Kodin päivitys kevääseen!

Minnean muruja

Kodin voi päivittää keväkuntoon pienillä jutuilla ja pikkurahalla. Aina ei tarvitse hankkia uutta sohvaa tai tapetoida uusiksi.

Kun olin viikon kotona perheen sairasteluputken vuoksi, tuijottelin likaisia ikkunoita ja kevään kirkkaassa valossa tunkkaiselta näyttävää sisustusta. Päätin, että pientä päivitystä ja piristystä on kotiin saatava. Löysin H&M:n Home-osastolta muutaman raikkaan jutun, jolla olohuone ja ruokailutila saivat uutta ilmettä! Tässä siis mun vinkit, joilla kotiin saa freesiä ilmettä edullisesti ja helposti!

Päivittämällä sohvan koristetyynyjen päälliset hempeillä vaaleanpunaisen ja vihreän sävyillä, saa tumma sohva ilmeen kevennyksen! Ihastuin haalean vaaleanpunaisen ja lämpimän vihreän yhdistelmään!  Valkoiset yksityiskohdat tuovat särmää! Tyynynpäälliset ovat H&M:n Home-osastolta, ja olivat 4,90 euroa kappale. En löytänyt näitä nettikaupasta, joten en voinut laittaa tähän linkkiä. Samantyyliset ovat myös esimerkiksi nämä samansävyiset jakardikuvioidut päälliset.

Toinen edullinen ja helppo ilmeen kevennys on ostaa uusi heleäsävyinen pöytäliina, kaitaliina tai pöytätabletit. Itse tykkään kaitaliinoista, ja tämä palmukuvioinen, hieman Miami Vice-viboja henkivä, kaitaliina herätti huomioni! Ensin en ollut varma, oliko se liian villi, mutta kun silmä tottui, niin ihastuin tähän paljonkin :) Jos osaisin käyttää pöytäliinaa, olisin valinnut näiden kaitaliinan tyylisen, kauniin tropiikkihenkisen kuviopöytäliinan. Kaitaliinat olivat 9,99 euroa kappale.

Mitä tykkäät näistä kaitaliinoista? Too much?

Kolmas, ja edullisin vinkki on leikkokukat. Mikään ei piristä kodin ilmettä tehokkaammin kuin omat lempikukat maljakossa! Kevään lempikukkiani ovat tulpaanit, mutta tällä kertaa ostin ihastuttavia neilikoita. Onneksi ne säilyivät hengissä, vaikka joutuivatkin matkustamaan pienen sähläilyn takia pakkasessa ilman suojaa noin kilometrin verran, hups! Neilikat olivat Prismassa muistaakseni €3,90 erp kimppu.

Miten sinä stailaat kodin kevätkuntoon? Vai onko kotisi tyyli sama jokaisena vuodenaikana?

Vielä tekisi mieli hankkia uudet kevätverhot, mutta tämäkin päivitys piristi kummasti :)

Leppoisaa lauantaita! Nautitaan auringosta ja valosta! 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Just eilen vaihdoin tyynynpäällisiä ja verhoja. Keittiössä olikin jo verhot ja pöytäliina vaihdettu. Kirkkaita värejä ja pastellinsävyjä kun on valoisat päivät. Lämpimiä ja harmaansävyjä talveen. Pienikin vaihtelu virkistää, ilman että koko koti menee remonttiin!

Minnea
Minnean muruja

Ihan totta, ei tarvi olla iso muutos! Keväällä pastellisävyt näyttää jotenkin erityisen hyvältä :)

crazycatmom

Ihanat nuo tyynynpäälliset! Mä oon ehdottomasti kausisisustaja. Verhoja en vaihda yhtä ahkerasti kuin äitini. Hänellä on aina joka sesonkia varten omat verhonsa. :D Helppoa vaihtelua saa tosiaan tyynynpäällisillä ja torkkuhuovilla. Kevääseen kuuluu pastellisävyt. Hankin myös uudet kasviaiheiset julisteet tauluihin olohuoneen seinälle.

Minnea
Minnean muruja

Minä oon tosi laiska vaihtamaan verhoja :D Samoilla mennään kesät ja talvet.

Kasviaiheiset juliseet raikastavat varmasti!

Kirsikka W.

Meillä ei liiemmin sisusteta. Tykkäisin kyllä, mutta tuntuu että tavaraa on ihan liian paljon esim. makkarissa, jotta mitään kivannäköistä saisi aikaiseksi. Puhumattakaan siitä, että meillä on niin sekalaisen värisiä huonekaluja, että yhtä värimaailmaa on mahdoton toteuttaa. Mutta ehtiihän sitä myöhemminkin, sitten kun on oikeasti varaa, aikaa ja innostusta enemmän :)

Minnea
Minnean muruja

Haha, meilläkin on rajattu kaikki kaaos ja "väärän väriset" asiat näistä kuvista! Meillä on myös aivan liian paljon kamaa :/

Yhtä sirkusta!

Mä muuttelen kyllä aina jotain, kun siltä tuntuu. Sen ei tartte olla kevät tai joulu, vain oikeasti silloin kun siltä tuntuu. Jokunen viikko sitten taas tuntui. myin vanhan nahkaisen kulmasohvan ja ostimme tilalle divaanisohvan ja samalla muutin järjestystä olkkarissa. Se piristys kestää pitkään. Sitten keksin yläkerran pienen vessan yhden seinän uusimisen. Se valmistui juuri. Vitsi miten piristää!! Päiväpeitteen vaihdan kesäksi aina valkoiseen ja talven on harmaa. Vielä en ole vaihtanut...sellaista pientä muutosta :)

Tykkäsin tosi paljon noista tyynynpäällisistä ja macaronseista:D

Minnea
Minnean muruja

Joskus uusi sohva on paikallaan! Tuli varmasti kiva muutos!

Macaronsit menivät jo parempiin suihin ;)

janitajohanna
Janita Johanna

Ihania kuvia! Meillä pysyy sisustus samantyylisenä vuodenajasta riippuen, mutta kukkia pitääkin mennä heti huomenna ostamaan :-)

Minnea
Minnean muruja

Jos on asiat kohdallaan, niin mitäpä sitä muuttamaan :) Kukat piristää kivasti!

Kommentoi