Kesän kiinnostavimmat leffat - naisnäyttelijöiden juhlaa!

Minnean muruja

Näin sateisena sunnuntaina on kiva suunnitella tulevaa kesälomaa, ja selailla Finnkinon kesän leffatarjontaa. Innostuin kesän huikeasta tarjonnasta, joten listasin teidänkin iloksenne kiinnostavimmat leffat tälle kesälle! Luvassa on valloittavia tarinoita ja vahvaa naiseneriaa!

Wonder Woman

Myönnän, etten ensin oikein innostunut tästä, sillä viimeaikaiset supersankarileffat ovat olleet pieni pettymys, mutta koska tätä on hehkutettu niin täällä Lilyssä kuin kavereiden osalta, niin pakkohan tälle on antaa mahdollisuus! Tarina ei ole minulle entuudestaan tuttu, joten menen katsomaan tämän avoimin mielin. Girl power! Finnkino ensi-ilta 2.6.2017.

 

Planetarium 

Elokuva kertoo sisaruksista (Portman ja Depp), joiden uskotaan omaavan yliluonnollisia kykyjä. Tarina sijoittuu 1930-luvun Pariisiin. Tämä kauniisti kuvattu vanhaa ranskalaista charmia hohkaava leffa vaikuttaa lupaavalta! Finnkinon ensi-ilta on 23.6.2017.

Oliivipuu

Finnkinon sivuilla leffaa kuvaillaan seuraavasti: "Nuori ja omapäinen Alma päättää toteuttaa sairaan isoisänsä toiveen saada perheen ikivanha oliivipuu takaisin kotikonnuilleen Espanjan itärannikolle. Alma kokoaa värikkään joukon ystäviä ja uusia tuttavuuksia ja yhdessä he lähtevät kohti Saksaa oliivipuu mielessään. Matkasta tulee yllättävämpi kuin kukaan uskookaan." Minuun vetoaa espanjalaiset ja etelä-eurooppalaiset leffat, ja tämä vaikuttaa sopivan sympaattiselta kesäloman sadepäivälle, tai kun lämmin ilta vaihtuu kaihoisaksi yöksi. Finnkino ensi-ilta 7.7.2017.

Miami

Jee, suomailainen vahvalta vaikuttava leffa, jossa pääoissa naisia! Krista Kosonen kuuluu suosikkeihini! Ja miten hieno on tuo leffajuliste!

"Eräänä iltana toisistaan erillään kasvaneet sisarukset, show-tanssija Angela (Krista Kosonen) ja 19-vuotias pikkukaupungin tyttö Anna (Sonja Kuittinen), tapaavat toisensa uudelleen. Valovoimaisen Angelan elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Aikuisuuden kynnyksellä arkaileva Anna etsii vielä paikkaansa maailmassa. Anna ei voi vastustaa kiehtovaa isosiskoaan, vaan glitter, glamour ja isosiskon karisma vetävät häntä puoleensa.

Angela houkuttelee Annan mukaansa tanssikiertueelle hämärille lavoille ja neonvaloissa kylpeviin klubeihin. Vimmaisen ja säteilevän Angelan kanssa on hauskaa, mutta Anna ei tiedä, että Angela on suurissa vaikeuksissa.

Matkan on tarkoitus hyvittää menneet vuodet ja tuoda sisarukset viimein yhteen. Angelan menneisyys ei kuitenkaan päästä otteestaan, vaan yhteinen kiertue muuttuu pakomatkaksi ja selviytymistarinaksi." Finnkino ensi-ilta 4.8.2017.

 

Atomic Blonde

Charlize Theron ja ultra cool tappajalook! Need I say more?

Finnkinon sivuilla kerrotaan seuraavaa: "Oscar-voittaja Charlize Theron räväyttää luut murskaavan toimintatrillerin pääosassa. Theron on Lorraine Broughton, MI6:n kylmähermoinen palkkatappaja. Salaisen palvelun huippuagentti on voittamaton yhdistelmä vakoojaa, viettelijää ja armotonta tappajaa, joka valjastaa kaikki kykynsä tehtäviensä suorittamiseen – ja hengissä selviämiseen. Broughton lähetetään aikapommin lailla tikittävään ja vallankumousta kihisevään, kylmän sodan repimään Berliiniin tehtävänään viedä korvaamattoman arvokas asiakirja pois epävakaiden olosuhteiden ravistelemasta kaupungista." Finnkinon ensi-ilta 4.8.2017.

+ bonuksena Terrence Malickin Song to Song joka on pakko nähdä jo ihan sen vuoksi, että siinä on niin huikea näyttelijäkaarti!

Voi, mikä leffakesä on tulossa! Tiedätte, mistä minut löytää vapaahetkinäni :)

Mitä sinä haluat tänä kesänä nähdä? Löytyykö näistä mitään sua kiinnostavaa?

Kommentit

lain (Ei varmistettu) http://www.stoori.fi/pakkomielteita

Mä tykkään kotimaisista, niihin voi samaistua - eli tuo Miami ehkä pakko nähdä :)

t. henna
www.stoori.fi/pakkomielteita

Minnea
Minnean muruja

Viime aikoina onkin ollut paljon hyviä kotimaisia leffoja! Miami vaikuttaa lupaavalta!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tuo Atomic Blonde oli mulle uusi tuttavuus ja se vaikuttaa sellaiselta minkä ehdottomasti haluan nähdä. Kiitti vinkistä :)!

Minnea
Minnean muruja

Mulle myös! Paljon kivaa on kyllä tulossa ensi-iltaan tänä kesänä :) En malta odottaa!

Kiva, jos näistä oli hyötyä :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Muhun iskee Marvelin leffat ihan kyllä täysillä samoten kun muut supersankarijutut joten toi Wonder woman on ehkä pakko nähdä. Siitä ei Suomessa tehty niin isoa juttua kuin näistä muista, mikä vähän hämmentää.

hanna
www.hannamariav.com

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Wonder woman täytyy ehdottomasti nähdä ja mua kiinnostaa kovasti myös uusi POTC, vaikka se nyt ei kesän uutuus olekaan. :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Itse katson eniten jenkkileffoja, mutta harmikseni tämän kesän tarjonta näytti melko valjulle... :/

Näistä leffoista Wonder woman vaikutti mielenkiintoisimmalta - pitääpä jonain vapaapäivänä käydä katsomassa se!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.