Kesän kivoimmat jumpsuitit!

Minnean muruja

Nyt on sekin päivä nähty, kun minä innostun haalareista! Olen ollut vahavasti sitä mieltä, ettei omalle vartalolleni sovi haalari ollenkaan, mutta kas vain, rentoja ja kaikenlaisille vartaloille sopivia haalareita näkyy katukuvassa ja somessa vaikka kuinka paljon! Hauska haalari ratkaisisi monen kesäjuhlan asupulmat. Asusteita vaihtamalla sama haalari menee niin mökillä kuin juhlissa!

Metsästyksessä onkin nyt täydellinen lyhythihainen tai hihaton culottes-pituinen haalari. Liehuvilla lahkeilla ja joustavalla vyötäröllä. Mieluiten tyylikkäänä mustana, mutta kukallinenkin saattaisi tulla kyseeseen. Keräsin kivoimmat haalarit kollaaseiksi, olkaa hyvä!

Dorothy Perkinks // HM // Only // City Chic

Tuo Dorothy Perkinksin haalari on jo ostoskorissa odottelemassa, mutta ajattelin katsastaa vielä muutaman paikan, josko löytyisi jotain vielä parempaa. City Chicin haalari on aika lailla täydellinen, mutta emmin hieman tuon värin kanssa. Onko tumma oliivinvihreä tunkkainen kesäksi? Onlyn valkopohjainen kukkahaalari näyttää hempeän raikkaalta!

HM // HM // Monki // Only

Tunnustan, että tilasin jo yhden ihanan mustan haalarin Monkilta, kun kuvan perusteella luulin (don`t ask), että kyseessä on lyhyempi malli. Haalari oli muuten täysi kymppi, mutta pituus oli aaivan liian pitkä! Haalaria olisi joutunut lyhentämään ainakin 20 senttiä :D Haalari meni siis palautukseen, ja metsästys jatkuu. Kuvan kollaasista vasen alarivin pienillä hihoilla varustettu haalari on eniten mieleeni, ja ajattelinkin käydä kurkkaamassa, josko H&M:llä olisi näitä Jyväskylässä tarjolla omassa koossani.

Jumpsuit tai kotoisammin haalari - täydellinen kesävaate vai sopii vain vauvoille ja työmiehille? Löytyykö sulta täydellinen haalari? Paljasta, mistä sen löysit!

Mukavaa tiistaita, tyypit! Kesä vaan jatkuu!

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

No, minä voisin kotiuttaa jokaisen noista omaan vaatekaappiini! Mun mielestä toi oliivinvihreä ei ole liian tunkkainen, se on ihana! :)

Minnea
Minnean muruja

Hihii, minäkin voisin ottaa nämä kaikki :D Kiva kuulla, että oliivinvihreä ei näytä tunkkaiselta!

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi vitsi, ihastuin tuohon ekaan mustaan. <3

Minnea
Minnean muruja

Se on kaikessa simppeliydessään ihana :)

Torey
Näissä neliöissä

Mulla on sellanen lohenpunanen, tosi ohutta kangasta oleva shortsipuku. Äitini toi sen ulkomailta joskus ja vitsit miten ihana sellanen pieni kevyt haalari on hellepäivinä! 

 

https://naissanelioissa.wordpress.com

Minnea
Minnean muruja

Niin helppo vaate, kun on yläosa ja alaosa samassa :)

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Haalarit ovat kyllä kivoja, varsinkin kesällä kun ei tarvitse mitään päälle. Olen pitänyt talvellakin villatakin kanssa, välillä vähän raskasta käydä sitten vessassa... Myös lapsilla on joka kesä ollut jumpsuiteja!

Yhtä sirkusta!

Mä en ole koskaan ostanut haalareita, pelkään vessassa.käyntiä sen verran :D

Kommentoi