Mitä pojalle päälle päiväkodin Suomi100-juhliin?

Minnean muruja

Meillä, ja varmasti monella muullakin, on tänään päiväkodissa tai koulussa Suomi100-juhla, jossa juhlitaan 100-vuotiasta Suomea pienille juhlijoille sopivalla tavalla. Minua hieman nauratti, kun juhlakutsussa pukukoodiksi ilmoitettiin "juhlava, muttei hankala" :D

Viikonloppuna mietin, mitä tämä juhlava, muttei hankala käytännössä toteutettaisiin, ja mitä vaatetta pojan kaapista löytyy. Haaveilin hieman uusista juhlavaatteista, joita voisi sitten pitää myös jouluna mummolassa. Kokosin Lindexin valikoimasta kolme erilaista juhla-asua, jotka miellyttävät omaa silmääni. Lindexillä on hurmaava lastenvaatevalikoima! Aina löytyy kaikkea niin suloista!

Ah, tätä autuutta, kun saa vielä päättää poikansa vaatetuksesta :D 

Punainen palmikkoneule // sininen puuvillapaita //Tummansiniset Chinosit

Ensimmäinen asu on ehkä se perinteisin kauluspaidalla, punaisella neuleella ja siisteillä housuilla. Tämä asu on suosikkini, ja sitä lähdin toteuttamaan pojan kaapista löytyvillä vaatteilla. Täytyy harkita, josko ostaisin tuon neuleen joulun sukulaisten vierailuja ja muita "edustustilaisuuksia" varten. 

3-in-1-paita // Denim farkut

Toinen asu on hieman hipsterimpi, ja ehkä hieman vanhemmalle pojalle sopivampi. Tuo 3-in-1-paita on ihan huippu! Ei tarvitse kuin ostaa yksi paita, ja saa rennon, mutta juhlavan lookin! Harmaan ja keltaisen yhdistelmä on kaunis!

Collegepusero // Mustat housut

Viimeinen asu on rennoin, ja sellainen, jossa voi telmuta päiväkodissa juhlan jälkeenkin. Yhdistelmä on monikäyttöinen, muttei ehkä niin juhlava. Avaruuspaita on kyllä aika megee, eikö?

Ja tässä vielä pienen herran juhlalook, johon valikoitui peruscollegehousut, ainoa kaapista löytyvä kauluspaita sekä tänä syksynä ostettu tummansininen neulepaita. Varsin hurmaava, sanoisin (täysin puolueellisesti)! Pahoittelut huonosta kännykkäkuvasta. Tämä tilannekuva napattiin aamulla nopeasti huonossa valossa ennen päiväkotiin lähtöä. Toinen niin tohkeissaan oli lähdössä isoihin juhliin <3

 Onko teillä Suomi100-juhlia? Miten juhlit huomista itsenäisyyspäivää?

Kivaa tiistaita!

 

*Sisältää mainoslinkkejä Lindexin verkkokauppaan

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kivan näköinen asu pienellä pojalla :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Hän on kyllä soma vaikka roskapussi päällä :D

Laura / Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Meidän eskarilainen lähti tänään valkoisessa kauluspaidassa, rusetissa ja mustissa pillifarkuissa. Ja tukkakin leikattiin vielä pikaisesti aamulla kylppärissä, kun poika oli sitä mieltä, että ananaskampaus pitäisi saada kuntoon...!

Minnea
Minnean muruja

Voi ei, niin liikkistä :) Hän on ollut tyylikkäänä liikenteessä!

Torey
Näissä neliöissä

Meillä oli jo viime viikolla lasten yhteiset juhlat ja vanhempienkin pukukoodi oli juhlava. Joulujuhlien sijasta oli myös Suomi 100-juhla ja se oli oikein kiva! :)

Minnea
Minnean muruja

Kuulostaa kivalta :) Meillä ei vanhemmat päässeet juhliin. Olisi ollut hauskaa nähdä, kun pienet juhlivat!

ElizabethRinne

Inspiroiva kollaasi ja ihana asu pikkumiehellä! :) Ps. Sut on haastettu, tsekkaa blogi!;)

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu/2017/12/winter-tag-2017-boss-girl-bloggers.html

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Oi, tää on eka kerta kun mut on haastettu! Kävin jo lukemassa sun vastaukset, ja ehdottomasti otan haasteen vastaan! Kiitti!

ElizabethRinne

Muistan sen ajan, kun nämä haasteet olivat vakioina blogeissa ja siinä yksi syy minkä vuoksi itse otin kopin haasteesta! :) Ja ihan mahtavaa, että otat haasteen vastaan, en malta oottaa lukevani sun vastauksia! :)

Kommentoi