Menovinkki lauantaille - Jyväskylän designtori

Minnean muruja

Jos olet viikonloppuna Jyväskylän suunnalla, niin kannattaa suunnata lauantaina Kankaalle. Kankaan paperitehtaan Pergamenttihallissa järjestetään jouluinen Jyväskylän designtori. Kävin tapahtumassa ensimmäistä kertaa keväällä, ja tapahtuma yllätti iloisesti! Pergamenttihalli on tunnelmallinen toripaikka. Voin siis lämpimästi suositella Jyväskylän designtoria joululahjojen hankkimiseen tai ihan vain itsensä hemmottelemiseen! Mukana on myös muutama pop up- ravintola, joten nälkäisenä ei tarvitse kierrellä. Kevään tapahtuma oli todella suosittu, joten suosittelen menemään paikalle ajoissa. Tapahtuman facebook-sivuilla kerrotaan seuraavaa:

"Joulun designtorilla pääpaino on piensisustuksessa, vaate- ja korumuotoilussa. Etsit sitten sitä kehutuinta asukokonaisuutta uudenvuodenjuhlaan, tai yksilöllisintä lahjaa sille vaativalle ystävälle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea, täältä teet varmasti parhaat löydöt jouluksi!

..ja vaikka joululahjaostokset olisikin jo tehty, niin mukavaa lauantaipäivää voi torille tulla viettämään silti: Ravintolapäivän hengessä tapahtumassa jouluisia herkkuja tarjoaa useampikin pop up-ravintola, ja tunnelmaa Pergamenttihalliin luovat DJ:t Soul Valpio & Nuori Tiikeri. Lapsille on tapahtumassa piparinkoristelu-työpaja, muu ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Tapahtuma on kävijöille ilmainen, myös parkkipaikat ovat maksuttomia tapahtuman ajan."

Designtorin facebook-sivuilta löytyy myös lista kaikista mukava olevista yrityksistä. Alla vielä muutama itseäni eniten kiinnostava.

Uusi keskisuomalainen ja kotimainen koruvalmistaja Design Luode.

 

Rakkaudella käsintehtyjä koruja Kuopiosta PRAMEA.

 

Iki-ihana IvanaHelsinki.

Hauska Pono Design.

Kotimainen verkkokauppa Valkoinen Lautturi.

 

Kiinnostaako Designtori? Oletko käynyt aikaisemmin järjesteltyillä designtoreilla Jyväskylässä tai muussa kaupungissa?

Mukavaa tiistaita!

Kommentoi