Konttiravintola Morton toi kesän ja uuden menun Jyväskylään!

Maanantai-ilta oli normaalista poikkeava, sillä saimme miehen kanssa yllättävän treffi-illan kaupungin parhaiden burgereiden äärellä. Sain vetää normimaanantaita tyylikkäämpää asua päälle, ja kunnian osallistua Konttiravintola Mortonin ennakkoavajaisiin. Pääsimme fiilistelemään Mortonin uudistunutta menuuta ihan ensimmäisinä. Varsin ihana ja herkullinen irtiotto normiarjesta!Morton saapui kaupunkiin viime keväänä, ja lunasti paikkansa jyväskyläläisten sydämissä samantien kaupungin parhailla burgereilla, lumoavan kauniilla konttiravintolalla ja loistavalla sijainnilla satamassa. Jyväskylässä oli selvästi ollut Mortonin kokoinen aukko. Tätä väitettä tukee myös havainto, että viime keväinen postaukseni konttiravintolasta nousi heti kättelyssä yhdeksi blogin suosituimmista teksteistä. Pitkä talvi on saatu nyt päätökseen, odotus on ohi, ja taas meitä hemmotellaan suosikkiburgereilla. Kyllä tätä on odotettukin – nimittäin kevättä ja Mortonia! Toivotaan pitkää ja aurinkoista kesää, ja monia lämpimiä iltoja Mortonin terassilla!

Uudistuneessa menuussa on otettu kasvissyöjät ihanasti huomioon uudella houkuttelevalla Ridley-burgereilla, jonka välissä komeilee Mortonin oma porkkana-pellavapihvi. Myös juomapuolella on uusia tuttavuuksia kuten kombuchaa ja kuplivaa kookosvettä.

Mortonin filosofia on löytää listalle ne annokset, jotka ovat jonkun ykkössuosikkeja. Vaikka burgeri olisi mainio, ei se ansaitse paikkaansa listalla, ellei se yllä ykkössuosikisi. Hyväksi hiotulla listalla jokainen annos onkin täyttä timanttia. Oman suosikkimme olemme miehen kanssa löytäneet  jo viime kesänä. Molempien ehdoton suosikki on mehukas Delaware, jonka mies syö naudanlihapihvillä, ja minä kanalla. Cheddar, pekoni ja chili-sipulihilloke on tajunnanräjäyttävä kombo. Suosittelen testaamaan! Ensi kerralla ajattelin kyllä testata uutta Ridley-burgeria, sillä feta ja pikkelöity raparperi kuulostaa varsin kiinnostavalta!

Tässäpä mehevä menovinkki vaikka vapulle tai viikonlopulle! Pistäydy Mortonissa syömässä vappukarkeloiden tuoksinnassa! Ravintola on auki tänään aamukymmenestä iltakahdeksaan. Ja hei, konttiravintola löytyy nyt Jyväskylän, Kuopion, Äänekosken ja Varkauden lisäksi Pieksämäeltä!

Herkullista vappua!

*illallinen saatu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *