Kuiva talvi-iho - parhaat käsivoidevinkit kehiin!

Minnean muruja

Talvisen kirpakkaa keskiviikkoa! Täällä istun töissä ja tuskailen kuivan ja kiristelevän ihon kanssa. Tuntuu, että koko vartalon iho kasvoja ja käsiä myöten on nyt tosi kuivassa ja hilseilevässä kunnossa. Viikonloppuna täytyykin varmaan lähteä ostamaan sekä kosteuttavampaa kasvorasvaa että käsirasvaa. Mun kädet on tänä talvena jotenkin erityisen kuivat, ja varsinkin kynsinauhojen iho on jo epätoivoivoisessa tilassa ja halkeileva. Meillä kotona on ollut käytössä kaksi käsirasvaa, joista toisen olen onnistunut nyt viime päivien hulinassa hukkaamaan :D Hups! Tein eilen suuretsintäoperaation, mutta tuubia ei vain löytynyt mistään!

Mulla on ollut käytössä The Body Shopin Mango Hand Cream, joka tuoksuu taivaalliselta ja imeytyy käsiin mukavan nopeasti. Voin siis suositella Mango Hand Creamia. Varmaankin käyttäisin tätä edelleen, ellen olisi tuubia hukannut. Todella kuiviin käsiin tämä ei ehkä ole tarpeeksi rasvaista, joten ehkä ihan hyvä, että tuubin hukkuminen antoi sysäyksen etsiä parempaa käsirasvaa.

Mies on käyttänyt jo useamman vuoden Vaselinen Healty Hands + stronger nails hand creamia, ja sitä meiltä löytyy aina kaapista. Hän on Vaselinen vannoutunut fani. Jos iho ei ole kovin kuiva, toimii Vaseline mielestäni hyvin peruskäsivoiteena. Kynsien vahventumista en tosin ole huomannut, mutta muuten voide on kyllä mielyttävän tuoksuista ja imeytyy nopeasti. Tämä voide on melko juoksevaa, ja näin piinallisen kuiviin käsiin Vaseline tuntuu kuin vettä valelisi käsille. Jotain rasvaisempaa ja jämäkämpää siis, kiitos!

Nyt parhaat käsivoiteet kehiin! Löytyykö teiltä hyviä vinkkejä siitä, mitä merkkiä kannattaa testata? Mikä on paras käsirasva todella kuiville käsille? Mitä käsivoiteita teillä on käytössä? Pitäisikö lähteä ihan apteekkiin käsi- ja kasvorasvaostoksille? Takaako korkeampi hinta paremman rasvan?

Mukavaa keskiviikkoa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä tykkään ihan eniten Urtekramin käsirasvoista :) http://www.urtekram.fi/tuotteet/kosmetiikka/vartalo-kasvot/no-perfume-ka...
Ne on oikeesti täynnä vaikuttavia aineita ja sen kyllä tuntee. Ainoa miinus on, että ne on myös vähän kalliimpia ja pakkaus on aika pieni, se tyhjenee ennätysvauhtia tälleen talvella :D Tällaisen lisäksi mulla on yleensä jotain apteekin perusrasvaa esim. Aqualan L jota läträän sitten niin käsirasvana kuin vartalollekin :D

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiitti vinkistä! Täytyypä tutustua :)

Mukavaa, että kommentoit!

piia / On elettävä huolella (Ei varmistettu) http://www.vauva.fi/blogit/on_elettava_huolella

The Body Shopin mantelikäsivoide on ihan huippu! Sen lisäksi on käytössä L'Occitanen kuiville käsille tarkoitettu voide, se on ehkä paras koskaan kokeilemani. Madaran Skin Food on myös hyvä, tuoksu on aika voimakas ja imeytyminen kestää kauan, mutta toimii. Uutena tuttavuutena löysin ihan vahingossa Yliopiston Apteekin oman käsivoiteen, imeytyy tosi nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuoksuukin tosi hyvältä!

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiva kun kommentoit! Ja kiitti vinkeistä! Tuota L'Occitanea olen kuullut kehuttavan. Ehkä huomenna ehdin ostoksille :)

Kommentoi