Kurkkaamassa kulisseihin - Kauppakeskus Seppä

Minnean muruja

Lauantai alkoi kivalla jutulla, nimittäin pääsin kurkkaamaan Jyväskylän Seppälään avattavan uuden kauppakeskus Sepän vielä rakenteilla oleviin tiloihin! Minä ja parikymmentä muuta innokasta saimme kutsuvierastarrat rinnukseemme ja hauskat pinkit huomioliivit päälle, kun suunnistimme pienelle esittelykierrokselle.

Kauppakeskuspäällikko Suvi Saarinen kierrätti meitä valmistumassa olevissa tiloissa, ja kertoili meille kauppakeskukseen tulevista liikkeistä, ravintoloista ja palveluista. Seppä rakentuu Jyväskylän Seppälän uudistuneen Prisman viereen. Yhdessä nämä muodostavat Keski-Suomen suurimman kauppakeskittymän.

Seppään tulee noin 60 liikettä ja ravintolaa. Itseäni eniten kiinnostavat liikkeet ovat Lindex, H&M ja Hemtex. Perheen miehet iloitsevat erityisesti Toy`R`Us-lelukaupasta. Liikkeiden kirjo on mukava, mutta itse olisin kaivannut Seppään Jyväskylästä puuttuvia muotiliikkeitä, muten Mango tai Zara. Lapsiperheellisenä idea ruokakaupan ja kauppakeskuksen yhdistelmä kuulostaa houkuttelevalta, sillä samalla kun tekee viikon ruokaostokset, voi käydä kiertämässä myös kauppakeskuksen liikkeet, ja syömässä ravintolamaailmassa. Kaikki samalla iskulla.

Tällä hetkellä kauppakeskus näyttää tältä. Vielä ei siis ole ihan valmista, mutta avajaisiin onkin vielä muutama kuukausi aikaa. Kauppakeskuksessa on jo avannut massiivinen urheiluun ja vapaa-aikaan painottunut liike XXL, ja muu osa kauppakeskuksesta avautuu tänä syksynä. Syksyllä luvassa on myös isot avajaiset!

Kauppakeskus näytti avaralta ja valoisalta. Asiakkaiden toiveita oli kuunneltu, ja sekä lapsiperheet että vanhemmat ihmiset oli otettu suunnittelussa huomioon. Kauppakeskus tulee olemaan pääsääntöisesti yhdessä kerroksessa, joten liikkuminen on helppoa, ja kauppakeskuksen pohjapiirros on sopivan yksinkertainen. 

Olo tuntui spesiaalilta, kun kierroksen päätteeksi pääsimme nauttimaan Taikureiden herkullisesta ruuasta sekä Kruuvaus-yhtyeen musiikista. Mukaan saimme vielä pienet lahjapussit, joista löytyi kaikkea pientä muistamista niin lahjakortista ravintolamaailmaan kuin XXL:n juomapulloon.

Sillä aikaa, kun minä tutustuin uuteen kauppaksekukseen ja herkuttelin, perheen miehet leikkivät Prisman Puuhapaikassa. Tuosta Puuhapaikasta on tullut ihan hitti, sillä poika rakastaa leikkiä siellä :) Ja toinen vanhemmista pääsee aloittelemaan ruokaostoksia rauhassa Prisman puolella, kun toinen leikkii pojan kanssa. Fiksu systeemi.

Oleko jo tutustunut uuden kauppakeskus Sepän tulevaan tarjontaan? Mitä tykkäät? 

Kesäistä lauantaita!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mango ja Zara mun suosikit!

Minnea
Minnean muruja

Niimpä! Jyväskylästä nämä vielä puuttuu!

Teresa S (Ei varmistettu) https://belleepoquewedding.blogspot.fi

Mun niin piti tulla mukaan mukaan, mutta meillä on ollut aika kiirettä. Harmi, että jäi Taikurin ruoka ja Kruuvaus väliin :) Olisi ollut mukava nähdä ihan livenä! Hauska nähdä millainen tuosta shoppailukeskuksesta tulee.

Minnea
Minnean muruja

Ehkä pääset sitten avajaisiin! Sielläkin on varmasti mukava meno! Hieno kauppakeskus on tulossa! Olisi kyllä kiva vaikka treffata joskus :)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Onpas ollut varmasti mielenkiintoinen tilaisuus, suljettujen ovien taakse on aina niin jännää päästä kurkistelemaan :D Ja hyvän näköise on olleet myös tarjottavat!

Minnea
Minnean muruja

Tää oli mun eka tilaisuus, johon mut oli kutsuttu blogin kautta! Oli kyllä jännittävää!

Kirsikka W.

Olipas mukavan näköinen tilaisuus :) Meillä päin kauppakeskus Iso Omenaa uudistettiin vastikään, ja ravintolamaailma oli kyllö paras osa sitä remppaa! Niin paljon tuli uusia rafloja, että ihan hetkessä niitä ei käydäkään läpi, vaikka kuinka haluaisi.

Minnea
Minnean muruja

Kiva, että on paljon tarjontaa! En malta odottaa, että pääsen testailemaan noita ravintoloita!

NiinaPaju (Ei varmistettu) http://www.niinapaju.com

Kiva että kaupunki uudistuu! Entisenä jyväskyläläisenä lämmittää mieltä :)

Minnea
Minnean muruja

Niin on, ihan huippua! 

Niina /Kuiskauksia-blogi (Ei varmistettu) http://pikku-bambin.blogspot.fi/

Voi että, vaikuttaa siltä että kutsuvierastilaisuus oli oikein onnistunut! Itsekin olin jo ilmoittautuneiden joukossa, mutta koska en ollut varma miten jaksan kierroksen jäätävän kokoisen vatsan kanssa, päätin jättäytyä pois. :D Kuitenkin ihan huippua, että saadaan uusi kauppakeskus tänne Jyväskylään. :)

lainh (Ei varmistettu) http://www.stoori.fi/pakkomielteita

Toi oli kiva tilaisuus, ja bongasin ittenikin sun kuvista :)
Harmi kun ei juteltu enempää, olis ollut kiva tutustua. Onneksi tällainen uudenlainen, tyylikäs ja tilava kauppakeskus aukeaa ihan kodin nurkille!

Henna
www.stoori.fi/pakkomielteita

Minnea
Minnean muruja

Voi vitsi, en tunnistanu sua! Muuten olisin kyllä moikannut! Tosi mukavaa, että rakennetaan uutta :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Jes!! Syksyllä suuntaan sinne avajaisiin, näillä näkymin pääsenkin sinne :) Niin mukavaa että aina-niin-rakas Jyväskyläkin saa tälläisen monipuolisen kauppakeskuksen!

Minnea
Minnean muruja

Jee, kivaa! On kyllä tosi mukavaa, että saadaan jotain uutta tänne :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.