Kuivat jalat kesäkuntoon!

Minnean muruja

Rakastan testata tuotteita, ja olen aina innokkaasti tunkemassa nokkaani kaikkiin tuotetestauksiin. Hain hetki sitten Me Naisten -nettisivuilla käynnissä olleseen kampanjaan, jossa 60 naista pääsi testaamaan uudistuneita Lemon Juice & Glyserine-merkin jalkatuotteita. Hihkuin innosta, kun sain viestin, että pääsin mukaan, sillä jalkojeni iho on todella kuiva näin talven jäljiltä. Ja juuri jalkojen iho on se, jonka hoitaminen meinaa aina unohtua. Vaan eipä enää.

Kipeänä ollessa ei tuotetestailut kiinnostaneet, mutta nyt olen muutamana iltana ehtinyt perehtyä itselleni hieman vieraaksi jääneen kotimaisen merkin jalkatuotteisiin. Sain testattavaksi kolme tuotetta: Antiperspirantti jalkasuihke, Tehokosteuttava jalkavoide ja jo pari vuotta markkinoilla ollut Jalkakuorinta.

Jalkakuorinnan kerrotaan kuorivan jalat tehokkaasti ja poistavan kuolleet ihosolut. Tuote sisältää luomuriisirakeita ja laavakiveä sekä ihoa pehmentävää glyserolia. Tykkäsin tuotteesta kovasti. Siinä oli raikas ja mieto sitruunainen tuoksu, ja se vaahtosi kivasti käytössä. Jalat sekä kädet tuntuivat mukavan pehmeiltä kuorinnan jälkeen. Mikään tehokuorinta ei selkeästikään ole kyseessä, vaan tulos on melko kevyt. 

Tehokosteuttava jalkavoide lupaa imeytyä nopeasti jättäen jalat raikkaan pehmeiksi. Jalkavoide sisältää glyseriiniä, betaiinia ja sheavoita, joiden kerrotaan hoitavan ja kosteuttavan ihoa. Jalkavoide oli oma suosikkini näistä kolmesta. Olen rasvaillut sillä jalkojen lisäksi myös kädet siinä samalla :) Ihanan tuntuinen voide, joka tuoksuu kivasti sitruunalta ja keväältä. Jalat ovat olleet selkeästi pehmoisemmat aamuisin. Tämä tuote jää ehdottomasti päivittäiseen käyttöön!

Antiperspirantti jalkasuiheen kuvataan raikastavan jalkoja, ja vähentävän hikoilua. Suihke sisältää etanolia ja alumiiniklorohydraattia sekä viilentävää mentholia. Ainesosat kuulostavat hieman pelottavilta mentholia lukuun ottamatta. Tämä tuote on itselleni ehkä se vierain, sillä en ihan ymmärrä, miksi jalat tarvitsisivat deodoranttia. Toki omatkin jalkani hikoilevat esim. kesäisin kuumalla umpinaisissa kengissä, mutta onko jalkasuihke todella käytännöllinen. Tuoksu on raikas, ja jalka viilentyy kivasti, mutta en näe käyttäväni tätä tuotetta kuin korkeintaan satunnaisesti.

Oletko sinä käyttänyt jalkasuihkeita, ja miksi?

Uudistunut ilme on kaunis, kesäinen ja houkuteleva! Pidän mustan ja keltaisen särmästä yhdistelmästä.

Tämä testiryhmä tuli kyllä loistavaan aikaan, kun ilmat yllättäen lämpenivät, ja olen jättänyt sukat pois ja ottanut avokkaat käyttöön :) Lakkasin varpaankynnetkin vaaleankeltaiseksi kesän saapumisen kunniaksi. Aion ottaa kaiken ilon irti näistä yllättävän lämpimistä päivistä!

Jääkö sullakin jalkojen hoito helposti? Mitä kikkoja sulta löytyy kuiville jaloille?

Kivaa tiistaita!

 

Kommentit

Rakkaudella Henna (Ei varmistettu) https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

Nää on ihan pakko laittaa testiin!!

Minnea
Minnean muruja

Voin kyllä lämpimästi suositella :) Varsinkin tuo voide on ihana!

Yhtä sirkusta!

Kivat tuotteet. Olen tykännyt heidän sitruunantuoksusta (käsirasvoissa).

Minnea
Minnean muruja

Minulta on jotenkin mennyt tämä merkki ohi, kun on tullut aina valittua jotain muuta. Kivaa, että pääsin tutustumaan viimein heidän tuotteisiin. 

Annukka/KOTONASI. (Ei varmistettu) http://www.kotonasi.fi

No nyt tuli kuule nämää vinkit niin täsmästi hyvään saumaan, kun eilen justiin jalkojani katselin sillä silmällä, että tarviskohan niille tehdä jotain (todellakin tarvis..) ennenkuin kesä ja sandaalikausi ihan tosissaan koittaa.

Ja jos näissä tuoksu on yhtään sama kuin siinä perinteisessä käsivoiteessa, niin voin jo nyt sanoa, että tulen tykkäämään. Paitsi että jalkasuihkeesta olen kyllä sun kanssa samaa mieltä. Ehkä ennen golf-kierrosta voisin suihkauttaa, mutta muuten puhtaat jalat kyllä piisaa.

Että kiitos paljon tästä ja iloisia aurinkopäiviä!

Minnea
Minnean muruja

Hahaa,mä niin tiedän tunteen, kun jalat näyttää ihan Saharassa kävellyiltä! Tuoksu on kyllä ihanan raikas!

Kivoja ja aurinkoisia päiviä myös sinulle!

Karoliina Kazi (Ei varmistettu) http://karoliinakazi.com

En ole koskaan kokeillut näitä Lemon Juice & Glyserine-merkin jalkatuotteita, mutta kuulostaa kyllä hyvälle - etenkin kosteuttava voide! Olen aika samoilla linjoilla sun kanssa jalkasuihkeesta, mutta ehkä minun jalkani eivät hikoile niin paljon että olisi tarvetta. Testaan ehdottomasti ensi suomen reissulla - tiedätkö missä näitä myydään? xx

Minnea
Minnean muruja

Kauppareissuilla olen huomannut, että ainakin Prismasta ja Citymarketistakin pitäisi löytyä merkin tuotteita. En tiedä, onko suihke ja voide vielä ehtineet kauppoihin. 

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Välillä jaksaa tsempata noiden jalkojensa hoidon suhteen ja ajoittain ne jäävät kieltämättä kyllä täysin hunningolle o.O

Minnea
Minnean muruja

Sama täällä! Hävettää oikein myöntää, miten jalat ovat varmasti se viimeinen juttu, mihin ehtii panostaa!

Lumos

Mä pidän kovasti tästä uudistuneesta ulkoasusta! Sain myös lapsena jouluisin Mummilta saman sarjan käsivoidetta, joten tuotteperheen tuoksu tuo nostalagisia muistoja. Mulla tuppaa myös jalkojen hoito unohtumaan, toisaalta taas olen niin paljon jaloillani, että ymmärrän miksi jalkaparat ovat suojanneet itsensä. :D

Minnea
Minnean muruja

Minä myös tykkään, että oikein onnistunut uusi ilme! Mikään ei voita raikkaan sitruunan tuoksua!

MINNA N (Ei varmistettu) http://sukathukassa.fi

Yh, en ole koskaan myös ymmärtänyt miksi jalat tarttisi deodoranttia, harvoinpa niitä jalkoja kukaan lattialla haistelee :D

Mä myönnän myös olevani surkea jalkojen hoitaja, mutta tuhti rasvakerros ja sukat jalkaan (vaikka yöksi) niin tulee pehmoiset jalat :) mulla on nyt käytössä The Body Shopin bodybutter joka ainakin pelaa hyvin! testaamasi merkki on kyllä tuttu, ja muistankin kun meidän opettajalla oli aina tuon merkin sitruunarasvaa :)

Minnea
Minnean muruja

En ole koskaan testannut tuota sukkakikkaa, mutta kuulostaa toimivalta :) 

Kommentoi