Kyllä ärsyttää!

Minnean muruja

Jos viime postaus oli negatiivinen, niin nyt seuraa lisää valitusvirttä. Joskus ei vain jaksa olla positiivinen. Joskus täytyy saada purettua huonoja fiiliksiä. Asioiden kirjoittaminen ylös, tai niistä puhuminen yleensä auttaa, joten tässäpä tulee päivän miinukset.

- Neljättä päivää mahataudissa. Ei paljon naurata, ennemminkin ällöttää! Ärsyttää, ettei tauti ole jo kunnolla ohi, ja että tänä viikonloppuna piti jättää kaikki kivat suunnitelmat, koska en juuri viitsinyt poistua kotoa. Jouduin jättämään kylpylän väliin, ja lähettämään pojat kaksistaan polskimaan. Huomenna pitäisi palata töihin puolikuntoisena. Äh!

- Puolikuntoisena töihinpaluu tuntuu tuskaiselta! Motivaatio ja jaksaminen ei ole kohdillaan, ja viikosta on tulossa pitkä. Saikulla en joutaisi enää olemaan, koska viikko on buukattu täyteen ohjelmaa. En millään jaksaisi alkaa tekemään yhtä ylimääräistä työprojektia, johon tulee kuulumaan ylitöitä ja juttuja oman osaamisalueeni ulkopuolelta. Kylmä hiki nousee otsalle jo huomisen ajattelemisesta :/ 

- Epäonnistunut kauppareissu. Kotona huomasin, etten muistanut kaikkia tarvittavia ruoka-aineita, ja näyttää siltä, että keskellä viikkoa joudumme käymään ruokaostoksilla uudelleen. Ostin uuden käsisaippuan kylppäriin, ja se ei tuoksukaan kovin hyvältä. En ole kovin nirso, mitä käsisaippuoihin tulee, eikä suosimissani Bliw-käsisaippuoissa ole vielä tullut vastaan tuoksua, joka ei olisi miellyttänyt, mutta nyt löytyi sitten sellainenkin. Harmittaa! Eihän sitä uutta saippuaa viitsi roskiinkaan heittää, mutta ärsyttää pestä kädet kerta toisensa jälkeen saippualla, jonka tuoksusta ei tykkää. Vai onko se tämä mahatauti, joka tekee tuoksusta ällöttävän? Kyseessä on tuoksu Poimulehti, jos jotakuta kiinnostaa.

Huh, kylläpä helpotti! Ja viimeisen miinuksen kohdalla jo vähän nauratti. Loppuun vielä yksi plussa, jottei ihan negistelyksi menisi.

+ Ystävänpäivä ja ystävät! En tiedä ehdimmekö tehdä mitään spesiaalia ystävänpäivänä, mutta haaveilen vähän ravintolaillallisesta koko perheen kanssa töiden ja päiväkodin jälkeen. Loppuviikosta on myös luvassa odotettu reissu ystäviä tapaamaan. En malta odottaa tyttöjen iltaa ja ystävien tapaamista pitkästä aikaa <3

Miten sun viikko on mennyt? Odotatko innolla ensi viikkoa?

Vielä viime hetket aikaa osallistua ihastuttavaan ystävänpäivän arvontaan, jossa yksi onnellinen voittaa hempeän headwrap-setin!

Kivaa ja kivutonta viikkoa meille kaikille!

Kommentit

Jasunen

Hyvä että helepotti! :D Tuntuu, että aina kaikki kaaos kasaantuu siihen yhdelle aikavälille. Josko tästä uuteen nousuun! Ja toivottavasti pääset listaamaan seuraavaksi vaan kaikkea muksaa. Kivaa viikkoa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.