Kiinnostavimmat brittisarjat Netflixissä X3

Minnean muruja

 

Viehättääkö brittiaksentti? Oletko lumoutunut Lontoon tai pienten englantilaisten kaupunkien maisemista? Onko BBC:n tuotantko pääsääntöisesti vaan niin laadukasta, että pakostikin brittisarjat kiinnostavat? Jos vastasit kyllä, kuten minä, niin seuraavat rosoisen synkät sarjat kannattaa tsekata Netflixistä!

Sherlock

No tämähän on pakko katsoa jo ihan pelkästään iiiiihanan ja lahjakkaan Benedict Cumberbatchin takia. Sherlock on nykyaikaan tuotu versio klassikko mestarietsivästä Sherlok Holmesista, ja hänen avustajastaan John Watsonista, ja heidän seikkailuistaan rikosten maailmassa. Aluksi mietin, ettei tämä klassikko ole minua aikaisemmissa filmatisoinneissa kiinnostanut, mutta annoin tälle sarjalle kuitenkin mahdollisuuden(koska Cumberbatch). Ja sarjahan on ihan huippu, todella herkullisen koukuttava! Sherlockin oikullinen ja karismaattinen hahmo sekä Sherlockin ja Watsonin välinen erikoinen ystävyys luo sarjaan ainutlaatuista tunnelmaa! Toisessa pääosassa, John Watsonina nähdään Martin Freeman. En malta odottaa neljättä kautta, jonka on tarkoitus julkaista ensi vuonna!

Marcella

Myönnän, otin Marcellan katseluun ihan sen perusteella, että se on brittisarja :D Myöhemmin luin, että sarja on Legendaarisen Silta -sarjan kirjoittajan Hans Rosenfeldtin käsialaa. Ja se näkyy. Marcellassa on samaa synkkää tunnelmaa kuin Sillassa, ja vahva ongelmainen naishahmo. Ihastuin sarjaan, ja päähenkilö Marcellaan heti! Sarja on sopiva sekoitus rikostarinaa ja perhedraamaa. Marcellan avioliitto päättyy, ja entinen etsivä päättää palata takaisin töihin Metropolitanin poliisiasemalle. Eron tuoma ahdistus ja raskaassa rikosetsivän työssä toimiminen ei vain ole ehkä paras yhdistelmä. Sarjassa on loistavasti synkkyyttä ja hiipivää epätoivoa! Toivon, että tästä saadaan toinen kausi!

Doctor Foster

Doctor Foster on uusin ihastukseni! Myös Doctor Fosterin takana on BBC, joten uskalsin odottaa sarjalta laatua. Samoin kuin Marcellan tarinassa, on myös Doctor Fosterin tarinassa keskiössä on avio-ongelmat. Gemma Fosterin elämä kääntyy päälaelleen, kun hän alkaa epäillä miehensä olevan uskoton. Mitä pidemmälle sarja etenee, sitä enemmän Gemman kiiltokuvamaisen elämän kulissit alkavat romahdella. Gemman kamppailu on sekä tuskallista että jännittävää katsottavaa. Mulla on vielä viimeinen jakso tätä ensimmäistä kautta katsottavana. Saa nähdä miten Gemmalle käy! Toinen tuotantokausi on ilmeisesti tulossa! 

 

 

Joko nämä on nähty, vai pääsevätkö sun seurantalistalle? Muita brittisarjavinkkejä?

Seuraavaksi listaan pohjoismaiset suosikkini! Mukavaa torstaita!

Kommentit

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Foster ja Marcella olivat aivan mahtavia sarjoja. Toivottavasti tulee jatkoa!!

Minnea
Minnean muruja

Niin on, ihan huippuja! Peukut pystyssä, että saadaan jatkoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.