Kesän kiinnostavimmat leffat - Escobar ja muut kieroilijat!

Minnean muruja

Tämä ei varmaankaan tule kenellekään vähääkään minua tuntevalle yllätyksenä, että minulle kesälomaan ja rentoutumiseen kuuluu olennaisena osana leffat. Kuka muistaa, mitä leffoja nostin kesän 2017 kiinnostavimpien listalle? Itse innoistuin postauksesta niin paljon, että halusin ehdottomasti tehdä vastaavan postauksen tämän kesän kiinnostavimmista leffoista. Viime kesän leffatarjonta oli huikea, ja melkein kaikki leffat listaltani tulikin nähtyä. Kannattaa siis kurkata myös viime kesän postaus, sillä sieltä löytyy monta katsomisen arvoista leffaa!

Vaan ei jää tämäkään kesä kakkoseksi leffatarjonnassaan. En meinaa pelihousuissani pysyä, kun katselen kesän tulevia leffoja! Keräsin itseni teidän iloksi neljä suosikkiani kesän tarjonnasta. 

A Moment in the Reeds

Nimestään huolimatta kotimaiseksi paljastunut leffa huokuu herkkyyttä, kesäyön kaihoa ja vahvoja tunteita. Elokuva kertoo kahden nuoren miehen yllättävästä kohtaamisesta järvimaisemassa. Leffa on nähty jo niin BFI London Film Festivaaleilla kuin Göteborgin elokuvajuhlilla. Kuulostaa täydelliseltä elokuvalta kesäiltaan! Olisiko tässä haastaja hieman valjuksi jäänelle Call Me By Your Name-leffalle? Finnkinon ensi-ilta 29.6.2018.

 

Rakastin Pabloa, Vihasin Escobaria

Huumekuningas Pablo Escobar on loputtoman mielenkiintoinen hahmo. Odotan tältä leffalta siis huumeenhuuruista draamaa, jatoimintakohtauksia, joissa väkivaltaa ja röyhkeyttä riittää. On myös hurjan mielenkiintoista, miten oikean elämän avioparin Penelope Cruzin ja Javier Bardemin kemia toimii valkokankaalla. Varsinkin Bardem kuuluu pitkäaikaisiin suosikkinäyttelijöihini.  Finnkinon ensi-ilta 29.6.2018.

Terminal

Terminal näyttää ultratyylikkäältä palkkamurhaajajännäriltä, jossa tyyli ja sähköinen värimaailma vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin viime kesän suosikissani Atomic Blondessa. En usko, että Terminal onnistuu nousemaan aivan samalle tasolle, mutta näyttelijäkaarti on lupaava. Margot Robbie on tehnyt viime vuosina varsin onnistuneita rooleja. Kukapa ei kaipaisi pientä jännitystä ja kieroilua kesälomalle! Finnkinon ensi-ilta 15.6.2018.

 

Ocean`s 8

Olen tykännyt tyylikkäistä Ocean`s-leffoista. Kaikkien leffojen ei tarvitse olla niin vakavasti otettavia. Tämä naisvetoinen jatko-osa ei ole saanut kovin mairittelevia arvosteluja, mutta pakkohan se on käydä katsomassa. Sormet ristiin, että ovat saaneet saman kiehtovan juonikuvion aikaiseksi kuin edeltäjissään oli. Näyttelijäkaarti on myös mieleeni viimeisintä lukuunottamatta. Finnkinon ensi-ilta 7.6.2018.

Eiköhän näillä saa elämyksiä kesälomalle! Tykkäätkö käydä kesäisin leffassa? Löytyykö näistä joku suosikki?

Aurinkoista uutta viikkoa! Montako piikkiä vielä lomakammassa?

Kuvat: IMDb.com

Kommentit

Kirsikka W.

Ocean's pitää kyllä ihan ehdottomasti käydä katsomassa! Ne alkuperäiset leffat olivat joskus mun suosikki elokuviani, ja tässä on sen verran kova näyttelijäkattaus, että odotukset on aika korkealla :) Toivottavasti eivät kuitenkaan niin korkealla, etteivät ne olisi tavoitettavissa.

Minnea
Minnean muruja

Mä meen kattomaan mahdollisimman alhaisilla odotuksilla, niin en tuu pettymään ;) Uskon, että on viihdyttävä pätkä!

Veeeeera (Ei varmistettu) http://www.tyyliametsastamassa.fi
Minnea
Minnean muruja

Hei kiitti :) Käyn lukemassa ja vastaan haasteeseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.