Minna bakes goes Vesilinna - taivaallinen kakkubrunssi!

Minnean muruja

Onko mitään parempaa kuin superherkullinen kakkubrunssi? Miten mainio idea leppoisaan lauantai-iltapäivään!

Kävimme eilen koko perheen voimin Vesilinna ravintolan ja Minna bakesin järjestämällä keväisellä kakkubrunssilla. Vesilinna on ihana näköalaravintola keskellä Jyväskylää. Ravintolasta avautuu huikeat maisemat yli kauoungin kattojen. Jos et ole vielä käynyt, niin suosittelen. Maisemien lisäksi itse pääasia, eli ruoka on laadukasta ja herkullista. Viemme yleensä Jyväskylään saapuvat vieraamme illalliselle tai vaikka drinkille Vesilinnaan.

Jahkailin ensin kakkubuffan kanssa, sillä en halunnut kolmevuotiaan syövän itseään täyteen sokeria. Mietin myös, miten hän jaksaisi olla paikallaan ja käyttäytyä hienommassa paikassa. Juhlallinenkin kakkubuffa on ehkä tapahtuma, jossa olisin halunnut nautiskella rauhassa miehen tai ystävän kanssa. Tilaisuus oli kuitenkin niin spesiaali, että päätimme mennä koko perheen kera. Varasin pöydän ihan viime metreillä :D Onneksi meille löytyi pöytä.

Ooh, ja sitten niihin herkkuihin! Brunssilla olisi saanut myös lounasta, mutta koska olimme syöneet jo ennakkoon, valitsimme pelkän kakkubuffan. Paikanpäällä iski kuitenkin annoskateus, sillä lounaskattaus oli todella hyvännäköinen. Salaattipöytänä mainostettu lounas sisälsi kaikkea ihanaa, ja jopa mies sanoi, että olisi mielellään nappaillut salaattipöydän antimia. Varsinkin niitä leikkeleitä :D Ensi kerralla korjaamme vääryyden ja otamme myös lounaan! 

Minna bakes on entuudesaan tuttu, ja olemme hakeneet Minnan herkkuja Vaajakoskella sijaitsevasta leipomosta usein. En muista, olenko Minna bakesista aikaisemmin blogissa maininnut. Jumalaisen kauniit ja suussasulavan herkulliset kakut ja cupcakesit saavat kyllä täyden suosituksen!

Vesi kielellä suunnistimme siis brunssille, minä eteenkin minttuinen suklaakakku mielessäni. Kauniisti katettu jälkiruokabuffet ei pettänyt odotuksia. Menuun mukaan tarjolla oli

Banoffee Cake

Red Velvet Cake

Mint Chocolate Cake

Vanilla Dream Cupcakes

Raspberry Chocolate Cupcakes

Vesilinna brownies & Fudge

Jogurtti-panna cotta

Kahvia ja haudutettua Teeleidin teetä

Aika unelmakattaus, eikö?

Brunssi oli ihana kokemus, ja antoi tavalliseen lauantaihin aimo annoksen juhlaa ja jännitystä! Mikäs siinä oli herkutellessa kauniissa auringon paisteessa, komeissa puitteissa, ihmisten hymyillessä ja pöytien notkuessa huikeita herkkuja! Kaikkia kakkuja emme maistaneet, sillä makeakiintiö tuli täyteen jo muutaman kakkupalasen ja yhden minicupcaken jälkeen. Oma suosikkini oli odotettavasti minttukuorrutteinen suklaakakku. Se vaan on yksinkertaisesti täydellinen! Mies ihastui banoffee-kakkuun, ja poika suklaacupcakesiin. Myös pehmeä jugurtti-panna cotta oli kaikkien mieleen. 

Jos et päässyt paikalle, niin huoli pois. Ehdin vaihtaa muutaman sanan Minnan kanssa, ja hän kertoi, että brunsseja on suunnitteilla lisää! Jes! Mahtavaa, että meitä jyväskyläläisiä hemmotellaan tällaisilla tapahtumilla! I want more!

Oletko sinä käynyt kakkubrunssilla?

Suloista sunnuntaita! Heräsin aamulla nenä tukossa viluun ja päänsärkyyn :/ Tämä päivä taitaa mennä lepäillessä, tai niin lepäillessä kuin kolmevuotiaan duracellpupun kanssa pystyy. 

Kommentit

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Pakko kai muuttaa takaisin Jyväskylään! Tuo kattaus hakkaa meidän Kakkugallerian 100-0. :) <3

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, ihan jo tämän takia kannattaa muuttaa Jyväskylään! Tai ainakin tehdä päiväreissu seuraavan brunssin aikaan :D

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kakkubrunssi on minulle ihan uutta, en ole koskaan kuullutkaan. Harmi vaan että matkaa täältä on liian paljon. Mutta jos joskus tulee eteen vireailu Jyväskylässä, laitetaan muistiin. :)

Minnea
Minnean muruja

En minäkään ole aikaisemmin ollut kakkubrunssilla. Voin kyllä suositella, kivaa ja vähän erilaista toimintaa tavalliseen lauantaihin!

hyvaaruokaa
Hyvää ruokaa

Upean näköisiä kakkuja! Ja kivan näköinen paikka.

Minnea
Minnean muruja

Oli kyllä upea tapahtuma :) Minna on oikea kakkuvelho!

Yhtä sirkusta!

Ei tämmösiä kuvia!!!!!
Mulla alkoi kuola valumaan....:D

Minnea
Minnean muruja

Pahoittelen :D

AnLottanen

Pitää varmaan seuraavalla viikonloppulomalla hakea rasia kuppikakkuja. Olipa vallan ihanan näköisiä ja kuulemma tosi hyviä.

Minnea
Minnean muruja

Suosittelen! Maistuvat yhtä ihanilta kuin näyttävätkin!

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Oi ihanan näköisiä! Ja makeaa mahan täydeltä! Ollaan haaveiltu kakkubuffeesta, mutta meille maidottomille se tuskin on kovin buffee. Onneksi te pääsitte nauttimaan!

http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

En osaa sanoa, oliko näistä mikään maidoton. Niin ihania herkkuja, että kannattaa tarkastaa, josko saisi maidottomana.

Siiri / Pilkettä-blogi (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta

Ooo, näyttää ja kuulostaa taivaalliselta!

Minnea
Minnean muruja

Sitä se juuri oli :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.