Mitä päälle töihin kesällä?

Minnean muruja

Kesä on ihanaa aikaa, kun voi mennä ja viilettää keveissä kesämekoissa ja varvassandaaleissa. Niin, jos siis sää vain sallii. Ja tänä vuonnahan se on hyvinkin sallinut kivan ja rennon kesätyylin. Usein mietintää aiheuttaa enemmänkin se, mitä kesäkuumalla kannattaa laittaa töihin päälle. Työpaikan pukeutumiskoodi sanelee omat reunaehtonsa, mutta helteillä sallitaan toimistossakin kevyemmät kamppeet.

Keräsin neljä kivaa, mutta asiallista tyyliä Lindexiltä työpukeutumista inspiroimaan! Arvaatko, mikä asu on oma suosikkini?

kietaisumekko

Kevyt ja viileä kietaisumekko on kaunis ja tarpeeksi asiallinen myös työkäyttöön. Aamun viileässä tuulessa kietaisumekon kaveriksi voi napata jakun tai villatakin. Työpäivän jälkeen avokkaat voi vaihtaa sandaaleihin, ja look muuttuu rennommaksi. Rakastan tuota valkoisen ja tummansinisen yhdistelmää!rento jakku // hihaton toppi // LYKKE housut

Jos työpukeutuminen vaatii virallisempaa otetta, niin lyhyet ja väjlät housut ovat oiva valinta. Kevyt toppi takin alla pitää olon raikkaana. Culottes-housut ovat myös loistava valinta hieman virallisemman jakun tai bleiserin kaveriksi.raitamekko

Raitamekko on rakkautta! Samalla kertaa tyylikäs, mutta rento ja ilmava päällä. Avokkaisiin ja bomber-takkiin yhdistettynä look on täydellinen! Myös pitkä ja kevyt neuletakki sopii lämmittämään tarvittaessa. Raita näyttää aina hyvältä!

shortsit // raitapusero

Viime aikoina on ollut mediassa puhetta siitä, onko soveliasta pitää shortseja töissä. Mielestäni, jos shortsit eivät ole liian lyhyet, ja asu on muuten siisti, käy shorsit töihin vallan mainiosti. Nämä Holly&Whyte-shortsit ovat kultaisine yksityiskohtineen varsin chic ;) Raitapaidassa on ihanat pienet röyhelöt hihoissa hauskana yksityiskohtana. 

Miten sinä pukeudut töihin? Onko teillä pukukoodia kesälle?

Psst! Lindexillä on tänään 1.6.2018 mukava 25% alennus koko valikoimasta koodilla friyay25 ! Nyt kannattaa siis laittaa uusia työvaate repertuaaria, sillä toimituskin on ilmainen 6.6. saakka. Sweet! Mulla on yksi näistä asuista ostoskorissa :D Arvaatko mikä?

 

*sisältää mainoslinkkejä Lindexille

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Arvaan, että tuo eka mekko?

Spaghettiolkaimelliset topit ovat liian vähän meillä, just ja just menee hihaton paita. Ei mitään minishortseja naisilla, ehkä ei tavallisiakaan. Tosin ei kukaan varmaan tule sanomaankaan, katsovat kyllä ja niiden katseiden alla tiedät, että pieleen meni. En kyllä itse ole kokeillut missä menee raja, mieluummin pukeudun vapaasti/pienesti vain vapaa-ajalla, koska meillä on viileä töissä (ilmastointi)

Miehillä ei shortseja.

Minnea
Minnean muruja

Se on arvatenkin paljon kiinni työpaikasta, mitä katsotaan hyvällä :) Meilläkin on aika tehokas ilmastointi, joten kovin pienissä hepeneissä tulisi sisällä kylmä :D

Hyvä arvaus, mutta tilaukseen lähti itse asiassa tuo raitamekko, sillä sellainen on pitkään ollut etsinnässä. Toivottavasti tuo olisi hyvä ja itselle sopiva!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minäkin arvaisin tuon ekan mekon sun suosikiksi. Minä olen töissä valtion virastossa, mutta ei meillä mitään virallista pukukoodia ole. Shortseissa en kuitenkaan töihin menisi, caprityyliset housut ovat mun suosikkini kesällä ja erilaisia tunikoita jonka alla toppi. Monet meillä käyttävät hihattomia paitoja tai mekkoja ja se on ihan ok, itse en vain tunne oloani mukavaksi pelkässä hihattomassa.

Joku kesämekko voisi olla kiva mutta alle tarvitsisin jonkulaiset lahkeelliset (alus)housut. Mistähän sopivia löytäisi?

Yhtä sirkusta!

Miksi lahkeelliset housut mekon alle? Nm. Utelias

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Reidet hikoo ja tulee ihottumaa.

Minnea
Minnean muruja

Se on kyllä todella kaunis mekko! Enkä kiellä, etteikö sen tilaaminen mielessä käynyt :D

Caprit ja tunikat ovat mukava valinta! Caprit ovat kivan viileä ja käytännölliset.

Löysin Lindexiltä ainakin tällaiset pidempilahkeiset alushousut, oiskohan näissä mitään ideaa? Minulla on myös sama ongelma kesäkuumalla mekkojen kanssa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.