Leffavinkki: Tanskalainen Bridget Jones

Mitä yhteistä on huipuilla tanskalaisilla sarjoilla Perilliset ja Dicte sekä leffalla Almost Perfect? Vastaus on ihastuttava Lene Maria Christensen!

Olen viime aikoina hurahtanut pohjoismaisiin tuotantoihin, ja katsottua on tullut niin Perilliset, Dicte, Vettä sakempaaSilta kuin Sorjonenkin. Minun oli tarkoitus kirjoittaa postauskin kiinnostavimmista pohjoismaisista sarjoista, mutta se jäi, koska suurin osa näistä sarjoista ei enää ole katsottavissa Yle Areenasta.

Sairastupailu sen kun jatkuu, ja meillä on nyt koko porukka kipeänä :/ Tänään pojan päiväuniaikaan kaipasinkin jotain kevyempää kuin synkät rikossarjat, ja niimpä valitsin Netflixistä tanskalaisen leffan (Netflix)nimeltään Almost Perfect. Alkuperäinen nimi on Sover Dolly på Ryggen? Leffan pääosassa nähdään useassakin tanskalaisessa sarjassa näytellyt Lene Maria Christensen. Leffa kertoo vähän päälle kolmikymppisestä uranaisesta, joka haluaa saada lapsen. Koska sopivaa puolisoa ei ole löytynyt, päättää hän hankkia lapsen yksin. Ja kuten varmaan arvaatte, alkaa myös miesrintamalla tapahtua. Monia hauskoja juonikiemuroita on saatu tästä asetelmasta aikaiseksi.

Kuvahaun tulos haulle almost perfect netflix

Leffa oli kivan kepeä, ja minulle tuli siitä mieleen hömppäleffojen prinsessa Bridget Jones. Mikään elämää suurempi elokuvakokemus tämä ei ollut, mutta viihdytti kivasti melko matalalentoista ja väsynyttä päivääni. Suosittelenkin tätä leffaa joulunpyhien täyteleffaksi tai sairastupaa piristämään 🙂

Sover Dolly på ryggen? (Hella Joof, Hella Joof, Hella Joof, DK, 2012)

Ootko jo nähnyt leffan? Mitä pidit? Mitä leffoja sinä suosittelet väsyneitä päiviä piristämään?

Iskeekö pohjoismaiset sarjat ja leffat? Otan mielelläni vastaan vinkkejä, mitä pohjoismaista kannattaa seuraavaksi katsoa 🙂

Mukavaa torstai-iltaa! Onneksi huomenna alkaa jo viikonloppu! 

MOMMI. desigin arvonnan voitti AnnikaJ! Onnea Annika! Voittajalle on lähetetty sähköpostia 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *