Meikattavana ammattimeikkaajalla

Minnean muruja

Kävin muutama viikko sitten meikattavana Sokoksen Make Up Storella. Toisen itselle tekemä meikki on harvinaista luksusta, johon harvoin raskii panostaa. Minulla oli normaalista hienompaa iltaohjelmaa, joten oli kiva saada taidokkaasti tehty meikki. Olen aika surkea meikkaaja, varsinkin silmämeikki aiheuttaa harmaita hiuksia. Annoin meikkaajalle melko vapaat kädet, ja tällainen meikistä tuli. 

Oli hauska nähdä, millaisia sävyjä meikkaaja minulle valitsi. Omasta meikkipussista löytyy lähinnä ruskean ja nuden sävyjä, yksi harmaa smoky eye-paletti sekä yksi villi kortti, joka sisältää violetin sävyjä. Silmämeikiin meikkaaja käytti kultaisen ja metsänvihreän sävyjä, sillä halusin jotain muuta kuin ainainen ruskea, mitä itse sudin silmiini. Väri näytti rajauksineen aika erikoiselta ja tummmalta omaan silmään, mutta siihenkin tottui. Oma meikkini on yleensä melko kevyt, joten mielelläni opettelen, miten tehdä vahvempi silmämeikki.

Myös kulmat saivat ryhtiä, kun niihin laitetiin niin kulmakynää kuin ruskeaa kulmaväriä (vai oliko se luomiväriä?). Huulissa on kaunis marjainen sävy Lucious Matte. Tykästyin sävyyn kovasti! Marjainen sävy sopii omiin väreihini loistavasti! Ripsivärinä oli kauniisti ripsiä erotteleva ja luonnollisen lopputuloksen antava Multi Lash sävyssä musta.

Make Up Storen meikkien pakkauksissa ja meikeissä itsessään on hauska kuvio, kuin käärmeen tai krokotiilin suomuja.

Make Up Storen konsepti on loistava, sillä varaamalla itselleen meikkausajan, saa sekä valitsemansa meikin että samalla rahalla Make Up Storen tuotteita. Jos siis kaipaa uutta huulipunaa, luomiväriä tai vaikka meikkivoiteen, ja ohjeita niiden käyttöön, saa meikin ikään kuin kaupan päälle. Meikin ei tarvitse olla iltameikki, kuten minulla oli, vaan valita voi vaikka kevyemmän päivämeikinkin. Meikkaaja kertoo meikatessaan vaihe vaiheelta mitä hän tekee, joten samalla oppii meikkaustekniikkaa.

Meikki maksoi 60 euroa, ja sillä rahalla valitsin itselleni meikissä käytetyn huulipunan ja ripsivärin sekä kaksi luomiväriä kauniissa yhteensopivissa sävyissä. Meikissä käytetyt vihreä ja kulta olivat hieman liian villejä päivittäiseen käyttöön, joten valitsin hauskan monisävyisen moonshadow-luomivärin sävyssä peach sekä pienemmän luomivärin kanervaisessa sävyssä mariage. Moonshadow-paletti sisältää helmiäisen persikan sävyn lisäksi hieman kultaista ja vaaleanpunaista. Sekoittamalla sävyjä keskenään saa eri sävyjä, ja pystyy luomaan kolmiulotteisuutta meikkiin. Väri toimii varmasti myös highlighterina. 

Mitä tykkäät meikistä? Oletko sinä käynyt ammattilaisen meikattavana? Minulle Make Up Storen meikit olivat entuudestaan vain nimeltä tuttuja, löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta merkin vannoutuneita faneja?

Aurinkoista sunnuntaita!

Kuvat minusta: Hanna / Hannamariav-blogi

Kommentit

NelliinaX (Ei varmistettu)

Luonnollinen ja nätti meikki :)!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kokemus oli kyllä mukava.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kokemus oli kyllä mukava.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kaunis meikki ja sopii sulle täydellisesti!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Mukava päästä testaamaan jotain erilaista!

MarikaJohannaP
Hey girl

Totta, ja silloin voi löytää jotain juttuja mitä ei olisi osannut itselleen edes kokeilla :).

Kommentoi