Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara

Minnean muruja

Hip hei, se on perjantai! Tämä viikko on mennyt pienen kuume- ja vauvarokkopotilaan kanssa kotona, mutta nyt elämä alkaa voittaa!

Ostin testiin uuden ripsivärin, Lumenen Nordic Noir Deep Impact Mascara. Olen aikaisemmin kirjoitellut lempiripsaristani Lancômen Grandiôse:sta, mutta koska Lancôme on aika hinnakas, testaan mielelläni jotain uutta. Kosmetiikkaosastolla pyöriessäni, huomasin tämän uudistuneen Lumenen muhkean ripsarin, ja päätin kokeilla :)

Tuote lupaa "äärimmäisen tuuheuttavan harjan, joka erottelee ripset, ja levittää ripsivärin tyvestä kärkeen", ja jonka "runsas vedenkestävä koostumus antaa ripsille maksimaalista volyymiä ja intensiivisen syvän mustan lopputuloksen".

Harja on kyllä huomattavasti isompi kuin mihin olen tottunut, mutta muutaman päivän käytön jälkeen olen kyllä tykännyt tästä ripsarista. Toki muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla väriä tuntuu tulevan vähän liikaakin, ja ainakin minä onnistun vähän sotkemaan, mutta lookista tulee kyllä luvatun dramaattinen. Ostan ripsivärin yleensä vedenkestävänä, en siksi, että se kestäisi vesisateessa, vaan koska se tuntuu olevan jämäkämpää, ja pitää ripset paremmin taivutettuina :D Jos sulla on uusi maskara haussa, niin testaapa tätä. Voin suositella!

Entä ootko kokeillut jo tätä Lumenen uutta ripsiväriä? Tykkäätkö?

Onko sulla suosikkiripsaria? Sellaista, jota tulee aina ostettua, koska se vaan toimii. Nyt kaikki parhaat ripsivärivinkit kehiin!

Ja hei, ihan huippua viikonloppua! Mitä ajattelit tehdä?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Lumene on yksi lemppareista, mutta minä en osta koskaan vedenkestävänä, inhoan sitä puhdistusrituaalia iltaisin. Haluan, että lähtee vedellä pois. Usein ostan ulkomailta ripsarit ja sit en saa hyviä koskaan lisää, heh...kun ei eri maissa olekaan sitten niitä. Tosin tuskin muistaisinkaan merkkejä, kun useinmiten ovat ihan tuntemattomia :)

Minnea
Minnean muruja

Sehän niissä vedenkestävissä on yleensä haittapuoli, että ne on työläämpi saada puhdistettua :/ Näissäkin on kyllä eroja, ja osa irtoaa helpommin. Ulkomailta on kiva tehdä löytöjä :)

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Hyvä jos ripsari teki mitä lupasi! Meillä ei ole mitään suunnitelmia viikonlopuksi - IHANAA! Tehdään sitten jotain kivaa, mitä tulee mieleen :)

Hauskaa vkl sinne!

htpp://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Tämä vaikuttaa kyllä ihan hyvältä ripsarilta :)

Suunitelmattomuus kuulostaa ihanan rennolta! Kivaa viikonloppua!

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Taidan olla yhden ripsarin nainen ja se on Sensai 38 C. En osaa enää vaihtaa muuhun.

En osaa sanoa mitä tekisi, haluaisin polskimaan kylpylään. Mutta meilläkin on tytöt kipeänä. Pikaista paranemista sinne!

Minnea
Minnean muruja

Oon luullut tuosta Sensain ripsarista, mutten ole sitä vielä testannut. Pitääkin mennä hypistelemään sitä ensi kerralla :) Kylpylä kuulostaisi ihanalta! Paranemisia sinnekin!

Nina / Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Oma lempparini on ollut vuosikaudet Kanebon 38° mascara, mutta löysin ystävän suosittelemana uuden lempparin, jolla on hintaa vain 3,5 euroa, nimittäin Tokmannin oman Essence merkkinen ripsiväri. :)

Minnea
Minnean muruja

Hei, onpa edullinen tuo Essence! Pitää ehdottomasti tutustua!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Tää ei valitettavasti toiminut mulla yhtään vaikka kuinka yritin, ripset näytti aina vaan tosi onnettomilta :/ Kiva, että sä oot saanut tän toimimaan hyvin kuitenkin :)

Minnea
Minnean muruja

Äh, ikävää ettei toiminu. Ei tää paras ripsari oo, mut tarpeeks hyvä että tulee käytettyä :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos vinkistä, mulla on juuri hankintalistalla vedenkestävä ripsari kummitytön ristiäisiin. En viitsi ostaa mitään kovin kallista, sillä hyvin harvoin käytän vedenkestävää. Tämä Lumene vaikuttaa hyvältä :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

En ookkaan tätä vielä testaillut, vaikka pitänyt on kyllä! Ostan ripsarit sekä vedenkestävän että ilman, riippuu niin paljon ripsarista.

hanna
www.hannamariav.com

josha

Vuosien Lumene-lakon (eli muihin meikkimerkkeihin keskittymisen) jälkeen havahduin vähän aikaa sitten siihen ettei mun meikkipussistani enää löydykään muiden merkkien ripsareita kuin Lumenen :D Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on True Mystic Volume - vedenkestävänä tietenkin.

Pakko tutustua tähän seuraavaksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.