Lomamoodissa!

Minnean muruja

Hip hei, se on kesäloma!

Vaikka juhannus oli pääasiallisesti kylmä ja sateinen, mahtui pitkään viikonloppuun myös aurinkoisia ja lämpimiäkin hetkiä. Mun loma alkoi juhannukselta, ja me lähdimme heti torstaina töiden jälkeen kohti mummolaa. Autostereoiden nupit, ja mun lomamoodi, kääntyivät kaakkoon samaan tahtiin.

Nyt olen hillunut auringon alla takapihalla jo monta päivää kesämekossa ja vesimelonit kainalossa (no okei, ei kainalossa vaan pöydällä). Olen itsekin yllättynyt, miten helposti olen onnistunut heittäytymään täydelliseen lomakuplaan, jossa kelloa tai kännykkää ei tarvitse vilkuilla, kun ei ole kiire minnekään!

Päätin, etten tee sen kummempaa bucket list:iä tälle kesälle, mutta niin vain sellainen pääsi syntymään tässä iloisessa lomahumalassani.

Tänä kesänä haluaisin:

- Uida mahdollisimman paljon! Talviturkki tulikin jo heitettyä ennen lomaa, joten tästä on hyvä jatkaa polskimista. Kyllä se on niin, että järvessä mieli lepää!

- Syödä jäätelöä, lettuja ja itsetehtyä raparperipiirakkaa! Syöminen tulisi tapahtua mielellään ulkotiloissa auringon kutitellessa varpaita. Kesällä kaiken (tai ainakin suuren osan) ruuanlaiton tulisi tapahtua grillissä!

- Mennä mummolaan! Meillä oli ihana perhekeskeinen juhannus mun äidin luona, jonne kokoontui sekä meidän perhe että siskon perhe. Heräsimme liian myöhään siihen ideaan, että mökkijuhannus koko porukalla olisi ollut ihana, joten ei mökkiä tänä jussina. Ensi vuonna sitten aikaisemmin liikenteeseen mökkivarauksen kanssa!

- Lentää Lontooseen! Kesäloman kohokohta on reilun viikon reissu rakkaaseen kaupunkiin, ja ystäväperheitä tapaamaan. Kaksivuotiaan kanssa suunnitelmista pitää tehdä huomattavasti rennompia, ja sellaista aikaisempien vuosien teholomaa(päätöntä säntäilyä paikasta toiseen) emme tällä kertaa saa, mutta sentään saamme fiilistellä Lontoota yhdessä :)

- Lukea monta kirjaa ja käydä leffassa! Parhaista parhainta pakoa todellisuudesta, pään nollausta ja omaa aikaa. Kirjapostausta on pyydetty, ja sitä varten on jo kirjat valittu ja kuvattu. Nyt vain pitäisi keksiä jotain nasevaa sanottavaa niistä kirjoista. 

- Viettää miniviikonlopun siskon kanssa Tampereella! Tämä mammojen miniloma tulee niin tarpeeseen! Teimme vastaavan getawayn Helsinkiin huhtikuun lopulla, ja päätimme, että tämä pitää ottaa tavaksi!

- Käydä ystävien kanssa terassilla muutamilla raikastavilla juomilla ja nauttia kesäyön taianomaisesta tunnelmasta! Ravintola Sohwi on muuten loistopaikka tähän tarkoitukseen, sieltä kun saa myös hyvää ruokaa!

- Höllätä postaustahtia, ja keskittyä lomailuun. Ainakin Lontoon reissun aikana blogissa on hiljaisempaa, ja menoa voikin seurata instan puolelta @minneanmuruja. 

- Viettää hotelliyön kahdestaan miehen kanssa hääpäivän kunniaksi! Iiiks, tätä ei varmaankaan olisi pitänyt kirjottaa tänne, etten nyt onnistu manaamaan tätä. Olen niin innoissani, että nyt näyttää siltä, että pääsemme viettämään kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa kokonaisen hotelliyön verran, ensimmäistä kertaa sitten pojan syntymän (eli reippaaseen kahteen vuoteen)! Nyt tietenkin, kun menen tätä täällä hehkuttamaan, niin joku tulee kipeäksi, tai tulee joku muu peruuntuminen. Jos vain ihan hiljaa täällä heittelen mielikuvituskärrynpyöriä, ja hihkun hiljaa pääni sisällä?

Kuka muu on jo lomamoodissa? Tai edes innoissaan näistä kesäisistä säistä?

Leppoisaa lauantaita!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Täällä yksi nostaa käden ylös! Vaikka loma alkaa kahden viikon kuluttua vasta! Hyvää lomaa! Hyviltä kuulostaa suunnitelmat:)

Minnea
Minnean muruja

Ei ole enää kauaa sullakaan :) Kohta pääset vaihtamaan vapaalle!

Minna M (Ei varmistettu) http://kiljustenblogi.blogspot.fi

Kuulostaapa ihanilta suunnitelmilta! Ja kauniin kesäisiä oli tämän postauksen kuvatkin! Minulla alkoi torstaina loma. Perjantaista lähtien olen ollut futiskentän laidalla. Neljästä lapsesta kolme pelaa turnauksessa tänä viikonloppuna. Kun tästä selvitään, niin sitten vähän rennompaa lomailua kiitos!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Teillä on sitten alkanut loma varsin vauhdikkaasti :) Ihanaa loman jatkoa!

HeidiA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Kivoilta kuulostaa sun suunnitelmat!

Itsellä lomamoodi siintää vielä kuukauden päässä, mutta hyvää jaksaa aina odottaa.

Minnea
Minnean muruja

Hyvää jaksaa odottaa, ja kesäiset kelit varmasti piristää töissä/opiskelun parissa ahkeroivaakin :)

Krissu H (Ei varmistettu) http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

Voi kun olisikin lomaa. :D Kesätyökiireet on pahimillaan nyt, kun kesätapahtumia riittää. Olen kyllä oikeasti todella onnellinen siitä, että on töitä ja nyt kun sää on lämmennyt niin mikäs tässä. :) Ensi viikon lopulla on kolmen päivän vapaat, niitä odotan kovasti. <3

Minnea
Minnean muruja

Ihan totta, että onnellinen saa olla, että töitä on! Toivottavasti sulla on mukava kesä!

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.fi

Omaa loma-aikaa odotellessa... ihania noi sun mitä haluaisit tehdä -jutut! Mun kohokohta todennäköisesti on Barcelonan-matka, jota odotan todella paljon. Onneksi lomaan on enää pari viikkoa! :-)

Minnea
Minnean muruja

Oooh, Barcelona kuulostaa huipulta! Kivaa matkaa!

Anniina / Anskiss (Ei varmistettu) https://anskisss.blogspot.fi

Oi että mitä ihania kesäkuvia♥ Noi sun suunnitelmat kuulostavat todella hyviltä ja sopivan rennoilta: :) Mulla on pahana tapana tehdä aina liian suuri bucket list, ja sitten koittaa ahmia se kokonaan. :D Mulla vierähtää tää koko kesä kesätöissä, mutta se ei oikeastaan pahemmin haittaa, sillä viihdyn töissä loistavasti, ja mulla on usein laitettu vapaapäivät kahden tai kolmen päivän pötköiksi. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Kiva, että on kuitenkin useamman päivän pätkiä vapaatakin. Ihanaa kesää!

Kommentoi