Loman kohokohdat!

Minnean muruja

 

Kun arki painaa olkapäitä alas, ja aikaiset aamut ahdistavat, niin on hyvä muistella loman huippuhetkiä. Niitä ihania juttuja, jotka lämmittävät mieltä vielä pitkälle syksyyn. Vaikka loma oli välillä liiankin hektinen, ja aloin uupua kaikkiin vastoinkäymisiin ja kaaokseen, niin päällimmäiseksi mieleen jäi silti lämpö ja onnellisuus. Hikiset iltapäivät järvellä ja pojan sormiin sulanut jäätelö <3

- Mökkijuhannus isolla porukalla. Vaikka kahden vilkkaan pienen kanssa sai olla helisemässä, niin mökkeily oli silti mukavaa. Lasten riemu paljusta ja toistensa seurasta oli sydäntä lämmittävää! Aikuisten keskinen aika iltaisin rauhassa jutellen ja vähän viiniä maistellen tuli tarpeeseen. Mökkijuhannuksia pitää ehdottomasti harrastaa useamminkin!

- Uiminen, uiminen ja uiminen! Rakastan uimista, ja tämä lämmin kesä on antanut siihen mitä parhaimman mahdollisuuden. Viime kesänä kävimme uimassa ehkä kolme kertaa, sillä satoi ja oli kylmä. Tänä kesänä ensimmäinen pulahdus järveen tapahtui jo toukokuussa! Voitteko kuvitella! Olemme viettäneet lähes kaikki päivät vedessä, ja pienen vesipedon uimataidot ovat kehittyneet ihan huimasti. Vielä ei ihan uinti itsekseen luonnistu, mutta käsipohja ja sukeltaminen (ja kaikenlainen muu vedessä pomppiminen) tapahtuu riemunkiljahduksien saattelemana :)

- Venetsia <3 Kaikista auto-ongelmista ja muista aikataulu hässäköistä huolimatta Venetsia oli parasta piiiitkään aikaan. Kahdenkeskinen kiireetön aika oli kuin toinen honeymoon. Venetsia jää mieleeni ikimuistoisen kauniina paikkana. Kahdenkeskinen lomamatka on otettava vuosittaiseksi tavaksi! Parasta parisuhdehuoltoa.

- Suomipop -festarit! Olen niin monta vuotta haaveillut festareille menosta, mutta aina se on jäänyt aikatauluongelmiin tai laiskuuden vuoksi :D Tänä kesänä viimen tempaisin, ja festareita edeltävänä iltana ostin yhden päivän lipun suomipopeille. Ja menin ihan yksin! Toki kotikaupungissa järjestettävillä festereilla oli tuttuja niin töistä kuin harrastuksistakin, mutta ylitin sen kynnyksen lähteä yksin festareille! Jes, hyvä minä! Popit oli sellainen vapauttava ja pään nollaava kokemus. Juuri sellainen kuin toivoinkin. Sain hetken haikailla villiä, vapaata ja huoletonta nuoruuttani.

- Muumimaailma. Kahden päivän reissu Muumimaailmaan tehtiin senkin hieman extempore. Koska lomalla oli (omaan makuuni) liikaakin tekemistä, emme halunneet suunnitella loppulomalle mitään. Kuitenkin alkoi tuntua, että jotain voisi vielä tehdä, joten niimpä varasimme hotellipaketin, johon kuului kahden päivän rannekkeet Muumimaailmaan. Suuri suositus Scandicin Muumipaketille! Hotellin ilmastoidussa huoneessa oli ihana levätä, kun oli päivän paahtanut menemään 30 asteisessa huvipuistossa. En olisi uskonut, miten paljon aikuisetkin nauttivat Muumimaailman satumaisesta tunnelmasta.

- Pienet hetket omaa aikaa. Vuorottelimme miehen kanssa siten, että molemmat saivat muutaman puolikkaan päivän itselleen ja omille harrastuksille. Mies kävi koko päivän kestävällä veneretkellä ja kuvaamassa. Minä kävin rauhallisella lounaalla ja leffassa. Jo puolikaskin päivä tuntui rentouttavalta ja luksukselta. Lomalta!

Loma oli kaikessa kuluttavuudessaankin täysi kymppi! Toivottavasti ensi kesäloma olisi hieman rauhallisempi :)

Miten sun kesä on mennyt? Vieläkö on lomaa jäljellä?

Kommentit

Nettanen

Kuulostaapa mukavalle! <3 Ja wau, ihan huikeaa, että uskaltauduit festareille yksin! Mä oon joskus halunnut jonnekin keikalle, mutta kun en oo saanut ketään kaveria, on se jäänyt. Ehkä täytyy ottaa tästä vaikutteita ja uskaltautua ihan vaan yksin. :)

Minnea
Minnean muruja

Ehdottomasti! Multa luonnistuu leffaan tai vaikka lounaalle meno hyvin itsekseni, mutta keikka tai festari on vähän epämukavuusalueeni ulkopuolella.  Mutta nyt sen tein! Kannattaa siis kokeilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.