Lyhyt hiushistoriani ja mitä seuraavaksi

Minnean muruja

Huomenta! Jatketaan tänään vielä hiusjutuilla.

Lyhyen blogihistoriani aikana hiukseni ovat ehtineet olla niin kultaisen vaaleat kuin sähäkät tummanpunaiset tulisilla latvoilla. Ompa joukossa vilahtanut ihanaa pinkkiäkin! Pituuden vaihtelu on ollut melko maltillista, ja onkin vaihdellut hieman olan yli menevästä skarppiin long bobiin. Keräsin alle kuvia blogista, joista näkyy kutrieni kiehkurat muutaman viime vuoden ajalta.Joulun alla luottokampaajani Maija loihti minulle haaveilemani fire ombre -sävyn. Rakastin sekä tätä pituutta, että leiskuvaa sävyä, vaikka tumma osuus tuntui aluksi melko tummalta. Nopeasti silmä kuitenkin tottui.

Viime syksynä freesasin hiuksia lämpimällä punaisella. Punainen on pysynyt matkassa jo pidemmän aikaa, ja palaan siihen yhä uudestaan. Ainoa miinus on punaisen hankala pysyvyys.

Kesän lopulla hiukseni olivat kasvannet pituutta, ja vaalentuneet. Vaalean koen omakseni, ja nytkin haaveilen vaaleista hiuksista.

Keväällä tein ehkä hurjimman hiuskokeiluni, kun Maija räväytti hiuksiini pinkkiä piristystä. Sekä lämmin ruskeahko pohjaväri, että pinkki kaitale miellyttivät suuresti! Pituuskin oli täys kymppi! Tykkään mallista, jossa hius on edestä pidempi.

Kuva kesältä, kun pinkki oli jo hävinnyt. Malli ja väri näyttää silti nätiltä :)

Kuva on blogini ensimmäisestä postauksesta. Väri on luonnollinen vaalea.

Viimeinen kuva on muutaman vuoden takaa, nimittäin kesältä 2013. Maija on testannut tässä hääkampaustani. Aika makee, eikö? Kaipaan välillä pitkiä hiuksia, mutta jotenkin en enää näe itseäni pitkähiuksisena. 

Mitä sinä tykkäät näistä hiustyyleistä? Mikä on sun suosikki?

Nyt mietin, mihin suuntaan hiusteni kanssa lähtisin. Kevät kolkuttelee ovella, ja hiuskuontalo kaipaa päivitystä. Haikailen vaaleaa, mutta tiedän, että hiukset kärsivät vaalentamisesta. Latvat ovat niin kuivassa kunnossa, että niistä pitää ainakin napsaista pituutta. Olisiko tuo viime kevään lämmin ruskea kiva valinta? Ehkä vähän vaaleaa raitaa? Ja skarppi long bob -malli kenties?

Leppoisaa lauantaita! Täällä jännitetään Iivon hiihtoa :) Pojalla alkoi hiihtoloma, ja hän on niin paljon puhunut hiihtämisestä, että pitänee lähteä metsästämään lasten suksia :)

 

Kommentit

Suttastiina

Kakkoskuvan pehmeästi oranssiin hehkuvat hiukset ovan todella kauniit!

Minnea
Minnean muruja

Olen samaa mieltä :) Haalistuvat vain tosi nopeeta.

Torey
Näissä neliöissä

1. kuvan väri oli ihana! Leiskuvaa punaista! Tosin kun kesää kohti mennään, niin vaaleampi olisi kiva. 4. kuvan sävy pinkkeineen on kiva. Mutta jos nyt skippaisi pinkin ja ottaisi kaveriksi vaaleita raitoja tosiaan. Meinasin ensin ehdottaa ombreta. Tulilatvojen sijaan vaaleaa. Mutta kestääkö latvat?

Mä tykkään paljon omasta tukastani. Tummanvaalea tyvi ja vaaleat latvat. Tyven värjäys vaan ja latvoja ei tarvitse värjätä enää. Se syksyllä vaalennettiin ja sittemmin olen pitänyt kiiltoa yllä vaaleille tarkotetuilla maskeilla. Kirkastavat sävyä myös. :)

Minnea
Minnean muruja

Ombre on aina kiva vaihtoehto, ja siinä ei näy juurikasvukaan niin häiritseväsi. Latvat vaan on kyllä kuivassa kunnossa :/ 

Sulla on tosi kaunis hiusväri!

Kirsikka W.

Kevättä kohden kakkoskuvan sävy iskee ehkä omaan silmään parhaiten, vaikka suosikkini on edelleen tuo tulinen ombre! Mielestäni väriä voisi kuljettaa huomattavasti oranssimpaankin suuntaan, kuten esimerkiksi Hayley Williamsilla. Ombre -tekniikalla voisi helposti tuoda sitä sun kaipailemaa vaaleaakin hiuksiin, ilman että koko pää kärventyy vaalennusaineesta :) Mahdollisuuksiahan sulla on vaikka mitä!

Minnea
Minnean muruja

Totta, ombrella saisi vaaleaakin ilman kolo pään vaalennusta :) Toisaalta lämmin ruskeakin houkuttelisi.

Yhtä sirkusta!

Toinen ja toiseksi viimeinen olivat suosikkini!

Minnea
Minnean muruja

Tykkään kyllä itse kaikista :) Jotain piristystä ja ehkä vaalennusta on saatava kevääksi!

IdaKatriina
Beauty by Ida M

Ihania hiusjuttuja olet testaillut! Mun mielestä sulle toimisi vaikka hieman napakampikin polkka, juuri tuohon olka-leukalinjan väliin. Väriksi ehkä jotain vaaleampaa karamellin/kultahiekan sävyä? Toimisi tosi hyvin niin että latva olisi hitusen vaaleampi kuin tyveltä. :)

Ihanaa kevättä <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta kommentista! Itse vähän arastelen lyhyempää polkkaa, mutta se saattais kyllä olla nätti :)

Ihanaa kevättä myös sinulle!

Såfin (Ei varmistettu) https://lapsiparkki.blogspot.fi

Hauska postaus. Sinulle sopii kyllä punertava väri.. Omassa tukassani punainen väri ei tahdo pysyä ollenkaan, joten olen luovuttanut sen suhteen ja pysyttelen vain tummanruskeassa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.