Kylmän kuivattamista korpuista pehmeiksi pusuhuuliksi

Huulet ovat tällä hetkellä kuin saharan autiomaa – kuivat ja halkeilevat. Tuntuu, ettei pelkkä huulirasva riitä pitämään kuivia huulia pehmoisina. Inhottavaa, kun ei oikein voi käyttää mattaisia huulipunia, kun halkeileva huulten iho näyttää niin rumalta mattahuulipunan kanssa. Olen aina silloin tällöin törmännyt huulten kuorintatuotteisiin, mutta en syystä tai toisesta ole tullut niitä testanneeksi. Olen vain yrittänyt ostaa hoitavampaa huulirasvaa, tai kuorinut huulet kasvojenkuorintatuotteilla.

Tokmannilla pyöriessäni törmäsin näihin essencen huulituotteisiin. Huokea hinta ja viimeaikaiset positiiviset kokemukset kysesestä merkistä saivat minut nappaamaan nämä kolmivaiheiset huutenhoitotuotteet mukaani testiin. My beauty lip ritual peeling* //  My beauty lip ritual mask *//  My beauty lip ritual primer*

“Kuori! Hoida! Pohjusta!” on uuden huultenhoitosarjan motto. Sarja lupaa huulista ihanan pehmeät ja hyvinvoivat hoitavien ainesosien ansiosta. Ensimmäisessä vaiheessa poistetaan kuollut ihosolukko voidemaisella kuorinnalla. Kuorinta sisältää karitevoita, ja tuntuu huulilla huulirasvalta, johon on sekoitettu sokeria.

Toisessa vaiheessa huulia hemmotellaan kosteuttavalla ja ravitsevalla naamiolla. Naamio imeytyy nopeasti ja saa aikaan viilentävän tunteen. Naamio oli tästä kolmikosta ehdottomasti oma suosikini. Se tuntuu huulilla taivaalliselta. Huulet tuntuvat ihanan silkkisiltä!

Harmillisesti se tuli kertakäyttöpussukassa, sillä sitä ei todellakaan mennyt koko pussia kerralla. Teippasin pussukan kiinni. Ja käytän loput ensi kerralla. Tätä voisi sivellä huuliin vaikka joka päivä!

Kolmannessa vaiheessa pohjustetaan huulet tuotteella, joka sisältää karitevoita, macadamian öljyä ja E-vitamiinia. Nämä hoitavat huulia tehokkaasti. SPF 15 suojaa huulia auringon haittavaikutuksilta, joten pohjustustuote sopii erinomaisesti käytettäväksi huulipunan alla.

Pohjustustuote oli tämän kolmikon turhin tuote. Se ei meinannut levittyä huulille ollenkaan. Ihmeellisen tönkköä tavaraa. Veikkaan, että tämä jää käyttämättä. Muuten testi oli onnistunut, ja tykkäsin kovasti kuorinnasta sekä naamiosta.

Hintaa näillä tuotteilla oli 1-3 euroa, eli kalliista tuotteista ei ollut kyse. Harmillista, ettei naamiota myydä purkissa, sillä revittävä kertakäyttöpussi on epäkäytännöllinen. Ostaisin mielelläni tätä isomman purnukan, josta riittäisi pitkäksi aikaa!

Ja nyt kaikki kuivahuulet, kertokaa, mitä huulikuorintaa te käytätte! Parhaat vinkit ja merkit kehiin! Talvi todellakin koettelee kuivista huulista kärsiviä!

Kivaa uutta viikkoa! Joko olet ihan joulutunnelmissa?

kauneus testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *