset korvikset :)

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Käytän paljon korviksia. Yleensä melko isoja. Paljon muita koruja en enää käytäkkään. Ennen olin kuin harakka - tosin välillä vieläkin. Minulla on kauheat määrät käsikoruja, kaulakoruja ja korviksia, joista en siis oikeastaan enää käytä kuin korviksia. Joskus kaulaan jotakin. Ai, niin. Sormuksia kyllä käytän edelleen paljon. Nuo mustat korvikset sopii minkävärisen tai tyylisen asun kanssa tahansa. Nätit.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.